Vajinismustan Kurtulma Yöntemi

Canim ozelden sana napicani ayrintili yazicam ama suan musayt degilim bugun kesin yazicam ama
Birde netten bak vajinusmus egzwrszleri falan de cikio bide burda var vajinusmusu egzerszle yenelim die burdan cik oraya bak

Bu receteyi herkes goruyorda ben mi goremiyorum luften bi yardimci olur musunuz

smob mrb.yazınızı okudum.kullandıgınız sprey ve diğer bütün ilaçların isimlerini verebilir misiniz?yardımcı olun lütfen bende bu konuda sıkıntı yaşıyorum.

Malesef bende vajinismus um ilaçların adı ne acaba lütfen yardımcı olun bunu denemem lazım çok korkuyorum nasıl kurtulacağım bu beladan

Kızlar internete yazarsaniz çıkıyor zaten haydar dümen vajinismus diye. Ben denedim ancak başarılı olamadım. Bu kadar ilaçtan sonra da başarılı olamayinca kendimi gerxekren çok kötü hissetim ancak söyle bi şey düşünüyorum bu iş kafa da bitiyor ne kadar ilaç içersek içelim korku bitmiyor önemli olan kafamizi hazırlamak

Evet kafada bitiyor en iyisi yardım almak sanırım vajinismus merkezlerinden

bende saygın beyden randevu aldım ama yinede tedirginim dediğiniz gibi gerçekten bu kadar kısa süre içinde hal oluyor mu ?

Me
Merhaba bende de aynı sorun var evleneli 10 gün oldu ama bi türlü birlikte olamıyoruz

Smob b a nada ozelden receteyi iletebilir miisn? Bir yillik evliyim yardimini rica ederim;(

Arkadaşlar bu öyle reçete ile olcak bi şey değil Tamamen kafada biten bi şey olduğu için ne kadar ilaç kullansanda beyin kabul etmezse hiç bi faydası olmaz bence yardım alın ben mersin de Yaşam yanardağ Çelik var uzman ve işinde çok başarılı ondan yardım aldım ve çok ilgili asla pes ettirmiyor ve inanın ben bu hastalığı yendiysem siz de yenersiniz

ben artık bu sebebten dolayı boşanma derecesindeyim

ben artık bu sebebten dolayı boşanma derecesindeyim

lütfen bana da yardımcı olun

mera bende 1 senedir evliyim denemediğim şey kalmadı vajinust hastayım eşim benden iyice soüğudu ayrılmak istemiyorum ilaçların ismini banada saöleyebilirmisisniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…