Nasil basardim?
Üyeligim eski, önceden de biliyordum burayi. Bir gün cesaret ettim üye oldum ama ilk mesaji atamadim. Biliyordum ne aynaya bakabiliridim ne dokunabilirdim. 1.5 yil sonradir ilk mesajim.
Cok fazla zikretmemeye özen gösterdim, ama bilenler var. Ilk önce botoks yaptirdim. Son caremdi. doktor igneden sonra sorunsuzca iliskiye girebilecegimi söylemisti. Cehalet mutluluktur. Ben cok arastirmistim ve botoks uygulmasinda bile dilatörle (acici) calismak gerektigini biliyordum. Bu asamada bir cesaret foruma ilk mesaji yazdim. Sela1 ilk karsilayan oldu, ama botoks yaptiran, yapip da yenmis biri yoktu ortalikta.
Etkiyi hissettigim gün deneme yaptik. Ayni seyler. Itme, bacaklari kapama. Aglama, korku. Ellerime ve bacaklarima ve bilincaltima yapilacak bir igne yok. Zaten bir vajende de hissizlik, felc vb. durumu yok.
Dilatörle calismaya karar verdim. Nisanin ilk haftasi basladim. Ilk gün artik nasil olduysa, 2 farkli boyu aldim. Bu bir daha tekrarlanmadi. 1 hafta giriste takili kaldim. Herkes yönü en dogru sekilde tarif etti ama ben beceremedim. Bu nedenle E-lvan’in „u“ virajina ve sela1’in 30 derecesine cok sey borcluyum. 17 Nisan’i milad olarak belirledim. O gün ilk defa 6 cm kadar minik bir kalinlik da olsa dilatörü bilinclice alabildim. Dünyalar benimdi. Ama sonra gene esmer günler. 4 gün 1 cm bile giris olmadi. Üsütmüsüm. O yüzden ayaciklarinizi sicak tutun egzersizciler.
Miladimin 1. haftasinda 7cmye gectim. Cikarmaya korkuyordum, ne yalan söyleyim o sekilde isedim bile. Bunu söylüyorum cünkü ben aynada hic incelemedim. Resimlere de bakamiyorum. Su acidan cok iyi oldu: ikisinin farkli oldugunu iyice algiladim. Böyle endisesi olanlara tavsiye edebilirim.
2 gün böyle calistim. sela ve e-lvan msn’de bana kocluk yaptilar, 4 saat yerimden kalkmadan 10cm’ye gecebildim. Böyle bir sizi olamaz diye düsünüp firlatip atacakken, dayan tut, yaparsin, edersin diye gazi aldim. Ne moral ne motivasyon, anlatilmaz. O gece deneme yaptik esimle ve penisin basini aldim. Pozisyon aramakla cebellesirken, sertlesme sorunu oldu. Bunun üzerine 5 gün daha calistim, en az 3 saat araliksiz. Bu arada bir zamanlar cikarirsam bir daha girmez dedigim „ufakliklar“ cup diye disari cikiyordu, vajen genislemisti. 3. Gün 10cm’de rahat calismaya basladim. 4. Gün bir hapsirikla o 10 cm’nin parabol cizerek firladigini ve masadaki kahve fincanin icine düstügünü agir cekimde izledim. Vajen iyice acilmisti. Hemen 11.5 cm’ye gectim, onu da kismen alabildim.
5. gün, aksam 8’e dogru egzersize basladim, 22:30’a deneme randevum vardi. 20 dakika kadar önce 11 cmlik dilatörü aldim, bu arada kadim msn arkadaslarim beni sagolsunlar oyaladilar. Sela gazi da verdi, resmen üstümde gelinlik sirtima yumruk atarak beni randevuma gönderdi.
Ilk 30 dakika zaten gergin gergin olagan mekaniklikte cebellestik. Catala oturur gibi calistigim icin öyle olsun istiyordum ama esimin kalcasi bacaklari gecemedi, ittiremedi vb. Biraz ara verdik.
Bu arada gözümü kararttim, yere battaniye serdim. Üstte olacagim pozisyon icin. Yatakta battigimiz icin bu önerilmisti. sela? 10cmlik dilatörü 5 dakika icimde beklettim. Ters oturdum, ve bitti. Evet bu kadar basitti. O an tek yaptigim hüngür hüngür aglamak oldu. Bir yandan da inanmadigimiz icin 3 kere cikip, tekrar aldim. Git-gelde zorlandigimi itiraf edeyim, ama esim bu konuda biraz fazla gazdi. Cok ilginctir yillardir acaba vajinismus olmasaydim bana bakislari daha mi sicak olurdu diye düsündügüm adamin, sesine sevkat geldi. Sarildik aglastik, sevindik, zipladik, agladik, daha cok agladik, daha cok sevindik. Ben soktaydim, titreye titreye geldim benim sevincimi en iyi anlayacak o güzel arkadaslarima yazdim, ne yazdim hatirlamiyorum da. Benimle ve belki benden cok sevinen sela’ya, zor günler gecirdigini bildigim cicekrose’a tesekkür ederim.
Tesekkür edecekler cok,
Melekler: Snowflaken, gülsevdam. Yendiginiz halde acaba eskiyi hatirlatir mi, ket vurur mu diye endise duymadan her gelene ayni cümleleri bikmadan yilmadan yazabildiginiz icin, her adimi desteklediginiz icin, melek oldugunuz icin, mezun ettiklerinize beni de eklediginiz icin…
Sela1, lacan, freud, benjamin halt etmis, psikoanalitik cözümlemeler, egzersiz koclugu, dostluk, moda, makyaj
hihi. Ne desem sig kalacak.
Cicekrose, adimlarimiz, hayallerimiz, yasadiklarimiz bu kadar mi benzer, ben senden coook güc aldim.
E-lvan, o gencecik bedenindeki olgunluk, güc, azim, temiz kalp ve desteklerin icin
sessizcekimsesizce, birakmaya karar verdigin gün bu mereti yenmeyi ne kadar istedigimi anladim. Hic istemedim birakmani da. Devam edip, dev adimlar attikca beni de sürükledin sanki
kemre ve rabit, cogumuz anne olsak da yeter diye düsünürken bunun cok büyük bir yanilgi oldugunu farkettim sizler cabaladikca. Siz belki bir acidan özenilenlerken aslinda daha farkli baskilarla bu sorunla yüzlestiniz. Örneksiniz, annesiniz :)
trinity, senin yenmen beni cok motive etti. buraya alistigimda yenen ilk kisi sendin. Hihi
bu liste, benden sonra gelenlerle uzar gider. Cok isterdim burda facar da olsun, ama baslamadan birakip gitti.
Ben egzersize daha önce baslamis olsam da 17 nisan – 2 mayis – 4 gün, yani toplamda 13 günde yenmis oldugumu düsünüyorum. 30 yasindayim, 6.5 senelik evliyim. Ve dün gece basardim. Hehe, dünya alem duysun. Simdi gelin cicegimi egzersiz yapanlara atiyorum. Kapisin kizlar.