• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus....

Soraya_Baxtiyari

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
45
119
8
32
Arkadaslar ben siteye yeni üye oldum, eskiden de hep takip eder okurdum..

Benim sorunum basliktanda anlayacaginiz gibi vajinismus.... 1 yillik evliyim ve hala cinsel birlesme yasayamadik.. Kendimi cok kötü cok eksik hissediyorum ve psikolojim tamamen bozuldu.. Bana bir yol gösterin lütfen lütfen lütfen... Yurtdisinda yasiyorum, cevremde benimle ayni sorunu yasayan beni anlayacak kimsem yok.. Cok kötü durumdayim :(

Ben anlamiyorum insanlar nasıl bir yıl iliski yaşamaz. Aynı problem kocada olsa biz buradan bosan falan deriz yani. İyi adam seni boşamıyor

Ben anlamiyorum insanlar nasıl bir yıl iliski yaşamaz. Aynı problem kocada olsa biz buradan bosan falan deriz yani. İyi adam seni boşamıyor
Çok acımasız bir yorum..
Bu mesaj yüzünden ban yiyeceksiniz büyük ihtimalle.
Kadın yaşayamıyor.
Vajinismus ne demek fikriniz var mı?
Girmiyor bacım, girmiyor.

Ben anlamıyorum insan nasıl bu kadar düşüncesiz olabilir. Aynı problem kocada olsa boşan deriz. İyi adam seni boşamıyor

Bunu bir hemcinsimden duymak çok üzücü. Allah dert vermesin. Çevrendekileride senin eline düşürmesin. Ha bide allah ıslah eylesin seni. !!!

Bir forumda okumuştum. 2 senelik evli ve vajinusmus.
Son 7 aydır birliktelik oluyormuş.
Hacıya hocaya doktora gitmişler hep ama herkes sadece parasını almış :)
İstanbulda bir doktor tavsiye ediyordu adını hatırlamıyorum.
Hatta o doktorun bir kitabı varmış onu tavsiye etmişti.
Bu uğurda 20 bin harcamıştı kız.

Şimdi yeni hamile :) Darısı başına :)

Profesyonel yardım alabilirsin. Kadın hastalıklarına gidebilirsin yada psikologdan yardım alabilirsin. Bilemedim. İnşallah biran evvel atlatırsın.

Çok acımasız ve pervasız cümleler olmuş kusura bakmayın.lütfen hissetmediğimiz bir sorun hakkında bu kadar acı yorumlar yapmayalım. Yazık değil mi bu insan çözüm arıyor. Bir de siz beni üzün,diye girmemiş foruma.

vajinismus boşanma sebebi mi? kadın hiç birlikte olmak istemiyorum sekssiz evlilik istiyorum dememiş. bi çeşit rahatsızlık bu ve tedavisi var, demek ki eşinizin bi tarafı düşse mazallah hemen boşayacaksınız. süper.

neyse konu sahibi. sen de çok beklemişsin. hemen bi doktora gitmelisin. ayrıca bura da kadın hastalıkları bölümünde ilgili konular var. onları oku.

Çok acımasız bir yorum..
Bu mesaj yüzünden ban yiyeceksiniz büyük ihtimalle.
Kadın yaşayamıyor.
Vajinismus ne demek fikriniz var mı?
Girmiyor bacım, girmiyor.

Kadının sorunu var diye eşi boşayabilir yani

Bazilari anlayamiyor, erkek olsa gam yemicem ama bir kadin bunu yazinca üzülüyor insan gercektende..

Ben anlamıyorum insan nasıl bu kadar düşüncesiz olabilir. Aynı problem kocada olsa boşan deriz. İyi adam seni boşamıyor

Bunu bir hemcinsimden duymak çok üzücü. Allah dert vermesin. Çevrendekileride senin eline düşürmesin. Ha bide allah ıslah eylesin seni. !!!
aynen arkadaşlara katılıyorum söylemeden geçemedim.

Kadına kızıyorsunuzda bir yılda az buz bir süre değil. Bu rahatsızlığınız icin tedavi aldiniz mi? Alsaydiniz 1 yıl sürmezdi herhalde diye düşunüyorum. Problemin olması ayrı birsey bunun icin tedavi olmadan beklemek ayri bisey.

Kendi aranizda polemik yapmak yerine kib tusuna basip konu sahibine yardimci olsaniz daha verimli olur.
Konu sahibi doktora gittinmi?
Bu tur durumlarda tedavi sart kendinide eksik hissetme bu sorunu bir cok kadin yasiyor

Bunun icin bir doktora gorunebilirsiniz bizim burdn birsey soylememiz bir fayda etmez sizin sorununuz piskolojik dE korkma canim acimicik :) ama bir çaresine acilen bak tedavi görmeniz gerekebilir

Neden boşasın ki buda bir hastalık sonuçta. Ve çok zor bir süreç tabiki yanında olması gerekir. Başınıza gelmediği için böyle konuşmak kolay geliyor. Bende aynı sorunu yaşadım ve boşanma kelimesi bir gün bile dile gelmedi. Hep el ele verip çözüm bulmaya çalıştık.

Konu sahibi ben seni çok iyi anlıyorum. Evde tek başına egzersiz yapamıyorsan mutlaka bir doktora gidip yardım almalisin. Bende doktor sayesinde yenmiştim.

Back