Vajinismusu yenemedim

Bu iş için Ankarada veya İstanbulda iyi psikologların olduğunu duymuştum.

evet var canım ama çok pahalı bitanesine gittim hatta duyulmuş bi isim 10 dk konuştuk yada kanuşmadık 265 tl ödedim dkka arttıkça adamda fiyatda artıyo
ve en sonunda diyoki fiyatım ...... bu kabul ediyosan başlayalım tedaviye ama garanti veremem iş sende bitiyo diyor.....

seni öyle iyi anliyorumki.. cünkü ben de bu hastaligi iki sene cektim. evliligimin en güzel en taze yillari bu dert yüzünden heba oldu.
kesinlikle iyilesemeyecek bir durumda oldugumu saniyordum. herkes basarir ben kesinlikle yapamam diyordum.. ama bir sene önce ben de basardim. bir arkadasin da bahsettigi gibi doktor ulusoya muayene oldum. ama yurtdisinda yasadigim ve trye gelme imkanim olmadigi icin net üzerinden tedavi oldum. bana bazi aparatlar gönderdi. ve komutlar verdi. normalde 1 günde bile halledilecek bir sorun aslinda. benim birkac hafta sürdü. cünkü düzenli calismadim.. ama gec de olsa basardim. doktor ulusoy yüklü para istiyor ama hakkini da veriyor. ama basardiktan sonra insan diyorki aslinda ben bunu kendim de yaparmisim bosuna bukadar para verdim :)
merak ettigin bisey varsa sorabilirsin seve seve yardimci olurum...

çok sevindim inan senin adına evet bende şu beynime bi söz geçirebilsem :(( ağzıma içki sürmedim bu yaşıma kadar ama sırf faydası olur kafam biraz rahatlar diye içkiyide denedim bi kaç sefer ama maleseff sonuç aynı :(
Emla krem duymuştum ama hiç kullanmadım.. ben anestol diye bi krem var ondan aldım bi kere sürdüm ama çok feci bi yanma oldu biraz korktum pek bişey anlayamadım bu yüzden

Sağol canım...
Evet uyuşturucu kremler biraz yakıp sonra uyuşturma etkisini gösteriyor korkma hiçbir zararı yok...
Önemli olan o kremi ilişkide alışkanlık haline getirmemek...
İnan bana yenine bu muymuş diyeceksin...
Emla krem ile egzersizi mutlaka dene derim hepimiz o yollardan geçtik ve senin de bizden bir eksiğin yok...
Yeter ki yenmek iste...

hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum arkadaşlar destek ve moral gerçekten çok önemli inşallah bende en kısa zamanda yenicem bunu
hep ALLAH a dua ediyorummm.. bu sorunu yaşayan herkes inşallah çözüm bulur çünkü her zaman herşeyde olduğu gibi gerçekten yaşayan bilir.....

Canım sen Dr.Haydar Dümen'i hiç mi duymadın,,,bi seansta çözüyormuş adam vajınısmus u.İstanbul'dasın nasıl olsa,, kıysın eşin paraya gidin bi seansta olsun bitsin işiniz...Çok pahalı bı muayene ucretı olacagını da dusunmuyorum.Çok zor bı durum anlayabılıyorum fakat eşin sabırlı bı ınsanmıs kı bu kadar beklemıs ve hala beklemekte,,,

Canım neden yuh diyelim ben de bir buçuk yıllık evliyim ve yeni düzeldi m ama doktor desteğiyle üzülme hemde 3 günde yendim

Egzersizler var canım ben onlarla yendim hem de 15 aylık kızım var şimdi parmak egzersizleri var onlarla yendim Allaha şükür. Hala biraz zor ve acılı oluyor ama oluyor sonuçta uzmanlara da gitmeyi düşünüyorum ama çocukla uğraşmaktan vakit yok.Ben internetteki forumlarla çözdüm ama uzmandan da destek almak istiyorum çünkü %100 çözülmedi.

1,5 senelik evliyim ben de kendi kendime forumlardan sitelerden kendime yardımcı olmaya çalıştım ama senin gibi tamamen iyileşmiş olduumu düşünmüyorum. Halen biraz zorlanıyorum. 6 ay sürdü benim ilk kez ilişkiye girebilmem. Lütfen benimle tecrübelerini ve yeni bilgileri paylaş. Teşekkür ederim şimdiden.

canım bende 2 yıllık evliyim.1,5 yıl cektim o kabusu.ben süleyman bey sayesinde tamamen kurtuldum .sana tavsiyem: süleyman bey,murat bey,yada saygın bey yada KADINLAR KULÜBÜ sayesinde nasıl yenersen yen hiç farketmez önemli olan senin bu dertten bian önce kurtulman. bu site sayesinde yenen bir sürü arkadasımız var üstelik coğu suan bebek bekliyor.parmak egzersizlerini yapabilirim diyorsan doktora gitme.ama benim gibi parmak egzersinin adını bile duyunca korkuyorsan doktor desteği almanı öneririm canım.üstelik daha fazla ertelemeden.1,5 yıl vajinusmus kabusu yasadım etraftan daha cocuk yokmu? laflarından bıktığım için bi anda tedaviye karar verdim.inşallah sende en kısa zamanda kurtulursun canım.ama asla kendini suclu hissetme.bu iş beyinde bitiyo azcık kendini zorla diyenlerede kulağını tıka.elbette bilinçaltından dolayı cekiyoruz bu sıkıntıları ama evde beynime 1000 kere acımıcak yapabilirsin,küçücük kızlar bile yapıyo diye telkin ettiysemde inan faydası olmadı.tedavim bitti 3 ay korundum sonrasında hamile kaldım ama malesef dış gebelik yasadım.düşün vajinal ultrason bile oldum daha vajinusmusu yeni yenmişken.ama ne ağrı nede sızı hissettim.suan düşükten sonra korunma sürecim bitti tekrar hamile kalmayı planlıyorum rabbimin izniyle.umarım sende bian önce kurtulursun canım.rabbim bu dertle uğrasan bütün herkesin yardımcısı olsun.en kısa zamandada hayırlısıyla bebeklerine kavustursun içindede bana.

Son düzenleme:
canım bende 2 yıllık evliyim.1,5 yıl cektim o kabusu.ben süleyman bey sayesinde tamamen kurtuldum .sana tavsiyem: süleyman bey,murat bey,yada saygın bey yada KADINLAR KULÜBÜ sayesinde nasıl yenersen yen hiç farketmez önemli olan senin bu dertten bian önce kurtulman. bu site sayesinde yenen bir sürü arkadasımız var üstelik coğu suan bebek bekliyor.parmak egzersizlerini yapabilirim diyorsan doktora gitme.ama benim gibi parmak egzersinin adını bile duyunca korkuyorsan doktor desteği almanı öneririm canım.üstelik daha fazla ertelemeden.1,5 yıl vajinusmus kabusu yasadım etraftan daha cocuk yokmu? laflarından bıktığım için bi anda tedaviye karar verdim.inşallah sende en kısa zamanda kurtulursun canım.ama asla kendini suclu hissetme.bu iş beyinde bitiyo azcık kendini zorla diyenlerede kulağını tıka.elbette bilinçaltından dolayı cekiyoruz bu sıkıntıları ama evde beynime 1000 kere acımıcak yapabilirsin,küçücük kızlar bile yapıyo diye telkin ettiysemde inan faydası olmadı.tedavim bitti 3 ay korundum sonrasında hamile kaldım ama malesef dış gebelik yasadım.düşün vajinal ultrason bile oldum daha vajinusmusu yeni yenmişken.ama ne ağrı nede sızı hissettim.suan düşükten sonra korunma sürecim bitti tekrar hamile kalmayı planlıyorum rabbimin izniyle.umarım sende bian önce kurtulursun canım.rabbim bu dertle uğrasan bütün herkesin yardımcısı olsun.en kısa zamandada hayırlısıyla bebeklerine kavustursun içindede bana.

Amiinnnn...canıımmm yenmene inan çok sevindim ALLAHım gönlüne göre versin inşallah. evet parmak eğzersizi çok zor geliyo bana ben yapamıyorum zaten dişimi sıka sıka eşimin yapmasına izin verdim ama kasılmalar geçmiyo deniyoruz inşallah en kısa zamanda bende çözüp anne olmak istiyorum 2 yıl geçti inan ama nasıl geçtiğine hayret ediyorum bu kadar zaman yol alamamış olmanın pişmanlığı bi okadar da yükleniyo bu sorunun üstüne bu gerçektende arkadaşların dediği gibi erteleme hastalığı ha bugün ha yarın derken bakıyosun seneler geçmiş

ben hepinizden kötüyüm galiba tam olarak 3 sene.6 aydır psikoloğa gidiyorum 15 günde bir, önce idrarını tut bırak normal hayatında da hep bu egzersizi yap dedi yaptım.sonra bi kültür çubuğu verdi azıcıkda olsa içine gitsin dedi.hiç yapamadım.hala bakireyim.eşim dünyanın en anlayışlı erkeği sağolsun şu sizin yazdığınız parmak mum filan onları deniycem ama hiç cesaretim yok.ben felaketim cinsellik konusunda yani bi hamile görsem ateşlenir vücudum karnıma ağrılar girer sonra bu yazıyı yazarken bile üst bacaklarım uyuştu düşünün artık ne biçim bişeysem.utanarak yazıyorum hep şu sürtünerek olanı yapıyorum yani onda problem yok hani bişeylerden hissediyorum ondada problem yok.ama iş oraya gelince sanki orda öyle bi organım yok gibi geliyo bana.göz gibi geliyo hani gözünüze elinizi değdirmeye çalışırsınızya refleks verir onun gibi.allah hepimizin yardımcısı olsun.bide arkadaşlar bu süleyman bey kim.ben birine online sordum.2600tl istedi bir haftalık tedaviye kesin bişeyde yok sana kalmış dedi.ben artık cerahi yöntemle bakireliğimden kurtulmak istiyorum.sonrada botoks ile kaslarımı uyuşturmak bunları deneyen varmı acaba.

ama ben hiçbir haltı beceremiyorum kendimden gerçekten nefret ediyorum artık psikoloğa gittim, kadın doğuma gittim, hocalara gittim, saçma sapan ilaçlar kullandım,içkiler içtim.....
mantıklı olarak aslında bişey olmayacağını biliyorum şartlandırıyorum kendimi ama o noktaya gelince olmuyor işte.. eşime karşı gerçekten vicdan azabı çekiyorum artık başkası olsa bana bu kadar katlanmazdı sanırım :(

şaka gibi inan bende aynılarını yaptım.muskam bile var yastığımda o da ben hacıya hocaya asla inanmam.allahtan beklerim herşeyi.ama işte çaresizlik bu olsa gerek.sonra sigara içmeyen ben içki içtim öyle kötüydü anlatamam.yarım çay bardağı votkaa.allahım ne pis şeydi o.sabretmeliyiz muhakkak bundada bi hayır vardır.

ben hepinizden kötüyüm galiba tam olarak 3 sene.6 aydır psikoloğa gidiyorum 15 günde bir, önce idrarını tut bırak normal hayatında da hep bu egzersizi yap dedi yaptım.sonra bi kültür çubuğu verdi azıcıkda olsa içine gitsin dedi.hiç yapamadım.hala bakireyim.eşim dünyanın en anlayışlı erkeği sağolsun şu sizin yazdığınız parmak mum filan onları deniycem ama hiç cesaretim yok.ben felaketim cinsellik konusunda yani bi hamile görsem ateşlenir vücudum karnıma ağrılar girer sonra bu yazıyı yazarken bile üst bacaklarım uyuştu düşünün artık ne biçim bişeysem.utanarak yazıyorum hep şu sürtünerek olanı yapıyorum yani onda problem yok hani bişeylerden hissediyorum ondada problem yok.ama iş oraya gelince sanki orda öyle bi organım yok gibi geliyo bana.göz gibi geliyo hani gözünüze elinizi değdirmeye çalışırsınızya refleks verir onun gibi.allah hepimizin yardımcısı olsun.bide arkadaşlar bu süleyman bey kim.ben birine online sordum.2600tl istedi bir haftalık tedaviye kesin bişeyde yok sana kalmış dedi.ben artık cerahi yöntemle bakireliğimden kurtulmak istiyorum.sonrada botoks ile kaslarımı uyuşturmak bunları deneyen varmı acaba.

cnm jinekoloji bölümünün altında vajiyi nasıl yendik diye bile bölüm var orayı oku muhakkak yeni oluşturuldu orası, sadece yenenler hikayelerini yazıyo... bide vajinismus nedir diye bi bölüm var orda arkadaşlar çok destek oluyorlar eğzersiz konusunda inan ben orayı okuyunca; yenenlerin "bumuymuş yaa bu kadar zaman boşunamı bukadar sıkıntı üzüntü yaşamışız korkulacak hiçbirşey yok" sözleri varya beni çok umutlandırdı inan bizde aynı şeyleri söylicez yakında inşallah .. bence kızlığını falan aldırma oda çözüm olmuyormuş çünkü eğer fiziksel bir engeli yoksa sana, o fiyatları isteyen doktorların önerilerini eğzersiz canım ben gittim çünkü 3500 tl istedi ama kesin çözüm varmı diyosun bilemem iş sende bitiyor dedi bilsemki kesin çözücem artık onuda gözden çıkarmıştım bence dediğim bölümleri oku sonra karar ver canım ALLAH hepimizin yardımcı olsun inşallahhhhhhhhhhhhh

cnm jinekoloji bölümünün altında vajiyi nasıl yendik diye bile bölüm var orayı oku muhakkak yeni oluşturuldu orası, sadece yenenler hikayelerini yazıyo... bide vajinismus nedir diye bi bölüm var orda arkadaşlar çok destek oluyorlar eğzersiz konusunda inan ben orayı okuyunca; yenenlerin "bumuymuş yaa bu kadar zaman boşunamı bukadar sıkıntı üzüntü yaşamışız korkulacak hiçbirşey yok" sözleri varya beni çok umutlandırdı inan bizde aynı şeyleri söylicez yakında inşallah .. bence kızlığını falan aldırma oda çözüm olmuyormuş çünkü eğer fiziksel bir engeli yoksa sana, o fiyatları isteyen doktorların önerilerini eğzersiz canım ben gittim çünkü 3500 tl istedi ama kesin çözüm varmı diyosun bilemem iş sende bitiyor dedi bilsemki kesin çözücem artık onuda gözden çıkarmıştım bence dediğim bölümleri oku sonra karar ver canım ALLAH hepimizin yardımcı olsun inşallahhhhhhhhhhhhh

teşekkür ederim.bunları yazmak bile benim için büyük bi adım.ben kapalı kutu gibiyim.egzersizlere yine başlıycam bu defa biraz daha azimli.inşallah yapabilirim.ama psikoloğum bana bunları kimseden dinleme ve internetten birşey okuma diyip duruyo.ben kk güveniyorum.yıllardır bu siteyi takip ediyorum.

teşekkür ederim.bunları yazmak bile benim için büyük bi adım.ben kapalı kutu gibiyim.egzersizlere yine başlıycam bu defa biraz daha azimli.inşallah yapabilirim.ama psikoloğum bana bunları kimseden dinleme ve internetten birşey okuma diyip duruyo.ben kk güveniyorum.yıllardır bu siteyi takip ediyorum.

rica ederim cnm.. doktorunun söylediklerine yorum yapamıcam cnm seni yanlış yönlendirmek istemem sadece başarı hikayelerini okumanı tavsiye ediyorum

Eski eşimin kardeşi vajinusmus(muş). Çünki kimseye söylememiş ve çaresine bakmamış. Cahillikmi deyin ne derseniz deyin. Tam 13 sene. Dile kolay 13 sene. Ne eşi bırakıp gitmiş ne kendisini kusurlu gibi görmüş. En son 2003 yılında hastaneye gitmiş yanlış hatırlamıyorsam Çapa Tıp fakültesiydi. Annesini aramış ve (anne kızını yeni evlendi say ) demiş. Kurtulmuş yani. Mış miş konuşuyorum çünki eski kayınvalidem anlatmıştı bunları. Şuan 1 kızı 1 oğlu var... Diğer bir örnekte kendi arkadaşım. 10 senelik evli şuan. Ama yenemedi halen :( Ben inanıyorum o da bir gün yenecek bu rahatsızlıgı. Sizde yeneceksiniz emin olun. Siz bilinçli birisiniz. Bu örnek verdiğim kişiler biri hiç kimseye söylememiş çaresine bakmamış. Diğeri ise sadece bana söyledi ısrarlarıma ragmen doktora gitmiyor... Nasıl ikna edebileceği bende şaşırdım. Ama siz öyle değilsiniz. Bakın burda paylaştınız çaresine bakıyorsunuz. Allahın izniyle sizde yeneceksiniz ve çocuklarınızı kucagınıza alacaksınız. Ümitsiz olmayın aslaa...

Eski eşimin kardeşi vajinusmus(muş). Çünki kimseye söylememiş ve çaresine bakmamış. Cahillikmi deyin ne derseniz deyin. Tam 13 sene. Dile kolay 13 sene. Ne eşi bırakıp gitmiş ne kendisini kusurlu gibi görmüş. En son 2003 yılında hastaneye gitmiş yanlış hatırlamıyorsam Çapa Tıp fakültesiydi. Annesini aramış ve (anne kızını yeni evlendi say ) demiş. Kurtulmuş yani. Mış miş konuşuyorum çünki eski kayınvalidem anlatmıştı bunları. Şuan 1 kızı 1 oğlu var... Diğer bir örnekte kendi arkadaşım. 10 senelik evli şuan. Ama yenemedi halen :( Ben inanıyorum o da bir gün yenecek bu rahatsızlıgı. Sizde yeneceksiniz emin olun. Siz bilinçli birisiniz. Bu örnek verdiğim kişiler biri hiç kimseye söylememiş çaresine bakmamış. Diğeri ise sadece bana söyledi ısrarlarıma ragmen doktora gitmiyor... Nasıl ikna edebileceği bende şaşırdım. Ama siz öyle değilsiniz. Bakın burda paylaştınız çaresine bakıyorsunuz. Allahın izniyle sizde yeneceksiniz ve çocuklarınızı kucagınıza alacaksınız. Ümitsiz olmayın aslaa...

inşallah bi 13 sene sürmez :) teşekkür ederim yenicez inşallah sağolun yardımlarınız için...

Son düzenleme:
özelden mesaj atan arkadaşlarada teşekkür ediyorum.yeni olduğum için özelden cevaplayamadım.

İnşallahhh.............

Back