Ben kimseye yalancı demişmiyim? Kimseye zorla bişey yaptırıyorsunuz demişmiyim? Siz önerinizi yazmışsınız bende yorumumu yazmışım. İlla olumlu yorum görmek istiyorsanız konu açmayacaksınız. Asıl meseleye gelince sizin bu tedaviyi evde yapmış olmanız orada yaşanan gerçekleri yok saymıyor. Vajinismus tedavisinde muayenede uygulama yaptırmak diye birşey olabilir mi? Benim aklım almıyor alan varsa kendi tercihidir yapacak birşey yok. Ben bu sorunu yaşayan çaresiz insanların böyle şeylere inanmaması gerektiği konusunda kendimce tavsiyede bulundum. Kaldı ki bu konuyla ilgili basında haberler fazlasıyla çıktı. Daha fazla ayrıntıya gerek yok.
İlk yorumunuz aşağıdaki.
Böyle bir şey nasıl mümkün olur? Muayenehanesinde uygulama yaptırmak ne demek? Şimdi diyeceksiniz isterseniz evinizdede yapabilirsiniz ama sorun bu değil. Böyle bir şeyin seçenekler arasında olması bile ürkütücü. Çaresizlikten böyle şeylere başvurmasın kimse. . Kesinlikle inanmıyorum bu tedavi ! şekline.
Bakınız hanımefendicim, kesinlikle inanmıyorum derseniz bu tedaviye yani ben yaşadıklarımı yaşamamış olurum dolayısıyla yalancı olurum anlatabildim mi? Bariz yalancı dediniz hakkınız olmadan. Derdim olumlu yorum görmek değil kimin ne yorum yazacağını çok iyi biliyorum ben. Ben zaten açık açık yazmışım aramızdaki diyaloğu v.s. siz hala orada yaşanan gerçekleri yok saymıyor diyorsunuz inkar eden yok ki. Ben açık açık yazmışım =) Peki siz doktor musunuz? Ne yaşadınız kime ne için tavsiye veriyorsunuz. Verilecek tavsiyeniz varsa kendinize konu açın. Kendinize insanları yalancı duruma düşürmemeniz konusunda tavsiye de bulunun. Siz de vajinismus hastası değilseniz lütfen ilgi alanlarınızdaki konularla ilgilenin konumu dağıtıyorsunuz. Şikayet etmek zorunda kalıyorum. Basında haberler mi çıktı =)) Komik olmayın onca insan gazete okuyor tv izliyor ilk defa sizden duyuyorum.