Vajinismusu 3 günde kendi kendime yendim.

Ben yaklasik bir aydir sessiz sesiz bi kosede yazilanlari okuyorum..ve soylediklerinizi yapiyorum ama tam sonuca varamadim hangi grupta yardimci oluyorsaniz benide alirmisiniz

Ben yaklasik bir aydir sessiz sesiz bi kosede yazilanlari okuyorum..ve soylediklerinizi yapiyorum ama tam sonuca varamadim hangi grupta yardimci oluyorsaniz benide alirmisiniz
Tamam canım inşallah sende yenenlerden olcaksın özelden de yazayım sana

Vajinusmusla ilgili canım bende zamanınds çok çektim hassas konu olunca elimdem geldiğince yazıyorum o dönüş bu dönüş
Bende de vajinismus var sanıyordum ama sanırım isteksizlik var emin de değilim. İlişki oluyor ama acı veriyorsa birleşme acı veriyorsa vajinismus değildir dimi

Bende de vajinismus var sanıyordum ama sanırım isteksizlik var emin de değilim. İlişki oluyor ama acı veriyorsa birleşme acı veriyorsa vajinismus değildir dimi
Evet canım vajinismus da birleşme hiçbir şekilde olmuyor bence sen de isteksizlik ve aynı zamanda kuruluk da vardır o yüzden kayganlaştırıcı kesinlikle kullan ve ilişki yanında nefes Kegel egzersizlerini uygula YouTube’da videoları var onlar çok rahatlatır seni

nasıl sizin kontrolünüzdeydiii lütfen anlatabilir misiniz ben de cok kontrolcüyüm maalesef bu nedenle başaramıyorum

yol gösterici olması açısından başarınızın aşamalarını anlatabilir misiniz peki :)

Yaaa nasıl oldu ben artık kafayı yicem delik açılıyor ama duvar var gibi sanki canım açıldığı İçin içime alamıyorum kaygankaştırcı kullanmadık hiç faydası olur mu cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…