Vajinismusu kendin yen

Inşallah olucak artık olsun da kasilmalarda zamanla geçer herhalde gerginligim o anda geçse problem olmayacak ta işte olucak bi şekilde sizinde daha rahat olmaya başlar inşallah

Merhaba bende 8 aylık evliyim. Bu sorunu yaşıyordum doktora gittim ama iyi bir doktor gerçekten. Egzersiz yaptık 3 gün sonra gerçekten penisi alabildim. Mutlu olduk ama tek sorun ileri geri yapamamaktı. Çünkü yavaş olunca girmesine izin veriyorum ama bunu hızlı yapınca kesinlikle olmuyor. Sonra regl dönemi ve bazı sağlık sorunları oldu bunu yener yenmez. Sonra denedik bir baktım dediğin gibi 2. boğuma geldiğinde bir kasılma. Allahım başa döndük dedim. Şuan aradım doktoru yine seanslara devam etmemiz gerek o zaman dedi. Bu konuda önerebileceğin bir şey var mı acaba?

Bnm önerebilecegim tek şey egzersiz olur. Doktorun egzersiz vermistir mutlaka. Doktorunun versigi egzersizlerle devam et bence. Kayganlastirici jeller isini kolaylastirir.

Kızlar merhaba,
Ben de 10 aydır evliyim ve biz de maalesef...Aslında benim korkum yoktu ama sonrasında oluştu. Böyle başarısız denemeler sonucunda bende korku oluştu. Şimdi yenenleri okudukça moralim düzeliyor ancak bu egzersizler beni gerçekten geriyor. Sadece dokunabiliyorum, tek serçe parmağı olmasına rağmen ileriye doğru bile ilerleyebiliyorum. Bir de kendi kendime kızlık zarımı delme ihtimalim de var. Tüm bu baskılar beni demoralize ediyor tabi. Nasıl olacak, nasıl başlamalıyız? Egzersizleri yapabilenlerden tavsiye istiyorum.

Hay senin allahına kurban ya bu kadar nokta atışı anlatılmaz, hem diyorlarki bu psikolojik hem diyorlarki illa para vericen çözücez, ticaretten başka şey değil bence, bende başta paniğe kapılıp doktor doktor araştırdım sonra dedim ülem kendi zihnimi dopru telkinlersem dopru bilgi ile doldurursam dopru pozisyonlarda doğru şeyleri kullanarak denersem yaparım, ayrıca ben parmak egzersizi yapamayan pe... Side alamaz içine saçmalığınada inanmıyorum, ilk denemede pe... 4 cm kadar içime aldım ama parmakta 2 haftadır çalışıyorum daha bir boğumdayım çünkü p... bana daha ferah hissettiriyor ama parmak nedir ya, düşünsene dişçiye gidip iğne yaptırıp dişini çekebiliyorsun peki deselerki al iğneyi o ağzındaki kaba ete iğneyi sok yapabilirmisin ben yapamam, aynı şey bence burda bir sürü insan yazmış biraz doğru bilgi biraz vajinayı tanıma biraz krem biraz kayganlaştırıcı biraz softluk ve tabiyki nefes egzersizi ile bir kaç cesur deneme bu işi çözer ben 2 hafta önce başladım fakat parmak dilatör ve p... Üçlüsü içinde beni en az rahatsız edeni p... Bence bu kişiden kişiye değişir yani illa dilatör olmazsa olmaza inanmıyorum ben bakış açısına göre değişir açıkcası benim ilk denememde canım yanmasaydı şu an burda olmıycaktım belkide beni tetikleyen de bu oldu sanırım peki bir şey sorucam ilk seferinde acıması normalmi yani öyle aman aman acı olmadı ama acıdı yani

Merhaba arkadaşlar. Ben de evde kendi kendime egzersiz yaparak bu hastalıktan kurtulmaya çalışyorum. İnternette tavsiye edilen aşamaları adım adım ilerletiyorum. Bugün 6. gündeyim. İyi bir ilerleme kat ettiğimi düşünüyordum. 2 parmak 3 boğum aşamasını tamamlamıştım. Kendi yaptığım gerçek boyutlara yakın bir aparatla da denemeler yaptım, onu da başarmıştım. Sonra eşiminkinin kalınlığına ulaşabilmek için biraz daha kalınlaştırmak istedim aparatı, ama çok canım yandı. tekrar incelterek eski haline getirip denedim. ama olmadı. daha önce başardığım kısmı bile yapamıyorum. çok canım yanıyor. o kadar uğraşıp ilerleme kaydettikten sonra en başa geri dönmüş gibi hissediyorum. Moralim inanılmaz bozuk. tekrar tekrar uğraşmak zorunda kalmam normal mi? onu alabildiğimi biliyorum bunun beni psikolojik olarak rahatlatması gerekmez mi? neden şimdi yapamıyorum? bu hep böyle mi olacak? bir gün yaptığımı bir gün yapamayacak mıyım? her egzersize başladığımda tek parmakla başlıyorum. dün 2 parmakta kalmıştım diyip oradan devam edemiyorum mesela. Eşimle ilişkiye girebilsem bile her ilişkimizde parmakla mı başlayacağız? bu ne zaman düzelecek? kendimi bırakmaya, gevşemeye çalışıyorum ama olmuyor. biliyorum orada boşluk var, biliyorum anatomim müsait, kendimi salsam girecek biliyorum AMA OLMUYOR. Bıktım artık gücüm tükendi. Daha fazla canımı yakmak, başarısız olmak istemiyorum. BU HASTALIĞI YENEN ARKADAŞLAR SİZE BİR SORUM OLACAK? Bu hastalığı yenince ilişkiye girmek keyifli bir hal alıyor mu? yani bana asla zevkli bi şey olamayacakmış gibi geliyor. denemelerde girse bile hiç güzel bir his değil. İçimdeyken nefes almaktan bile korkuyorum. git gel yapsam bile o kadar zor ve yavaş yapabiliyorum ki. İnternette tamamen içine alınca problem çözülecekmiş gibi yazılyor. ama alsam bile içimde hareket ettiremeyecekmişim gibi geliyor. Bu bir gün güzel bir şey haline gelecek mi gerçekten? Lütfen yardım edin çok mutsuz ve umutsuzum. daha fazla denemek istemiyorum. ama şu an pes edersem bir daha hiç başaramayabilirim.

4. Boyu yapamiyorum malesef bnde

Meraba rahatsız ettiğim için kusura bakmayın sabahın köründe oturdum ve bunları araştırıyorum çünkü artık kafayı sıyırmak üzereyim bende bir çok doktordur yazıdır vs araştırdım dinledim doktorada gittim muane oldum acaba vajinam mı dar die ama herhangi bi sorun olmadığını söyledi psikolojik dedi. Burdan başından geçmiş kişilerle konuşmak heleki şükür bunu atlatmayı başarmış insanlardan dinlemek daha güzel gelicektir dedim ve yeni üye oldum daha. İki aylık evliyim ama iki ayda bile çok yıpratıyo yemek yerken sokakta banyoda neyle meşgul olursanız olun kafanızın bi yerinde bu var ve kemirio içten içe sizi. Siz beni daha iyi anlarsınız sanki hiç yapamıcakmışım gibi hiç evlat sahibi olamazmışım gbi düşünüp ağlıyorum. Eşim aksine o kadar rahat ki aşıcaz gerekirse heryere gideriz ama bu psikolojik fiziksel değil die beni hep rahatlatıyo ve ona karşı olan mahcubiyetim daha da artıo ben inanılmaz kasılıyorum kas kastı kesiliyorum sanki o an eşimle sevdiğim insanla güzel bi an yaşıcakmış gbi değilde beni diri diri o an kesceklermiş gbi hissediyorum ve birleşme sırasında inanılmaz yanma sızlama ve acı oluyo ve daha biraz bile içime alamazken bu acı çok fazla birde tamamen olsa oram patlıcak heralde die kendimi korkutuyorum bir türlü gevşeyemiorum yazınızı okudum çok güzel anlatmşsınız ama insan yinede konuşup rahatlamaya ihtiyaç duyuyo bunu aşmış halletmiş birisiyle

Merhaba, iki ay henüz çok kısa bir zaman. Eğer kendinizi tek başınıza bu sorunun üstesinden gelemeyecek gibi hissediyorsanız vakit kaybetmeden uzman birisinden yardım alın mutlaka. Çünkü iş ötelemeye gelince aylar çok çabuk gelip geciyor ve zaman ne kadar gecerse gecsin kendini ayni yerdw (hic bi sey degismemis sekilde) buluveriyorsun ve bu kisi icin daha da yıpratıcı oluyor. Netice de bu sorunu yaşayan binlerce kadından sadece birisisiniz öyle düşünün. Sonuçta tedavisi olmayan veya çözülemeyen bir sorun değil; o yüzden kendinizi şimdiden bu kadar yıpratmayın. Eşinizin de söylediği gibi bu durum tamamen sizin psikolojinizle alakalı. Cevrenizde yaşadigi cinsellikle ilgili kötü anılarını size anlatan birilerinin olması, bir kadın olarak tecavüze ugramaktan korkuyor olmak, evlenene kadar bekaretini kaybetmekten çekinmek ve bunun gibi bir sürü farklı nedenlerin bilinc altiniza yer etmiş olması çok muhtemel. Maalesef insan psikolojisi birden düzelebilecek bir yapıya sahip degil. Bunun icin zamana, iradeye, istikrara ve yeteri kadar da özgüvene sahip olmanız gerekiyor. Siz yeterki bir adım atın, emin olun gerisi gelecektir.

Çok doğru söylemişsiniz gerçekten de öyle öteledikçe gün geçio inşallah herkes bunu aşar ve böyle kendi kendimizi yemekten kurtuluruz günlerdir lokma yiyemiorm olamaması sadece benm yüzümden die ağzım içinde yaralar çıktı stresten ve kilo veriorm çnkü sürekli aklınızdan bu çıkmıo maalesef Allah hepimizin yardımcısı olsun bu konuda

önerdiğiniz doktor varmı acaba

Özelden yazisabilirmiyiz lütfen

Ewt yeni katildigim için kullanmayı bilmiyorum soledihiniz yazismayi bulamadım çok çok teşekkür ederim size mesajima karşılık veridhjniz için ben 8 aydır evliyim ve gttkce evllgimiz çıkmaza gdiyro severek evlendik ama huzurumuz çok.bozuluyor mutlu olamiyoruz bu iş olmadığı için

Profilinin yanında mektup işareti var canım orda mesaj gelince kırmızı bildirim olur orasını takip edeceksin

Tamam gördüm yazilanlari okudum hepsini ama ben baya kötüyüm ya bu konuda asla dilatorle yapacak biri değilim çünkü daha deneme dahi olmadı yaklastiramuyirum vajina min üst kısmına dahi dokunamiuorum ya benden kötüsü inaninki yok anestol aldım bebek yağı da aldım ama işte deneyeck irade yok ben de nasıl kurtulacgim bu iletten bilemiyorum

Sen en baştan böyle yaparsan o zaman olmaz ki hepimizin yaşadıkları birbirne çok benziyor balına geçmeden bilemezsin ki hem ben bir günde asla yapamam diyipte aparat yapan başaranları biliyorum bu işin çözümü egzersiz ve aparat eğer ki ben bunu asla tek başıma çözümleyemem dersen kesinlıkle klinikten destek almalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…