• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismusu yendim 🥰 HERA KLİNİK ❤️

Mutluuu mahluk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2020
3
0
1
34
Merhaba sevgili dertdaş☺

Neler yaşadığını başından neler geçtiğini ve nasıl hissettiğini en iyi ben biliyorum.Şu an oturmuş bütün hikayeleri okuyup kendinden bir parça bulmaya çalışıyorsun ve çözüm yolu arıyorsun biliyorum çünkü hepimiz bunları yaptık. Şu an tam da ihtiyacın olan tek şey sadece cesaret!!!
Evet bende telefonun başında uzun uzun bekledim hatta birkaç sefer aramaktan vazgeçtim ama bunun sonucu sadece kendi vaktimden çalmak oldu ailemin mutluluğundan çalmak oldu.Burda herkesin bahsettiği yıllardır evli olduğu ama birlikte olamadığı eşine aşık olduğu ama kendini kastığı canının yandığını duvar gibi bir şeyin olduğunu ve ordan ileriye gidemediğini anlatmayacağım çünkü bunları fazlasıyla yaşadın ve biliyorsun.

Şu an kendin için bir karar ver ve asla vazgeçme emin ol senin için bu çok zor olan ama Hera klinik de çözümü çok kolay olan sorunun sadece bir adım atmana bakacak.İçerideki herkes ama herkes seni o kadar iyi anlayıp o kadar candan davranacaklar ki kendini asla kötü hissetmeyeceksin elinden tutup sana yol gösterdiklerinde sen bile yaptıklarına şaşıracaksın.

Didem hocamın kendine güveni Ayla Hanımın profesyonelliği ile bu sorun bir çocuk oyuncağı.Ben başardım sende diğer herkes gibi başaracaksın sadece kendine güven :)

Evet 2.5 yıldır evliyim ve 3 günde sorunum çözüldü :) Hera kliniğe teşekkür ederim iyi ki vardınız hepinizi çok seviyorum .

Yapilan yöntemler hakkında da konuşmamızda fayda var diye düşünüyorum, işlem aşamalarından bahsetseniz şu an verdiğiniz faydadan daha fazlasını bırakabilirsiniz

kişiye özel tedavi yöntemleri uygulanıyor ve derecesine göre değişiyor. Kegel egzersizleri nefes egzersizleri psikolojik destek ve başka yöntemler ama kesinlikle parmak egzersizi yok ve zor olan hiç bir şey yok kaslarınızı kontrol altına almayı öğrendiğinizde sorun ortadan kalkıyor

Back