CANIMBANADA YARDIM ET NE OLUR BEN EGZERSİZ DAHİ YAPAMIYORUM NASIL YAPACAM BİLEMİYORUM DOKUNAMIYORUM BİLEkızlaaaaarrrrrr rüya mı gercekmi bilemıyorum ama ben bu gece 1 saat önce allahıma çok ama çok şükürler olsunki başardım evet basardım dıyorum kendım bile ınanamıyorum.sasbahı bekleyeemdım:)))
3 yıl sonunda bunu bu kadar kolay bır sekılde yenecegımı hıc dusunemezdım bu sıtede bana yardımcı olan butun arkadaslarıma dilek84 bahar07 tebessum ya aklıma gelmeyen dıger arkaslarım hepınızden allah razı olsun yardımlarınız sayesınde verdıgınız bılgıler sayesınde hem cahıllıgımı aştım hem bilinç altındakı sacma sapan fıkırlerımi duzelletınız.
Nasıl basaradıgımı çok kısa bır sekılde söyleyeyım detayları yarın ve dıger gunler uzun uzun anlatırım bundan sonra bende sıze destek olacagım. Tebessüm ve bahar07 arkadaslarımın tavsıyelerıne uyaak önce emla krem aldım ve gıletgelen jelını aldım bu ıkısını kullandım arkadslar sıze yemınederım bu sıtede kımse benım kadar cesaretsız ve korkak olamaz 3 yıl cektım arkadslar hıc ama hıc bısey hıssetmeyın penısın oraya gırecegı fıkrını benımseyemeyen arkadslar bende sızler gıbı dusunuyodum ama lütfen bunları unutun.bızler gercketen baska dunyada mı yasıyoruz ne. cocuklukmus yaptıklarımız penıs o kadar rahat gırıyokı bıde jelı kullanın.acı yooooookkkk penısın ıcınde oldugunu hıssedıyosunuz detaylar yarın benım cıkmam gerekıyo. hepınıze cok ama cok tsk ederım
Devamı ;
özlemersel canım ben 3 yıl esımın penısı hıc ıcıme alamadım bu emla ile 5 dakda oldu valla hala ınanamıyorum acaba tekrar aynı sorunu yasarmıyım dıyede korkuyorum sureklı denemelere devam edecegım elayıda azaltarak tabi. ben burdakı arkadslarımın bana soyledıgı sekılde uyguladım yani şu sekılde tatlım önce kendımı rajatlamak adına sıcak bır banyoyay gırdım ve duş aldım ardından ilişkiye gırmdeden öncede emladan fındık buyuklugunde vajınamın ıcıne surebıldıgım yanı parmagımı sokabıldıgım yere kadar gıttım zaten benım parmak egzersızlerınde sorunum yoktu 3 parmaga kadar ıcıme alabılıyordum penıs korkum vardı acıyacak korkusu anlayacagın emlayı surdukten sonra hafıfı bır yanma oluyor. hemen gecıyor oda uyustugunun etkısı uyusmaya baslıyor 5-10 dak bekledım ben kremı surdukten sonra daha sonra da gıletgelen jelını 1 tupun yarısını kullandım yarısını esım penısıne surdu yarsısınıda ben vajınamın içine sıktım jelın hıcbır zararı yok canım ıstegıne baglı olarak kullanmya devam edebılırsın ama emlayı uzun kullanmayın dıyorlar. daha sonra ön sevısme gerceklestı ben önce uste ben olayım dedım belkı daha rahat olurum dıye baktım ben uste beceremıyorum ıcıme alabılıyorum ama esımın hareket etmesıne ızın vermıyorum en ıyııs dedım alta ben geceyım yıne aynı sekılde esım penısı elıle yerlestırdı ve hıcbırsey anlamadım ıcıne aldıgını hıssedıyosun ama acının aaa sı yok. sankı vajınan yıllardır penıs alamya lısık gıbıydı sonra esım gıtgel yaptı. hatta ben zevk bıle aldım dıyebılırım uyusuk olmasına ragmen kesınlıkle korkama canım kesınlıkle ılk fırsatında dene bu sıtede benden daha fazla korkakk emınım yoktur. yıllarıma uzuldum sevıncten dun gece hem aglıyorum hem guluyorum. o sevınc psıkolojısını senınde en kısa zamanda yasayacagına emınım basarılar.