Evet insallah telefondaki bana verdigi güven oraya gidincede kalir ve bu sorunu asarim. Parmak egzersizi dahi yapamazken nasil yardimci olacak, ne gibi yöntemler kullanacak, hipnoz yapcakmi, nasil basaracagim diye düsünüyorum ister istemez. Almanyada bu vajinismus olayi türkiyedeki gibi fazla konusulmuyor. Ve alman doktorlari bu sorunla sik karsiklasmadiklari icin yardimda edemiyorlar. Onlar icin cinsel iliski 12-13 yasinda basliyor. Alkol kullanin, baska seyler düsünün, pskoloji tedavi - baska birsey yapmiyorlar. Pskologada gittim ama para koparmakdan baska birsey yapmiyorlar. Bir seans icin 120 para verdim, ve toplam 4 seansa gittim.
Kadinlar kulübüne üye olmadan bu kadar sik rastlanan bi hastalik oldugunu bile bilmiyordum, sanki sadece benmisim gibi, hep kendimi sucluyorum aptalsin, beceremeyecek ne var, cocuk bile yapamicaksin diye. Esim bana yaklasmasin diye her seferinde huzursuzluk cikartiyorum ki aksam basimi yastiga koydugumda bana dokunmasin diye.
Bazende oluyorduki diyordum ölüm yokya arkadasinda di$ini sik, bu sefer olacak diye, sonrada üzerime geldiginde panik basliyor ve esimi kendimden itekliyorum. Ve son zamanda sevismek bile istemiyorum
Dr. Saygin bey nasil bir yöntem uyguladigini bilmedigim icinde biraz tedirginim. Haydar beyin yaptigi gibi cremlermi verecek, egzersizmi yaptiracak diye soru isaretleri var kafamda. Ve basaramazsam ne olacak bu son sansim diyorum. cok korkuyorum acikcasi. ama sunuda diyebilirim: eger basaracak olursam o zaman herkes bu hastaligi yenebilir cünkü benim kadar korkak kimse olamaz ve o hastalara hep yardimci olup cesaretlendirecegim, mümkün oldugu kadar arkalarinda olacagim. offff