Vajinismusu kendin yen

Çok korktum canım acıdı dedim bunda bile böyle zorlaniyorsam ilişkiye nasıl gireceğim. Ağladım kalktım ben yapamayacağım olmazsa olmasın ama şimdi kaldığım yerden devam etmemem için bı sebebim kalmadı. Evlilikte de sürekli tartışma inanın kafamdaki sorulara cevap veremeyecek duruma geldim. Eşim destek veriyor ama onu bile mutlu edemiyorum eksik yanımı gördükçe fikirlerim değişiyor anlık olarak sonra diyorum bi sonraki gün denerim diye diye bu duruma geldim nitekim çocuk konusu da aynı doktor bana söyledi çocuk olur ilişkiye girmeden fakat bunu yenemezsem biliyorum ki eşimi yine mutlu edemeyeceğim. Odaklanacağim konu ilk etapta ilişki sorunu olacak elbette. Sonrasında çocuk tabiki Rabbim ederse ama çocuk ağır basmaya başladı. Sizin için de dua edeceğim şu dönemde çocuk sahibi olmak çok zor biliyorum çevremde de örneklerini gördüm fakat inşallah dileğiniz isteğiniz neyse o olur

İşte sorun tam olarak bu erteleyerek güya kendimi rahatlatiyorum fakat kendimde derin yaralar açıyorum belki de farkında olmadan söylediğiniz konuya da bakacağım çok çok tşk ediyorum. Bir yerden başlamam lazım yoksa düşünmekten kafayı yiyeceğim. Umarım faydası olur ve ben de sizin gibi aşarım

Erteleme artık bir ödev bir sorumluluk gibi düşün o şekilde başlamalısın doktor Müjdegül Karacada videosunda çok güzel anlatmış izleyin.

Çözersiniz ben inanıyorum çözebileceğinize, yeter ki ertelemeyin. Gelişmelerden bizleri de haberdar edin mutlaka, sağlıcakla kalın

Doktora bunun için gitmedim normal muayene olmak için gittim muayene olamadım kısmi vajinismus var sende dedi. Eşimle birliktelik yaşıyorum ama bazen sıkıyorum kendimi ilişkide ağrı alıyor
İşte onun için nefes ve kegel egzersizlerini kullanmalıısn çok büyük fayda sağlayacaktır.

Lütfen bana numarasını ismini veririmisin bende aynı senin dırumundayım çok ihtıyacım var alalh senden razı olsun bu mesajımı görüp cevap verirsen çok sevinirim lütfen.bana destek ol çok ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…