Gebeliğe Hazırlık Vajinismus'tan Gebeliğe adım 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sevindim canm ya inşallah sağlıkla kucağımiza alalım

Teyzesi onu yesin bal petegimmm benimmm

Güzel yüzlü, İyi huylu, hayırlı ve sağlıklı bir evlat olur inşAllah O kadar sevindim kii Darısı başımıza olsun, Rabbim kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın evlat hasreti ile imtihan etmesin

gozunuz aydin sizin adiniza cok sevindim. bizleri de duaniza ekleyin.

Yaa okurken duygulandim. Allahim sag salim kucagina da almayi nasip etsin. Lekelenme diyosun ya simdi Sen soyleynce bende suphelendim ya.. ovulasyon testi denedim ilk defa bende. Normalde 30 gunu mutlaka gecer adetim. Duzensiz. 27.gunde camurumsu lekeler geldi 3 gun surud dorduncu gun kendiliginden kesildi ve ondan beri de gelmiyo. Adette olmadim. Evde kalan ovulasyon testine 2 gundur demiyorum t cizgisi cok koyu. Adet oncesi gogus ayrim olurdu suan hassasiyet hic yok. Test yapsam mi yapmasam mi sastim kaldm. AMA insallah vardir. Hamilelere duasi Kabul olurmus lutfen bana dua et olsn bende bu sevinci yasamak istiyorum

Sağol canım benim Allah razı olsun inşallah sağlıkla kucağımiza alariz. Bende test yapıp yapmama konusunda çok kararsızdım hep olumsuz sonuç alınca ama yapmak zorundaydım yoksa tedaviye başlayacaktı doktor ama şükür geek kalmadı kendiliğinden nasip etsin rabbim. Sende yap bence canım er geç öğreneceksin madem gecikti adetin. Inşallah güzel haber alırsın

Yaa senin hikayenii severimm mutlu son Adel'imm Rabbim sağlıcakla kavuştursun bebişine. Herşeyin en güzelini hakediyorsun temiz kalpli insan

Yaa senin hikayenii severimm mutlu son Adel'imm Rabbim sağlıcakla kavuştursun bebişine. Herşeyin en güzelini hakediyorsun temiz kalpli insan
Çok çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun inşallah nasip etsin rabbim sende hem kendi gibi yüreği güzel insan ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…