Vajinismus

kimdertli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
5
2
1
44
6 yıllık evliyim, kocamla boşanma noktasına geldik, çankırıda oturuyoruz. Eşimi ikna ettim, tedavi olmak istiyorum. Ankara istanbul neresi olursa gideceğiz. Lütfen bana yardım edin, internetten baktım bir sürü doktor çıkıyo ama eşimi ikna etmişken bu sorun çözülsün istiyorum. Önerebileceğiniz bir doktor varsa çok sevinirim.

Arkadaşlar, bugün tedaviye başladık. Ankarada Dr. Ümmügülsüm soytürk Koç 'u bulduk. Derecesine göre değişir seans sayısı dedi, maksimum 3 seansta kesin çözüm dedi. Bana 2 seansın yeteceğini söyledi. Bugün ilk seansımıza gittik, Çankırıdan geldiğimiz için yarın da 2. seansımıza gideceğiz. Sanki bu kabus son bulacak gibi çok iyi ayrıldık, eğer bu kabustan bizi kurtarabilirse bu doktor, benim gibi vajinismus yüzünden evliliği bitme noktasına gelen arkadaşlara mutlaka haber vereceğim.

6 yıllık evliyim, kocamla boşanma noktasına geldik, çankırıda oturuyoruz. Eşimi ikna ettim, tedavi olmak istiyorum. Ankara istanbul neresi olursa gideceğiz. Lütfen bana yardım edin, internetten baktım bir sürü doktor çıkıyo ama eşimi ikna etmişken bu sorun çözülsün istiyorum. Önerebileceğiniz bir doktor varsa çok sevinirim.

Lütfeen zaman Kaybetmeden HERA KLINIGE Süleyman Eserdagya git 3 günde kesin cözümm..ben cok sükür orda oldum tedavimi okadar güvenilirki anlatamam..
Oraya gidipde kurtulamayan yok bu dertden..
Allaah yardimcin olsun

Ben İstanbul'da yaşıyorum. aynı sorunları bende yaşadım. Gezmediğim doktor kalmadı. Kocamla bende boşanma derecesine geldim. istanbuldaki bütün doktorlara gittim neredeyse. 5 sene hiç bir sonuç alamadım. en son bir doktor tavsiyesi ile Doktor Ender Vardar'a gittim ve 1,5 günde beni iyileştirdi. ve 5 sene boşu boşuna doktorları dolaşmışım. Şimdi eşimle çok mutluyum ve evliliğim kurtuldu. çocugum bile oldu. hiç düşünmeden Ender beye gitmenizi tavsiye ederim.

Ben İstanbul'da yaşıyorum. aynı sorunları bende yaşadım. Gezmediğim doktor kalmadı. Kocamla bende boşanma derecesine geldim. istanbuldaki bütün doktorlara gittim neredeyse. 5 sene hiç bir sonuç alamadım. en son bir doktor tavsiyesi ile Doktor Ender Vardar'a gittim ve 1,5 günde beni iyileştirdi. ve 5 sene boşu boşuna doktorları dolaşmışım. Şimdi eşimle çok mutluyum ve evliliğim kurtuldu. çocugum bile oldu. hiç düşünmeden Ender beye gitmenizi tavsiye ederim.

6 yıllık evliyim, kocamla boşanma noktasına geldik, çankırıda oturuyoruz. Eşimi ikna ettim, tedavi olmak istiyorum. Ankara istanbul neresi olursa gideceğiz. Lütfen bana yardım edin, internetten baktım bir sürü doktor çıkıyo ama eşimi ikna etmişken bu sorun çözülsün istiyorum. Önerebileceğiniz bir doktor varsa çok seviniri

Canım ben 3ay ilişkiye giremedim gitmediğim yer kalmamıştı taki İbrahim hocayla tanışana kadar bu vajinismusun dereceleri var seninki ne ölçüde bilmiyorum fakat eğer hala geçmediyse sana İzmir'de onu öneririm kordon tıp merkezi İbrahim dr. Soyadını unuttum ama zaten bir tane İbrahim var ben 1 haftada düzeldim. Eşine söyle gerçekten halloluyor kendinide senide üzmesin çünkü bu durum psikolojik benim eşim sinirden Artık çıldırıyordu yapacağımız varsa bile yapamıyoruz inşallah düzelir kesinlikle tavsiyemdir

adınıza çok sevindim.ücret ne ödediniz ve tedavi şekli nasıl oldu?

arkadaşlar bizim watsapp grubumuz var ve çoğu arkadaşımız bende dahil o grup sayesinde yendik.katılmak isterseniz özelden telefon numaranızı yazabilirsiniz

Vajinismus olduğumuzu nasıl anlarız?

Vajinismus olup olmadığınızı merak ediyorsanız . Ben vajinismusmuyum diye kendinize soruyorsanız kendinize bazı sorular sorarak vajinismus olup olmadığınız hakkında farkındalık kazanabilirsiniz.. Sentez Psikolojik Danışma Merkezi'nden Aile ve Evlilik Terapisti & Cinsel Terapist Güldane Işık Kavgacı Kadınlar Kulübü TV'ye vajinismusun en tipik belirtilerini anlatıyor.

Bakırköy Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıları hastanesinde vajinismus terapisi yapılıyor.
182 yi arayıp Psikiyatri Uzmanı Dr. Özge Şahmelikoğlu Onur' dan randevu alırsanız eğer dışarda binlerce liraya olacağınız tedaviyi bedava olabiliyorsunuz. Hem cok bilgili hem de cok sıcak kanlı bir doktor kendisi. Ne olduğu bilinmeyen tedavilerle zaman kaybedip iyileşme vaadi ile cinsel hayatınızı ve sağlığınızı riske atmayın, paranız da cebinizde kalsın..

Back