Vajinismusu Nasıl Yendim ?

Canm wemcaine sprey eczanelerde reçetesiz alabilirsin önce vajina dışına bikaç fıs sık 2 3 dakka bekle..sonra spreyin ince ucu var onu vajina girişine 1 cm falan uzat.içeriyede 4 5 fıs sık aynı şeklde 5 dakka kadr sonra uyuşmaya başlıyor.
Aşırı yaktı beni zor sildim cayır cayır onlda olmadı

Kızlar bilenler bilir 10 aylık evliyim yenemiyordum burada bana çok yardımcı olanlar oldu ben yendim parmak egzersizi yapmadan yendim asla yapamazdim hastaneye gitmeden yendim maddi durumumuz yetmedi..şükürler olsun isteyene yardımcı olabilirim
Özelden yardımcı olur musunuz banada

Öncelikle merhaba,
kendime bu sorunu yenersem buraya bu sorunla boğuşan arkadaşlarıma yardımcı olmak için bu konuyu açacağıma dair sözüm vardı.
nerden başlasam bilemiyorum. sevdiğimle 1,5 yıldır evliyim. rüya gibi bi düğünümüz oldu herşey güzeldi , lakinn balayında hüsrana uğradım.. 1,5 yıldır vajinismusla kafayı yemek üzereydim.
kimseye anlatamadım , söyleyemedim. daha sonra yakın arkadaşıma ve anneme açıldım. çok şaşırdılar. inanamadılar. bende kendime inanamıyordum ve bunun başıma gelebileceği aklımın ucundan geçmezdi...
1,5 yıl boyunca denedik denedik olmuyor , ne yapsak ne etsek. 3.ayımızda ben kadın doğuma gittim. vajina girişimin dar olmasından kaynaklı kanama ve acımın normalden biraz fazla olacağı söylendi. istersen kızlık zarına ufak yırtıklar atarız dediler.. duyunca çok korktum. düşünmem gerekiyor diyerek oradan ayrıldım.. neyse ki yaptırmamışım :/ daha sonraları yine kayganlaştırıcılar yağlar alkol alma falan ne akla gelirse denedik. ne duyduysak.. hiçbiri işe yaramadı. bu problemin beyinsel olduğunu öğrenerek ; 2-3 ay önce psikoloğa başvurduk. bu problemi gözümde büyütmememi ve aşacağımızı söyledi. hiç inanmıyordum... belli egzersizler verdi . nefes egzersizi parmak egzersizi ayna ile kontrol etme kegel egzersizi. tedavimde bunlar büyük rol oynadı. eğer ben bunu yeneceğim diyorsanız günü gününe bu egzersizleri yapacaksınız. VE EN ÖNEMLİSİ 'BAŞARACAĞIM' DİYECEKSİNİZ. aklınıza en ufak bir olumsuz düşünce gelmeyecek.
egzersizlerimden bahsedeyim ; ilk olarak nefes egzersizi yapıyordum burundan karnı şişirecek biçimde nefes alıp yavaşça ağızdan nefesi veriyordum.
kegel egzersizlerim ise idrarımızı yaparken 4 -5 kez kasıp gevsetme yapıyordum. ve gün içerisinde de sabah öğle akşam 10 - 20 kez kasıp gevşetme hareketi yapıyordum.
ayna ile inceleme ise mesela yatağa uzandınız , kasıp gevşetme yaparken vajinanızı kontrol ediyorsunuz. gevşetirken ıkınırsanız orada bir giriş oldugunu göreceksiniz.
parmak egzersizleri tahmin ettiğiniz üzre serçe , işaret ve orta parmağı aşamalı bir şekilde içeri almakla oluyor. aklınızı boşaltın ve rahat olduğunuz bir ortamda yapın kesinlikle kendinizi kasmayın. burada kayganlaştırıcı yardımı aldım.
ve inanın hiç acı hissi olmadı ve orada duvar falanda yoktu.
bunu yapıp , aşınca ; eşinizlede deneyin ama kontrol sizde olsun. eşinizin parmağını siz tutun ve ilerletin.
ilk denemelerde olmayabilir yılmayın :) deneyin her gün düzenli bi şekilde deneyin.. daha sonraları penis ile deneme yapın kayganlaştırıcı yardımı alın. ilk denemelerde olmayabilir yılmayın, ve o an sadece eşinize olan sevginizi düşünün. onun sizi bekleyip sabrettiğini :) kafanız tamamen boş olsun.. yapacağım başaracağım kelimesi hiç aklınızdan çıkmasın. korktuğumuz gibi bir acı olmuyor :) Allaha şükür ben bunu başardım , bende şuan zevk aşamasına gelemedim biraz acı yaşıyorum inşallah buda geçecek :) umarım bu yazım sizlere yardımcı olur..
Çok mükemmel bir anlatım

X