vajinismus

Bende 4 ay önce yendim arkadaslar..Allah yardimciniz olsun cok zor donemler.2 yillik evliyim 1bucuk sene cektim.sonunda evde bazi yontemlerle yendim..yardim isteyen olursa anlatabilirm.

Eskisehirde yasiyorum canım. Muayene ücreti ne kadar verdin
Merhaba tatlım. Aylarca bu vajinismus belasını yaşadım en sonunda doktora gitmeye karar verdim. 3gunde çözüm veren doktorları da araştırdım hatta giden tanıdıklarımda var 3bin 500 gibi çok uçuk bi tutar talep ediyorlar. Benim tercihim uzun sürsede psikoloğa gitmek oldu emin ol daha sağlıklı bi yöntem ;) . Acıbadem hastanesinde 3 hafta sürdü çok şükür şu anda herşey yolunda.

Bende vajinismus ile uğraşıyorum yıllardır psikoloğa gidiyorum toplamda belki 30 seans gitmişimdir 2 yıl antidepresan kullandım parmak egzersizi veriyor hepsi parmak sokamıyorum ya bi insan bunu kendine nasıl yapar çok çaresizim evliliğim kötüye gidiyor eşim beni aldatıyor bişey diyemiyorum tam 8 sene oldu evleneli oda haklı ne yapmalıyım önerilerinize çok ihtiyacım var boğazımı sıkıyorlar gibi hissediyorum ne illetmiş bu hastalık

Kızlar bnde üçgünde yendim .Hera klinikte şuanda hamileyim hicbirsey imkansız değil . Derdi veren dermaninidà veriyormuş
gerçekten m,i ben 8 yıllık evliyim 3 günde ne yapıyorlar çok merak ettim özelden de olsa anlatabilir misiniz 2 yıl antidepresan kullandım 30 seans psikoterapi aldım açıkçası çok umursamıyordum ama artık eşim beni terkedecek bıktı benden bir an önce çözmem gerek

gerçekten m,i ben 8 yıllık evliyim 3 günde ne yapıyorlar çok merak ettim özelden de olsa anlatabilir misiniz 2 yıl antidepresan kullandım 30 seans psikoterapi aldım açıkçası çok umursamıyordum ama artık eşim beni terkedecek bıktı benden bir an önce çözmem gerek
Kesinlikle Hera kliniğe gitmelisin bence.. bende orda tedavi oldum. Tedavi sürecinde bi arkadaşla tanıştım. 7 yıllık evliydi. Onun da çözüldü.. şimdi bebek çalışmalarına başladı

Parana yazik etme derim ozel msj atcaktim benim dedigimi uygula istersen umarim halletmissindir.

Merhaba . Bende de aynı dert. tavsiye motive herseye ihtiyacım var lütfen bana ulaşır misiniz. mesaj atmayı ogrenemedim henüz :KK43:
Arkadasim bi recete var onunla ilk birliktelik gerceklesti.istersen onu vereyim hatta haydar dumenin sihirli recetesi olarak geciyo.uyguladim ve hic aci duymadim bende 8ay boyunca ugrasiyorum psikologlar falan hicbiri ise yaramadi.

Çok şükür ben de doktor Murat Ulusoy ile atlattım forumdan okuyup kendisine gitmiştim iyiki de gittim bir bucuk gunde bitti hersey ve anladım ki bilinçaltımıza yerleştirdikleri olumsuz hikayeler yuzunden olmuş hep oysa ki alakası yokmuş Allah her çekene yardım etsin kurtulmayı nasip etsin

Çok şükür ben de doktor Murat Ulusoy ile atlattım forumdan okuyup kendisine gitmiştim iyiki de gittim bir bucuk gunde bitti hersey ve anladım ki bilinçaltımıza yerleştirdikleri olumsuz hikayeler yuzunden olmuş hep oysa ki alakası yokmuş Allah her çekene yardım etsin kurtulmayı nasip etsin

Merhaba. o kısa tedaviyi ben de oldum ankara da dilator ler ile yapabildim ama hiç rahat değildim sonrasında yine hüsran. tekrar aynı egzersizleri yapmayı düşünüyorum. nasıl bi süreçtir yani doktor nasıl rahatlatiyo bahseder misiniz biraz

Şöyle anlatayım size en azından benim açımdan böyle oldu
Öncelikle şunu anladım ki yapılmayacak veya kendi basımıza yapamayacagımız hiç birşey değilmiş fakat ben kendimi tanıdıgım için ( aşırı korkak pimpirikli kafaya takan canı cok tatlı vs ) bunu yardımsız yapamazmısım doktor beyin bana en buyuk katkısı kendi vajinamı tanıtması orasının nasıl bir organ oldugunu öğretmesi bizim acı diye algıladıgımızın aslında gercek acı olmadıgını en en onemlisi isteyince herseyi yapabilecegimi öğretti yeri geldi nazikce anlattı yeri geldi karsısında kızıymısım gibi bagırdı ama Allah razı olsun ki bırakmadı bir bucuk gunde rahatladım yük kalktı
Diyorsunuz ki ben o kısa tedavi oldum ne kadar güzel en zoru atlatmıssınız emin olun hayat arkadasınızla en guzel paylasımınız olucak o aletlerle hiç ama hiç alakası yok kesinlikle cook daha kolay ve en onemlisi acı yok ağrı yok sadece değişik bir hissiyat belki baskı belki itme nasıl tarif ederim bilemiylrum ama inanın ben de acı diyordum meger değilmil işte doktorum bana bunu ogretti tabi hipnoterapinin de etkisi vardır ama ne olursa olsun hersey biz de bitiyor

Back