• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismusu yendim

mavigunler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2025
3
0
1
27
Bundan 1 ay önce buraya Vajinismus illetiniyle nasıl baş edebilirim diye yardım almak amaçlı yazmıştım şuan evliliğimin 8.ayındayım ve bugün vajinismusu yendim ve geriye dönüp baktığımda ben 5 ay hiçbir şey yapmadan olur diye hep bekledim bir şey yapmadan tek yaptığım kadın doğum uzmanına gidip bir fiziksel bir sıkıntım olup olmadığını öğrenmemdi buraya yazıyı yazmadan önce parmak egzersizleri dilatörler sonuncuyu yapamasam da bir şeyler yapabiliyordum ama psikolojik olarak bitik durumdaydım her başarısız denememizden sonra kendimi eşime karşı hep mahcup ve suçlu hissediyordum eşim sağolsun her zaman bana destek oluyordu ama insan ister istemez kendini yetersiz hissediyor ben de tam olarak bu durumdaydım bir aydır hiç eşimle deneme girişiminde bulunmadık benim kendimi tamamen hazır hissetmem gerekiyordu dilatörler her fırsatta egzersiz yaptım başta jelsiz asla olmuyordu sonlara doğru artık jelsiz de yapmaya başladım sonunca dilatörü ve her adet döneminde bu egzersiz yapmaya ara verdiğim için sil baştan başlıyordum adet dönemi sonrası ama bu sefer adet olmadan önce eşimle denedik ve oldu o anki mutluluğum tarif edilemez ben denerken vemcaine spreyi kullanıp denedim ve şunu anladım çok büyütmüşüm bu Vajinismus olayını

Back