• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinismusu yeni yendim (3 ay civarı ) fakat farklı pozisyonda korkuyorum yardım ltf

canbilge

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
169
0
16
34
Bursa
arkadaşlar vajinismusu yeneli çok olmadı 3 ay civarı tabi bu arada eşimin işinden dolayı ve 2.5 yaşındaki oğlumdan dolayı çok sık ilişkiye giremiyoruz.eşimin hep aynı olsun istemiyo tabi zorlamıyoda fakat farklı pozisyonda istediğini biliyorum.ve ben niyeyse korkuyorumm..biliyorum bu da psikolojik ama bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..:50:

zor olanı başarmışsın zaten niye korkuyosun ve korktuğuna göre henüz zevk hissetmiyosun

başka şekilde derken klasik pozisyon dışında birşey dedigini düşünüyorum, tabiki bir sürü degişik pozisyon deneyerek aldıgınız zevki artırabilir yeni heycanlar yaşayabilirsiniz. Burada çok fazla detay yazamıyorum ama istersen özelden yardımcı olmaya çalışabilirim

Canım kusura bakma bişeyi anlamadım, vajinusmusu 3 ay önce yendiğini ve 2 buçuk yaşında oğlun olduğunu söylemişsinde. Çocuğun nasıl oldu ki

Sorduğun soru hakkında pek bi fikrim yok bu durumu yaşamış olanların sana yardımcı olması gerek. Yaşamayan anlamaz ki içinde olmadan yorum yapmak kolay oluyo, biri vajinusmus olan bir kıza sık dişini kapat gözünü yap demişti yani yaşamadan atıp tutmak kolay oluyo, Allah yardımcı olsun çözüm bulmanı nasip etsin inşallah

Aynı durumdaym bende 7aylık bebegim war atlatalı 5filan oldu korkuyrum bende ama ben cogu zaman bisey hissetmiyorum nasl düzelick bilmiyorum:(

slm kızlar bende 1 sene olcak martta vajinusmsu yeneli..1.5 yıllık evliyim fakat hala ıslanmıyorum zevk alamıyorum hep üstte alabiliyorum içeri :( çok mutsuzum..ve sürekli içeri ilk girdiğinde korkunç bir yanma oluyo..lütfen bana yardımcı olun durumum zor

Canım kusura bakma bişeyi anlamadım, vajinusmusu 3 ay önce yendiğini ve 2 buçuk yaşında oğlun olduğunu söylemişsinde. Çocuğun nasıl oldu ki

Sorduğun soru hakkında pek bi fikrim yok bu durumu yaşamış olanların sana yardımcı olması gerek. Yaşamayan anlamaz ki içinde olmadan yorum yapmak kolay oluyo, biri vajinusmus olan bir kıza sık dişini kapat gözünü yap demişti yani yaşamadan atıp tutmak kolay oluyo, Allah yardımcı olsun çözüm bulmanı nasip etsin inşallah

amin inşallah arkadaşım.sadece eşimin p..sinin ucu girdiğinde boşalmıştı. o şekilde hamile kalmıştım.

slm kızlar bende 1 sene olcak martta vajinusmsu yeneli..1.5 yıllık evliyim fakat hala ıslanmıyorum zevk alamıyorum hep üstte alabiliyorum içeri :( çok mutsuzum..ve sürekli içeri ilk girdiğinde korkunç bir yanma oluyo..lütfen bana yardımcı olun durumum zor

ıslaklık olması için seninde zevk alman gerek.yani yine psikolojik olabilir.ben zevkalıyorum.ama girişte bende kastığımdan bendede yanma oluyo.birde sürekli yapamıyoruz ona bağlıyorum böyle oluşunu.ama denemek gerek.ben hep altta olacak şekilde ilişkiye giriyoruz.ama ilk defa yan yana pozisyonunda yaptık en azından biradım ilerlediğimidüşünüp motive ediyorumkendimi.zevk almaya çalış yani girişe odaklanınca konsantre bozuluyo .düşünme hiç..hatta gerekirse eşini sen yönlendir.neyden haz alıyosan o şekilde yaklaşsın sana.ıslaklık olmazsada giriş zor oluyo.baskı artıyo dolayısıyla..hiç kendini üzme şükürler olsunki vajinismusu yenmişsin.en önemlisi bu..sadece zevk almaya çalış..bunu bir görev olarak düşünme..sende zevk alırsan o girişteki baskıyı bile önemsemiyosun

Aynı durumdaym bende 7aylık bebegim war atlatalı 5filan oldu korkuyrum bende ama ben cogu zaman bisey hissetmiyorum nasl düzelick bilmiyorum:(

hissetme konusunda kişiden kişiye değişir diye duydum evli diğer arkadaşlarımdan yola çıkarak.kimisi 2 yıl sonra kimisi 5 yılsonra bişeyler hissetmeye başladığını söylüyor.kimisi hemen..onun içinbişey diyemiyorum.mesela bende eşim gibizevk alabiliyorum.amavajinismustan olsa gerek farklı pozisyon denemede korkuyorum.oda psikolojik biliyorum.ve bir an önce aşmaya çalışacağım inşallah.zaman ama tabi sende hissetmekiçin elinden gelenide yapmaya çalış.yoksa senin için çekilmez durum haline gelir.ki o daha da kötü

hissetme konusunda kişiden kişiye değişir diye duydum evli diğer arkadaşlarımdan yola çıkarak.kimisi 2 yıl sonra kimisi 5 yılsonra bişeyler hissetmeye başladığını söylüyor.kimisi hemen..onun içinbişey diyemiyorum.mesela bende eşim gibizevk alabiliyorum.amavajinismustan olsa gerek farklı pozisyon denemede korkuyorum.oda psikolojik biliyorum.ve bir an önce aşmaya çalışacağım inşallah.zaman ama tabi sende hissetmekiçin elinden gelenide yapmaya çalış.yoksa senin için çekilmez durum haline gelir.ki o daha da kötü

Oyle oluyr zaten bi sure sonra cekilmez oluyr.sıkılıyorum umarım en kısa zamanda atlatırım elimden geleni yapıyorum farklı pozisyon denersek belkide duzelicek ama ne uyazıkki korkuyorm

Oyle oluyr zaten bi sure sonra cekilmez oluyr.sıkılıyorum umarım en kısa zamanda atlatırım elimden geleni yapıyorum farklı pozisyon denersek belkide duzelicek ama ne uyazıkki korkuyorm

bende korkuyorum malesef :( ama ilk defa yanyana olarak denedik ve oldu çok mutlu oldum.en azından yavaş yavaş başaracağıma inandım.bunu vajinismusu yendiysek bunun da üstesinden gelecez inşallah..ama sende nasıl haz alabilirsin onu keşfetmeye çalış ki eşini yönlendirebilesin.böylece sende zevk alırsın.inan yoksa çekilmez yaa

Bende 1 aylik evliyim vajinismusu yeneli 4 gun oldu bugun ilk once biraz kasiyorum ama sonra alabiliyorum fakat kizligim hala bozulmadi neden olabilir
bide hamile kalsam bi sorun yasar miyim cevap verirseniz sevinirim ?

Back