Cok tesekkur ederim insallah sonuc alirim artikkIliskiden önce aliyorsun canim iliski esnasinda ve sonrasında kasilmalar sonucu agri hissetmiosun ilaclari ic yarim saat bekle sonra diger uygulamalari yap en basta formun en başında yazıyor. Sadece iliskiye gircegin zaman alıyorsun yani..
Penos grdnde ikin diolar dogrumu bi grse ztn ikincamda grmioCanim ikinmayi dene kaslar kendiliginden aciliyor
Penos grdnde ikin diolar dogrumu bi grse ztn ikincamda grmio
Emlayi almafm cok pahali diee anestol alfim gramm iystrmadii spreydee uystrmadiii emlayi alicam deniycem bide sizde nasil uystruo herckten yokmus gbimi uystrduuyok canım emlayı yarım saat önceden sur ben hep kullanıyorum.
Hayr anestol diee krem ayrica wemcairee sprey cok etkili bi uyustrucu ama ten de fazla etki gstrmio hatta hic doktra sordm genelde bogaz uyustrmada kullanlioms endeskopilerdeKullanmış olduğunuz krem emla mı ?
Canim ilaclari alma bosuna hic faydasi yok uyistrmuo bile egzersz yap faydasni grcksn bnde on aylik evliym egzersze yeni basldn baya iyi hsediorum ilaclara guvenme ben cok umid bagladim aldm hevesle gram uyustrmadi iyce pskljm btti ole oluncaBende 5 aaylik evliyim ve vajinimusum recetedeki ilaclarin adlarini veriri misiniz yardimci olursaniz sevinirim evliligim tehlikede .s
Egzersız olarak ne yapabılırız ?Canim ilaclari alma bosuna hic faydasi yok uyistrmuo bile egzersz yap faydasni grcksn bnde on aylik evliym egzersze yeni basldn baya iyi hsediorum ilaclara guvenme ben cok umid bagladim aldm hevesle gram uyustrmadi iyce pskljm btti ole olunca