kızlar bakın çözümünüz burda siz yeterki yenmık istyin biz size yardım ederz ben ve bir çok arkadaş bu stede yendik yetreki yenmek isteyin inanın bana o kada kolayki ben bundan mı korkmuşum diyorsunuz lüten ama lütfen yenmeye istekli olun ve sormak itediğiniz herşeyi detaylıca sorun kızlar
hepimizin inancı öyle cnm inşallah atlatıcaz jinekoloji bölümünün altında ''vajinismus nedir tecrübe ve deneyimlerimizle vajinismusu yenelim'' diye bi konu var orda tartışıyoruz bu durumu yenen arkadaşlar çok onlar nasıl yendiklerini falan anlatıyo yardımcı olmaya çalışıyolar orayı takip et cnm
neden sana koskocaman bir yuh diyelim ki canım şahsım adına ben demem bu da bir hastalık ve elinde olan bir şey değil ki ALLAH tan yani dua et ve tecrübeli doktorlara git tedavisi var yani ALLAH yardımcın olsun ...
Süleyman eserdag gittim canım bi tel konuş derim ınan cook rahatlayacaksın doktor yardımı olmadan cook zorlanırsı n ben bir buçuk sene uğraştım olmadı düşün yani
Ewet bende süleyman beyle 3 günde aştım....6 aylık ewlıydim...2 sene oldu nerdeyse...baktm kendm yenemııcem mecbur kaldım...ama aşılabilir diye düşünuyorum cnm ben ...kremlerı mutlaka kullanmalısın ....yatış pozisyonunuda iyi ayarla yastık kullan beline...ya anlatması bole kolay gbı görunuda anlıorm senı ben...aparat temin edebılırsen işin kolaylaşır..parmak yada ince çubuk gbı şeyler hep ıtıcı gelmştr aban bence kalın şeyler kullanılmalı...esneklıği görmen açısından...
2 Yıl Bitti... Evleneli koskoca 2 yıl bitti.
Bu nasıl söylenir bilmiyorum ama şimdi bunu okuyan birçok kişi yuhh diyecektir bana ((
Bende malesef vajinismus denen bi bataktayım çırpındıkça çözüm aradıkça batıyorum sanki (((((( neredeyse gitmediğim yer kalmadı ama ben bunu birtürlü çözemiyorum
ve kimseyle paylaşamıyorum,, yuvamın yıkılmasını istemiyorum...