- 21 Kasım 2014
- 160
- 176
- 103
Merhaba shy_girl. Daha çok yeni evlisiniz ama size tavsiyem sorunu görmezden gelmeyin. Eşini ikna et. Bende evliliğin başından yoktu, eşimle yaşadığım sorunlardan ikincil vajinismus yaşadım. Bide geçirdiğim bir jinekolojik muayenedensenelerce görmezden geldik, eşim sen çözersin, çözeriz falan dedi ama olmadı. genelde çiftler bunu yapıyomuş psikologum öyle demişti. ya bizim gibi görmezden geliyolarmış ya da sizin gibi üstüne gidiyolarmış. üstüne gittikçe canın daha çok acıyabilir ve benim gibi isteksizlik yaşamaya başlayabilirsin. sana tavsiyem bir uzmana gitmeseniz bile netten indirirerek ya da kitabını alarak egzersizlere başlaman.
Şimdilik bir çekingenliğim yok eskisi kadar da acımıyor. Yani hissediyorum önceleri böyle değildim çok acıyacak diye kasardım kendimi. Ama o şartlandırmalarımdan kurtuldum. Zamanla bir sorun yaşarsam tabiki düşünürüm doktoru. Ama şimdilik atlattım gibi hissediyorum. Penisin yarısındayız, zeytinyağını denemek istiyorum , işe yararsa sıkıntı hallolacak oZaman ilk iş buraya yazmak[/QUOTE
Hissetmene sevindim. Acıyacak korkusundan ıslanma olmadığı için zorlayabilir. Zeytinyağı yerine kayganlastirici krem kullanman daha iyi olur. Gleitgelen diye bir marka aldırışmisti doktorum. Eczaneden alabilirsin zeytinyağı belki vajinaya iyi gelmeyebilir. Deneyeni duymadım amaen yakın zamanda aşman dileğiyle canım. Haberlerini bekliyorum :)
Şimdilik bir çekingenliğim yok eskisi kadar da acımıyor. Yani hissediyorum önceleri böyle değildim çok acıyacak diye kasardım kendimi. Ama o şartlandırmalarımdan kurtuldum. Zamanla bir sorun yaşarsam tabiki düşünürüm doktoru. Ama şimdilik atlattım gibi hissediyorum. Penisin yarısındayız, zeytinyağını denemek istiyorum , işe yararsa sıkıntı hallolacak oZaman ilk iş buraya yazmak
Ereksiyon problemi vaji eslerinde rastlanan bir durum..moralini bozma zamanla gecer...ayrica anestezi kremi kullaniyorsaniz kremin p..ile temasindan da kaynaklaniyor olabilir
Ben parmak egzerszini yapamazdim kesinlikle sendede ayni sorun var sanirim canim es denemesi en guzeli :)Bendeben elimi sokamam üzgünüm baska yöntem istiyorum.
Kesinlikle cnimmm ben zeytinyagiyla yendim. Hic yilma dene surekli hatta kafan rahatlatmak amaciyla tv yi ac esin otursun sen o durumda dene tvye bakarak dusunme hicbisey aci degil hissettigimizde aci olarak diyoruz biz astik ama kuruyken girmeye calistigimizda ben hala ilk seferki gibi bisey hissediyorum ama islandiginda hiiic bir sorun yokkkk
Cok sewindim canım gercekten biz kafamızda büyütmüşüz bukadarKizlar anlatmak istedim icim icime sigmiyor:)
Dun gece romantik bi ortam hazirliim dedim yatak odasini gulyapraklari ve mumlarla susledim cok hos birortam oldu. Bende en guzel geceligimi giydim biraz makyaj yaptim kendimi de o psikolojiye hazirladim. Bir sisede sarap actim esimi cagirdim. O odun adamin bile hosuna gitti.saraplarimizi falan ictik hafifmis carpmadi :))))
Neyse uzatmayayım o havada önsevişme de sonrası da harika geçti , uzun da sürdü iki kez yaptık ve acı hissetmedikçe inanılmaz mutlu oldum. Eşiminde hoşuna gitti çünkü sürekli gülmeye başladım oldu sonundaaaaa oldu sonundaaaaa artık acı yok hiç yok hemde dedim üstelik penisin tamamı giriyo artık hiçbirşey de kullanmadım. Ne krem ne gevşetici ne sprey ne parmak egzersizi. Kafada bitiriyormuş insan. Allahım herkesi benm gibi kurtarsın bu illetten. 6 aydır neler çektim sıkıntıdan sivilceler çıkıodu suratımda, moralim çok bozuktu ... Sürekli anlatasım geliyo :))))) bağırasım gelio ben başardım , ben kurtuldum bu lanetten... :))))))
Darısı başınıza kızlar soruları beklerim :)
Cok sewindim canım gercekten biz kafamızda büyütmüşüz bukadardarısı diğer arkadaşların başına
Merhaba ben yeni uye oldum.. yazılanları okuyunca o kdr mutlu oldum.ve cesaret geldi ki 7 aylik evliym bnde ayni dertten muzdaripimcok üzülüyorum baxi geceler hic uyku girmiyo gozume.. yardim kizlar nolur.. esimde bikacak bnden diye korkuyorum
İnşallah allahin izniyle bende yenicm..bugun jel aldım hatta esim aldi destek bana..sizlerdende guzel cbplat duydukcs şevklendim..cok sagolun ben daha ilk aşamadayim kizlar..
kizlar az once ilk parmak egzersizimi yaptim..ilk once serce parmak ilk boguma kdr soktum hic acimayinca yuzuk parmahini ilk boguma kdr sokmayi basardim:) inanin gittikce giden bir yol ve genisliyor..sadece bisey sorucam icinde et parçaları var gibi tuhaf oldum sizinde oylemi ?
bendede çok şiddetli şekilde migren var hayatımı zehir ediyor malum tabi bende vajinusmusum 1 yıllık evliyim parmak egzersizlerini aştım kendi kendime aparatlara geçiş yapıcam inşallah bende atlatırım bunu migrene karşı magnezyum demişsin daha detaylı anlatırmısın canım bende kullanmak istiyorum hem migrenden kurtulmak için hemde elimde olmayan kasılmalarım için çok sağol şimdiden cvbını bekliyorum :)Kızlar aylar önce yendim diye yazmıştım tabi o aşamada kaldı çünkü kasılmalarım dewam edyodu kasılma olunca ağrıda olyo tabi sonra migren tedavisi için dr magnezyum verdi magnezyumunda inanılmaz kas gewşetme özelliği varmış hatta eksikliğinde rahim kasılmaları olurmuş onu içtikten sonra hiç kasılmam olmadı ve doğal olarak hiç agrıda olmadı paylaşmak istedim faydası olabilir diye
ilk giristen sonra et parcalari degiyo parmagima huylandim kanayacak diye..oyle bisey yokmu sizdeCok yok Bende bi tane var gibi geldi. :) tam olarak adi ne, neresi bilmiorum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?