- 7 Mayıs 2021
- 1.401
- 1.684
- 53
Olsun oda bir doğum kendinizi böyle yipratmayin insanın eli kesilse acıdı diyor hele ki sezeryanla doğum yapmak hiç kolay değil kim bilir nasıl ağrınız olmuştur ne zorluğu olmuştur muhakkak hem yeni anne olup hemde bunlarla baş etmişsiniz çok kolay olan bu durumu yenemiceksiniz yapmayın siz bunu da halledersiniz eminim yeter ki kendinize inanın kadınlar çok güçlüdür ama anneler cok çok daha güçlüdür sizde oylesinizVajinusmusta dolayı sezeryanla olduHiçbir ağrı acı hissetmedim yani.Aminn aminn inşallah.En önce kendime inanmaliyim ve benim kendime inancım sıfır sıfır
Allah razı olsun nasıl içimi ısıtan umut veren bir msj böyle oysa başka bir postun altında yemedigim linç kalmadı 8yil nasıl beklemisim kocam nasıl kocayemiş peygamber sabırlıymis bencilmisim aldatılmadan nasıl durulmuş falan nasıl dışlayıcı mesajlar.Cocuk sahibi olmama bile kadınlığı bilmeden annelik yapmayı nasıl düşünmüştüm falan .Çocuk Allah'ın lütfu vajinusmusta imtihanım yazdım diye neler denildi neler . Gerçekten sağolun insan buraya destek için geliyor sonuçtaOlsun oda bir doğum kendinizi böyle yipratmayin insanın eli kesilse acıdı diyor hele ki sezeryanla doğum yapmak hiç kolay değil kim bilir nasıl ağrınız olmuştur ne zorluğu olmuştur muhakkak hem yeni anne olup hemde bunlarla baş etmişsiniz çok kolay olan bu durumu yenemiceksiniz yapmayın siz bunu da halledersiniz eminim yeter ki kendinize inanın kadınlar çok güçlüdür ama anneler cok çok daha güçlüdür sizde oylesiniz
Herkesin imtihanı farklı bende evlat hasreti ile buralarda umut arıyorum destek veriyorum destek istiyorum kınamak kimsenin haddi değil duyar olayından hiç hoşlanmıyorum rabbim nasip etmiş olmuş sizde bir sürü zorluk ile yeterince kendinizi yormussunuz bence artık bu olayı da halledersiniz ben doğum yapmadım Allah bir gün inşallah bana da nasip eder ama hep gördüm tanık oldum kolay bir şey hiç değil bence siz bu durumu da çözersinizAllah razı olsun nasıl içimi ısıtan umut veren bir msj böyle oysa başka bir postun altında yemedigim linç kalmadı 8yil nasıl beklemisim kocam nasıl kocayemiş peygamber sabırlıymis bencilmisim aldatılmadan nasıl durulmuş falan nasıl dışlayıcı mesajlar.Cocuk sahibi olmama bile kadınlığı bilmeden annelik yapmayı nasıl düşünmüştüm falan .Çocuk Allah'ın lütfu vajinusmusta imtihanım yazdım diye neler denildi neler . Gerçekten sağolun insan buraya destek için geliyor sonuçta
Rabbim sizede en kısa sürede hayırlısıyla evlat nasip etsin inşallahHerkesin imtihanı farklı bende evlat hasreti ile buralarda umut arıyorum destek veriyorum destek istiyorum kınamak kimsenin haddi değil duyar olayından hiç hoşlanmıyorum rabbim nasip etmiş olmuş sizde bir sürü zorluk ile yeterince kendinizi yormussunuz bence artık bu olayı da halledersiniz ben doğum yapmadım Allah bir gün inşallah bana da nasip eder ama hep gördüm tanık oldum kolay bir şey hiç değil bence siz bu durumu da çözersiniz
Amin inşallahRabbim sizede en kısa sürede hayırlısıyla evlat nasip etsin inşallah
8 yıl nasıl beklediniz o kadar gereksiz bir bekleme ki anlatamam size çok boşa geçirilen bir zaman.ben aparatlar yardımıyla kendim yendim siz hiç aparat denediniz mi ?Peki ama nasıl 8senelik evliyim ve vajinusmusum
Ben 6 aylıkken yenmiştim yardımcı olmak isterim
Bana da yardımcı olur musunuzBen 6 aylıkken yenmiştim yardımcı olmak isterim
Merhaba bende 20 günün sonunda başardım arkadaşımda vajinusmustu ve o doktora gitti Nişantaşı'nda özel 4-5 günde yendi ama onlar orda zarı falan bozuyorlar doktorlar ama ben evde yendim kimsenin duymasını istemedim birgün çok zorladım kendimi sıktım olacak dedim çünkü hu duurm gerçekten benim psikoljimi bozmaya başlamıştı kendinizi biraz da olsa zorlayın ama ben yapamam derseniz bir destek alın bir doktordan
Doktora gitmeye de gerek yok ben imkansız biriydim ama 2 yıllık evliliğim sonrasın da 1 ay olacak neredeyse kendi kendime evde başardım.
Mesaj attım canımBana da yardımcı olur musunuz
Aparat ve egzersizler sayesinde sende yenebilirsinBana da yardımcı olur musunuz
Bana da yardımcı olur musunuzNasıl yendiniz bana da yardımcı olur musunuz
Aparatlarının 4 ünüde aldım eşlide yaptım amabir zaman sonra ona iizn veremiyorum ilişki esnasındaAparat ve egzersizler sayesinde sende yenebilirsin
Ben 4 ünğde aldım ama eşime izin veremiyorum8 yıl nasıl beklediniz o kadar gereksiz bir bekleme ki anlatamam size çok boşa geçirilen bir zaman.ben aparatlar yardımıyla kendim yendim siz hiç aparat denediniz mi ?
Artık sen vajinismus aşmışın demektir. O biraz da sana kalmış bir şey kendi kendine telkin et rahatlat nefes egzersizlerini uygulaAparatlarının 4 ünüde aldım eşlide yaptım amabir zaman sonra ona iizn veremiyorum ilişki esnasında
Evet tedavi almıştım herşey o zaman çok güzeldi ama eşim izne geldiğinde birleşme yapamadımArtık sen vajinismus aşmışın demektir. O biraz da sana kalmış bir şey kendi kendine telkin et rahatlat nefes egzersizlerini uygula
Nefes yapıyorum ama herşeyi kendim kontrol etmek istiyorum sorun bu nasıl olcak bilmiyorumEvet tedavi almıştım herşey o zaman çok güzeldi ama eşim izne geldiğinde birleşme yapamadım
Göremiyorum canımMesaj attım canım
BanA da anlatır mısınızMesaj attım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?