- 14 Aralık 2015
- 343
- 148
- 53
- Konu Sahibi melek sevim
bende yendim 3 ay olucak yardımcı olurum darısı başınıza.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba tatlım. Aylarca bu vajinismus belasını yaşadım en sonunda doktora gitmeye karar verdim. 3gunde çözüm veren doktorları da araştırdım hatta giden tanıdıklarımda var 3bin 500 gibi çok uçuk bi tutar talep ediyorlar. Benim tercihim uzun sürsede psikoloğa gitmek oldu emin ol daha sağlıklı bi yöntemEskisehirde yasiyorum canım. Muayene ücreti ne kadar verdin
gerçekten m,i ben 8 yıllık evliyim 3 günde ne yapıyorlar çok merak ettim özelden de olsa anlatabilir misiniz 2 yıl antidepresan kullandım 30 seans psikoterapi aldım açıkçası çok umursamıyordum ama artık eşim beni terkedecek bıktı benden bir an önce çözmem gerekKızlar bnde üçgünde yendim .Hera klinikte şuanda hamileyim hicbirsey imkansız değil . Derdi veren dermaninidà veriyormuş
Kesinlikle Hera kliniğe gitmelisin bence.. bende orda tedavi oldum. Tedavi sürecinde bi arkadaşla tanıştım. 7 yıllık evliydi. Onun da çözüldü.. şimdi bebek çalışmalarına başladıgerçekten m,i ben 8 yıllık evliyim 3 günde ne yapıyorlar çok merak ettim özelden de olsa anlatabilir misiniz 2 yıl antidepresan kullandım 30 seans psikoterapi aldım açıkçası çok umursamıyordum ama artık eşim beni terkedecek bıktı benden bir an önce çözmem gerek
Merhaba. Ben yeni üye oldum ve mesajlaşma konusunda sıkıntı yaşıyorum bana ulaşabilir misiniz. ben de ben de vaji yım hikâyemiz tavsiyeniz e ihtiyacım varYeneli bnde iki ay oldu arkadaslar korkmayin tavsiyede bulunabilirim
Merhaba . Bende de aynı dert. tavsiye motive herseye ihtiyacım var lütfen bana ulaşır misiniz. mesaj atmayı ogrenemedim henüzParana yazik etme derim ozel msj atcaktim benim dedigimi uygula istersen umarim halletmissindir.
Nasıl yendin canım yardımcı olabilir misinBende yendim kızlar 3 ay oldu.isteyene yardımcı olabilirim
özelden ulaşır misiniz bana da. 2 aylık evliyimBende yendim kızlar 3 ay oldu.isteyene yardımcı olabilirim
Arkadasim bi recete var onunla ilk birliktelik gerceklesti.istersen onu vereyim hatta haydar dumenin sihirli recetesi olarak geciyo.uyguladim ve hic aci duymadim bende 8ay boyunca ugrasiyorum psikologlar falan hicbiri ise yaramadi.Merhaba . Bende de aynı dert. tavsiye motive herseye ihtiyacım var lütfen bana ulaşır misiniz. mesaj atmayı ogrenemedim henüz![]()
Olurum tabiki.soruların varsa cevaplayabilirim.Nasıl yendin canım yardımcı olabilir misin
Arkadasim bi recete var onunla ilk birliktelik gerceklesti.istersen onu vereyim hatta haydar dumenin sihirli recetesi olarak geciyo.uyguladim ve hic aci duymadim bende 8ay boyunca ugrasiyorum psikologlar falan hicbiri ise yaramadi.
Çok şükür ben de doktor Murat Ulusoy ile atlattım forumdan okuyup kendisine gitmiştim iyiki de gittim bir bucuk gunde bitti hersey ve anladım ki bilinçaltımıza yerleştirdikleri olumsuz hikayeler yuzunden olmuş hep oysa ki alakası yokmuş Allah her çekene yardım etsin kurtulmayı nasip etsin