Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vajinismusu 1 ayda yendimmmm 🥳
- Konu Sahibi Lemoonn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Önceden vardı ve hala öyleyimKuzum merhaba önceden var mıydı bu vajinusmus yoksa doğumdan sonra mı oldu?
İlk önce seni gruba alayım yenen çok kiis var hala calisan Basri hikayelerini oku sanada yardimci oluruzÖnceden vardı ve hala öyleyim
Ne durumdasınız suan, yendiniz mi?Merhaba bende 5 buçuk yıllık evliyim vajinismusum.Doktora gittim olmadı psikiyatriye gittim olmadı. Parmak egzersizi yapamıyorum yapmaya dahi korkuyorum dilatörlede yapamıyorum.Bu illetten kurtulacağıma hiç inancım kalmadı çok zor durumdayım lütfen yardım edin banada.
Benide alır mısınız o gruba lütfen artık kafayı yemek üzereyimİlk önce seni gruba alayım yenen çok kiis var hala calisan Basri hikayelerini oku sanada yardimci oluruz
Tamam kuzzum aliyorumBenide alır mısınız o gruba lütfen artık kafayı yemek üzereyim
Benide alirmisiniz polikistik over ve vajinusmusum var çocuk sahibi olmak istiyorum 1 senelik evliyimBenide alır mısınız o gruba lütfen artık kafayı yemek üzereyim
Merhaba cnm alırız tabikideBenide alirmisiniz polikistik over ve vajinusmusum var çocuk sahibi olmak istiyorum 1 senelik evliyim
Yanlış olmasın grup değil ama aktif konuştuğumuz topiğimiz var oraya gelinn kızlar
Jinekoloji - Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim
KEGEL EGZERSİZLERİ Vajina girişinin etrafındaki çok güçlü kaslara, aşk kasları, vajina kasları, pubococcygeal kaslar, pelvik taban kasları ya da PC kaslar denir. İlk defa Dr. Arnold Kegel ve takipçileri tarafından tanımlanan bu kaslar üreme sistemi ve üriner sistem için kilit rol...
www.kadinlarkulubu.com
Ben karıştırıyorum ya grup diye bilmediğim için topige gelin kizlarYanlış olmasın grup değil ama aktif konuştuğumuz topiğimiz var oraya gelinn kızlar
Jinekoloji - Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim
KEGEL EGZERSİZLERİ Vajina girişinin etrafındaki çok güçlü kaslara, aşk kasları, vajina kasları, pubococcygeal kaslar, pelvik taban kasları ya da PC kaslar denir. İlk defa Dr. Arnold Kegel ve takipçileri tarafından tanımlanan bu kaslar üreme sistemi ve üriner sistem için kilit rol...www.kadinlarkulubu.com
Beni de alirmisiniz 8 aylik evliyim ve hala geçmedi çok üzgünüm hemde cokTamam kuzzum aliyorum
Sanada yardimci oluruz kuzum tpikteki hikayeleri okuBeni de alirmisiniz 8 aylik evliyim ve hala geçmedi çok üzgünüm hemde cok
Burayi nasil kullanacagimi tam bilmiyorum kusura bakmayin nolur tek bildigim nolur yalvariyorum yardım edin atlatamiyorum 8 aydır kendimi cok kötü hissediyorum dayanamiyorumSanada yardimci oluruz kuzum tpikteki hikayeleri oku
Kuzum öncelikle merhaba kaç yasindasin ne zamndir evlisinBurayi nasil kullanacagimi tam bilmiyorum kusura bakmayin nolur tek bildigim nolur yalvariyorum yardım edin atlatamiyorum 8 aydır kendimi cok kötü hissediyorum dayanamiyorum
Ne kadar ilginç :) ben de vajinsmustum ve sadece misyonerdeyken içime alabiliyordum üste ilk başlarda hiç çıkamıyordumTebrikler ben de yeneli 1 aydan fazla oluyor. Ama hala üzerine ben oturarak alabiliyorum. Farkli pozisyonlarda tam alamıyorum, darlığa yoruyorum bu durumu siz nasılsınız? Zevk alamaya başladınız mı?
Bu durum bile aslında sadece psikolojik olduğunu gösteriyor
Ben artık her pozisyonda yapıyorum sizde yapacaksınız emin olun
Meraba 24 yasindayim 8 aylik evliyim abla kimseyle paylasamiyorum evde hep ağlıyorum ne zaman gecicek diye bebeğim olsun cok istiyorum ama bu sekilde nasil olucakKuzum öncelikle merhaba kaç yasindasin ne zamndir evlisin
Canım benim ya benim de evliliğimin ilk zamanlarını kabusa çeviren bir olaydı, ama tamamen psikolojik bir durum, bacakların istemsiz kasılmaları, esini çok istemene rağmen olmaması, bende vajinismus problemimi kadinlar kulübü sayesinde, bu sorunu yaşayanların başarı hikayelerini okuyarak yendim, ve kesinlikle aparatlarla ilerlemek lazım yani en azından bende öyle işe yaradı, bunun için gerekli malzemeleri söyleyim sana, birinci mum, ikincisi streç, üçüncüsü de bebek yagi kullandım ben, uygulamasına gelince ilk olarak evde yalnızken yapman odaklanmak açısından daha rahat hissettirir, burdaki amaç kendimizi buna ilk olarak psikolojik yönünden hazırlamak, ilk etapta tek parmağını vajina içine yavaş yavaş ilerlet unutma kontrol sende olacak, onun içine rahatça girdiğini fark edeceksin, ardından baktın tek parmak giriyor bu sefer iki parmaginla dene, ve sonra yavaş yavaş diğer parmakların, parmak egzersizlerinden sonra gelelim muma, ilk önce parmak olanı yaptık çünkü daha güvende hissettirmesi açısından, bizim mantığımız şu oradan bir bebek dünyaya geliyor o kadar esnek bir yapıya sahip, neyse gelelim tekrardan mum olayına mumu ilk sene bir katman olacak şekilde strece sarıyorsun ve üzerine bebek yağını sürüyorsun ardından yavaş yavaş odaklanmış bir şekilde vajinaya yerleştir ve içine kadar al, baktın aldın alıştı, tekrardan üzerine bir strec daha sar ve bu sefer onu da al giderek kalınlığını arttır, taki penis boyuna gelene kadar, sonra bu egzersizi tekrarla, ardından eşinle cinsel ilişki yasamadan önce de ilk olarak mumu dene ve eşine bu sefer hazır olduğunu söyle ve inan gerisi gelecektir güven bana korkacak hiçbir şey yok, bu mesajımdan sonra eminim 3 gün içinde sende vajinismusu yendim diyerek bu topige geleceksin canım Hayırlı haberlerini bekliyorum..Burayi nasil kullanacagimi tam bilmiyorum kusura bakmayin nolur tek bildigim nolur yalvariyorum yardım edin atlatamiyorum 8 aydır kendimi cok kötü hissediyorum dayanamiyorum
Çok teşekkür ediyorum yarindan itibaren dediklerinisi yapip deneyeceğim insAllah hayirli haber veririm bana dua edin ne olur siz olmasanız ne yapardim bilemiyorum kimseyle paylasilamiyor bu durum tamamen yapayalnız dim cok cok tesekkur ederim sizden Allah razi olsunCanım benim ya benim de evliliğimin ilk zamanlarını kabusa çeviren bir olaydı, ama tamamen psikolojik bir durum, bacakların istemsiz kasılmaları, esini çok istemene rağmen olmaması, bende vajinismus problemimi kadinlar kulübü sayesinde, bu sorunu yaşayanların başarı hikayelerini okuyarak yendim, ve kesinlikle aparatlarla ilerlemek lazım yani en azından bende öyle işe yaradı, bunun için gerekli malzemeleri söyleyim sana, birinci mum, ikincisi streç, üçüncüsü de bebek yagi kullandım ben, uygulamasına gelince ilk olarak evde yalnızken yapman odaklanmak açısından daha rahat hissettirir, burdaki amaç kendimizi buna ilk olarak psikolojik yönünden hazırlamak, ilk etapta tek parmağını vajina içine yavaş yavaş ilerlet unutma kontrol sende olacak, onun içine rahatça girdiğini fark edeceksin, ardından baktın tek parmak giriyor bu sefer iki parmaginla dene, ve sonra yavaş yavaş diğer parmakların, parmak egzersizlerinden sonra gelelim muma, ilk önce parmak olanı yaptık çünkü daha güvende hissettirmesi açısından, bizim mantığımız şu oradan bir bebek dünyaya geliyor o kadar esnek bir yapıya sahip, neyse gelelim tekrardan mum olayına mumu ilk sene bir katman olacak şekilde strece sarıyorsun ve üzerine bebek yağını sürüyorsun ardından yavaş yavaş odaklanmış bir şekilde vajinaya yerleştir ve içine kadar al, baktın aldın alıştı, tekrardan üzerine bir strec daha sar ve bu sefer onu da al giderek kalınlığını arttır, taki penis boyuna gelene kadar, sonra bu egzersizi tekrarla, ardından eşinle cinsel ilişki yasamadan önce de ilk olarak mumu dene ve eşine bu sefer hazır olduğunu söyle ve inan gerisi gelecektir güven bana korkacak hiçbir şey yok, bu mesajımdan sonra eminim 3 gün içinde sende vajinismusu yendim diyerek bu topige geleceksin canım Hayırlı haberlerini bekliyorum..
Canım benim aklına takılan bir şey olursa sor yine utanılacak bir şey değil çoğu kişinin başına geliyordur ama herkes çekindiği icinn bunu başımıza gelince biliyoruz, ben hatta şimdi eşimde diyorum bu kadar basit ve kolay bir şey için kendimizi cok yipratmissiz ben bu yöntemle 3 günde yendim canım inşallah sana da faydası olurÇok teşekkür ediyorum yarindan itibaren dediklerinisi yapip deneyeceğim insAllah hayirli haber veririm bana dua edin ne olur siz olmasanız ne yapardim bilemiyorum kimseyle paylasilamiyor bu durum tamamen yapayalnız dim cok cok tesekkur ederim sizden Allah razi olsun
Cok cok tesekkur ederim bana yoldaş oldugun için insAllah bendede işe yararCanım benim aklına takılan bir şey olursa sor yine utanılacak bir şey değil çoğu kişinin başına geliyordur ama herkes çekindiği icinn bunu başımıza gelince biliyoruz, ben hatta şimdi eşimde diyorum bu kadar basit ve kolay bir şey için kendimizi cok yipratmissiz ben bu yöntemle 3 günde yendim canım inşallah sana da faydası olur