Vajinismus😔

mathpi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2019
17
3
1
30
7 aylık evliyim vajınismustan dolayı hala ilişkiye giremedim ne yaptıysam olmuyor burda cok sey okudum araştırdım ama her deneme başarısızlıkla sonuclanıyor daha ne yapabilirim bilmiyorum sizin tavsiyeleriniz varsa nolur yardım edin

Allah yardımcın olsun ben de 10 ay bu sıkıntıyı çektim.Kendi başıma ne yazık ki yenemedim olmadı.En son tedavi oldum 1 buçuk aydır vajinismussuz bir hayat yaşıyorum sakın vakit kaybetme bir an önce çaresine bak.Dilatör setiyle yenenler var parmak egzersiziyle yenenler var sitede yapabilirim diyorsan onları dene.Ben kendim yapamadığım için doktora gittim tedavi oldum kendim yenebilmeyi isterdim ama bazen bu mümkün olmuyor ne yazık ki

Doktor ne önerdi nasıl bi yol izlediniz. Maalesef doktora da gidemiyorum tedavi merkezleri oldukcca pahalı. Dilatörle 1 ve 2. Boyu yapıyorum ama gerisi yok. Caresizim artık gercekten yol gösterecek birilerine ihtiyacım var

Doktor da bana aynı dilatörle ve kremlerle spreyle seans uyguladı.Nefes egzersizi ıkınma egzersizi de çok yardımcı oldu bu konuda onları uyguluyor musun ? Kegel,gevşeme ve ıkınma egzersizi yapıyor musun aparatla çalışmadan önce ? Ve vajinana ne uyguluyorsun krem uygulaması yaptın mı ?

Kegel düzenli şekilde yapmadım hiç bi aralar aklıma geldikçe yapıyordum. Krem olarak da bir ara aparata bepanthol ve anestol sürdüm uyuşması için ama faydasını görmedim. Sprey desen vemcaine kullandım bikac kez. Nefes ve ıkınma egzersizine gelince aparattan önce yapmıyorum aparatı içeri yollarken yapıyorum sadece

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Bende vajinismusum kendi kendime evde tedavi yöntemleri uyguluyorum ve dilatör aşamasına geçtim. Kendinizi rahat bırakın beyninizden tüm kötü düşünceleri atın biliyorum bu çok zor bende böyleydim ama internetten çokça videolar izledim rahatlatıcı müzikler dinleyin insan psikolojisine iyi gelen videolar dinleyin googleden ve bu işi düşünmemeye çalışın. Aklınıza her geldiğinde başka şeylere yönelin. Kısaca olumlu olumsuz hiçbir şey düşünmeyin. Sonra Uzan’ın YAtağa bir parmağınızı vajinanıza getirin derin bir nefes alın ve nefesi verirken parmağı hafif içeri iteleyin sonra tekrar nefes alın verirken itleyin zaten yavaş yavaş girdiğini hissedecek ve kendinize güveniniz yerine gelecektir. 2 parmak derken 3 parmak deneyin illa hepsi komple girmek zorunda değil yarısını da alsanız yeter. Dediğim gibi ama kafanızdan bu hastalığı atın ben hasta değilim deyin ve oyun oynuyormuş gibi bu egzersizleri yapın. Kegel egzersizini çok yapın . Ben çok kötü durumda idim eşim de doktora gitmeyi kabul etmiyordu internetten bu hastalığı araştırdıkça iyice çıkmaza giriyordum lütfen internetten okumayın. Ben bu nefes egzersizi ile dilatör aşamasına kadar geldim ve aslında orasının ne kadar derin ve esneyen bir yer olduğunu farkettim. Elbetteki hala korkularım var ama bunu aşmak bizim elimizde. Lütfen nefes egzersizi ve kayganlaştırıcı ile deneyin. İnan’ın başaracaksınız.. ben bacaklarımı dahi açamıyordum. Dediğim gibi düşünmeyin yeter

Meraba. Bende dilatör aşamasındayım şu an bazı arladaşlardan vajina içine vamcaine sık önerisi geldi. Onu denedim inanılmaz rahattı takıldıgın yerde sana da tavsiye ediyorum bu şekilde yap. Ben 3.dilatörde zorlanıyodum mesela ama ilk denemede girdi direk cünkü hissetmiyosun hiçbir sey. İnşallah devamı da gelir de hem kendimizden o stresi atmış oluruz hem de bu sıkıntıyı yaşayanlara yol gösterebiliriz.

Merhaba ben kurtuldum ama doktor yardımıyla. Insallah siz de kurtulursunuz. Uyuşturucu kremler parmak egzersizler dilatör hepsini denedim derken ertelerken 3 yılım geçti kabus gibi. Tabi herkes ayni değil dilatörler falan kimisinde işe yarıyor kimisinde yaramıyor burada görüyoruz hepimiz. Sana tek önerim şu olacak burada söylenenleri uygula dene ama baktin olmuyor ben gibi 3 yılını kabus gibi yaşama zaman gecmeden ertelemeden bir doktora git. Yenmiş birisi olarak şunları söyleyeyim o an sakin ol kasma rahatla. O acı hissi varya kastigimiz zaman oluyo ama kendini rahat bırakırsan hiç bir sey hissetmiyorsun kesinlikle. Kasıyoruzya işte o zaman acı hissediyoruz bir duvar var sanki öylesine aciyor ki hepimiz böyle olmustur. Ama kasmayıp kendini rahat bıraktığın zaman tek bir acı ağrı olmuyor.

Amin inşallah bende 3. Dilatördeyim bebek yağı ile deneme yaptım hiçbir acı hissetmedim

İşte hastalıktan ötürü vücut direk kendi kasılıyo o an engel olamıyosun maalesef beyninin önüne gecip. Doktorun nasıl bi tedavi uyguladı peki dilatör vermediyse. Genelde dilatör ya da parmak mutlaka yaptırıyolar

Benim gittiğim doktor fiziksel bir uygulama yapıyor sprey ve çubuklarla. Ev icin şöyle yap dilator kullan gibi yontemler soylemedi sadece hastanede uyguladigi bu yöntem ile yendim.

Benim gittiğim doktor fiziksel bir uygulama yapıyor sprey ve çubuklarla. Ev icin şöyle yap dilator kullan gibi yontemler soylemedi sadece hastanede uyguladigi bu yöntem ile yendim.
Anladımm Allah herkesin yardımcısı olsun. Bizi en iyi anlayan yine bizleriz o yüzden birbirimize destek olalım okuyan diger vaji arkadaşlar da yazabilir özelden de. Herkesin doktora gitme imkanı olmuyo maalesef ama burda birbirimize destek olırsak cok şey yenecegimize inanıyorum

Merhaba Arkadaşlar;

Öncelikle herkesin parmak egzersizi yapamayacağını belirtmek isterim herkese. Ben bu hastalığı yaklaşık 3 4 ay önce yendim ama mesela parmak hala iğrendirir beni. Bakın parmakla olmuyor ise eczaneden sargı bezi alın ve farklı boyutlarda sarıp üzerine prezervatif geçirin. Çünkü parmak gerçekten iğrendirebiliyor. Bir d prezervatifin üzerine bol anestol ve kayganlaştırıcı jel sürmeyi unutmayın. Her gün deneme yapmak gerek ama herrr gün. 1 ay sonunde ne kadar rahat olduğunu göreceksiniz. Ben hep ertelerdim nasıl olsa olmuyo diye. Biliyorum insanda bi umutsuzluk oluyo vazgeçiyo denemekten ama vazgeçmeyin lütfen.

Merhaba Arkadaşlar;

Öncelikle herkesin parmak egzersizi yapamayacağını belirtmek isterim herkese. Ben bu hastalığı yaklaşık 3 4 ay önce yendim ama mesela parmak hala iğrendirir beni. Bakın parmakla olmuyor ise eczaneden sargı bezi alın ve farklı boyutlarda sarıp üzerine prezervatif geçirin. Çünkü parmak gerçekten iğrendirebiliyor. Bir d prezervatifin üzerine bol anestol ve kayganlaştırıcı jel sürmeyi unutmayın. Her gün deneme yapmak gerek ama herrr gün. 1 ay sonunde ne kadar rahat olduğunu göreceksiniz. Ben hep ertelerdim nasıl olsa olmuyo diye. Biliyorum insanda bi umutsuzluk oluyo vazgeçiyo denemekten ama vazgeçmeyin lütfen.

3. cü de olduysa az kalmış demektir :) Denemekten vazgeçme 4. boya geç uzatmadan bitirmek gerek bu süreci. Çoğu gitmiş azı kalmış. Anestol sürmeni tavsiye ederim. Bi de dilatörler çok sert can acıtıyo sarg bezi sarıp yaparsan daha et gibi olduğu için eşinle denerken de sıkıntı çekmezsin canım.

Meraba. Ben anestol kullandım ama cok etkisi olmadı. Vemcaine daha iyi geldi bana bende onunla deniyorum o yüzden.

Meraba. Ben anestol kullandım ama cok etkisi olmadı. Vemcaine daha iyi geldi bana bende onunla deniyorum o yüzden.

Tamamdır o zaman iyi gelenle devam etmek en iyisi tabi. Az kalmış nolur sıkılmayın usanmayın. Kısa sürüyor bu kabus bitince bumuydu yani diceksin.

Tamamdır o zaman iyi gelenle devam etmek en iyisi tabi. Az kalmış nolur sıkılmayın usanmayın. Kısa sürüyor bu kabus bitince bumuydu yani diceksin.
İnşallah bi atlatsam keşke tamamen. Psikolojik olarak cöküyosun bu hastalıkta Allah yardımcımız olsun bitince gercekten derin bi nefes alacagım özgür hissetcem en önemlisi

İnşallah bi atlatsam keşke tamamen. Psikolojik olarak cöküyosun bu hastalıkta Allah yardımcımız olsun bitince gercekten derin bi nefes alacagım özgür hissetcem en önemlisi
İnşallah kısa sürede yenersin. Allah nerde kimde varsa tez zamanda iyileşmek nasip etsin ama iş sende bitiyor unutma lütfen dene ve acıyı düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…