- 2 Kasım 2021
- 36
- 13
- 38
- 30
Merhabalar, 5 aylık evliyim, evliliğimin ilk haftalarında daha önce adını bile duymadığım vajinismus hastalığıyla tanıştım. Gerçekten başa bela bir hastalık böyle bir hastalık rahatsızlık olduğunu bile bilmiyordum ve ne yazık ki benimde başıma geldi. Bu rahatsızlık yüzünden eşimle çok sıkıntılar yaşadım, 3 ayım kabus gibi geçti, hergün ağladım her denememiz olumsuzluktu. Evliliğimin ilk ayında özel bir hastanede kadın doğum dokturuna gittim bir sıkıntı olmadığını söylerek kayganlaştırıcı yazıp gönderdi. Daha sonra vajinismus hastalığıyla ilgilenen doktor arayışına girdim fakat çok yüksek fiyatlar istediler bütçemiz yetmediğinden doktor tedavisinden de vazgeçtik. Daha sonra eşim kadınlar kulübünü keşfetti ve bende buraya üye olarak derdimi anlatan bir yazı yazdım. Yazıma çok geri dönüş aldım ve burdaki arkadaşların desteğiyle yönlerdimesiyle vajinismusu 1 ayda doktora gitmeden dilatör setlerle çalışarak yendim
1 aydır eşimle düzenli bir cinsel hayatım var artık ikimizde çok mutluyuz. Ve eğer bende bu rahatsızlığı yenersem bende vajinismusu yendim diye buraya bir yazı yazacağım dedim
benim gibi bu rahatsızlığı yaşayan insanlara umut olsun
korkulacak hiç bir şey yokmuş. Bu rahatsızlığı yenmemde burdaki arakadaşların desteği gerçekten çok büyük bir doktor gibi ilgilendiler nasıl yeneceğimi en ince ayrıntısına kadar anlattılar sağolsunlar. Buraya bir başarı hikayesi daha ekleyerek başkalarına da umut olurum inşallah