- 20 Temmuz 2016
- 13
- 0
- 1
- Konu Sahibi melek sevim
-
Eskisehirde yasiyorum canım. Muayene ücreti ne kadar verdinMerhabalar, ben de 2 yıllık evliyim ve vajinismusdan muzdariptim. Sorunum dün çözüldü. İstanbulda çok önerilen bir doktora gittim ve gerçekten de sorunumu çözdü. İstersen sana da önerebilirim
Eskisehirde yasiyorum canım. Muayene ücreti ne kadar verdinMerhabalar, ben de 2 yıllık evliyim ve vajinismusdan muzdariptim. Sorunum dün çözüldü. İstanbulda çok önerilen bir doktora gittim ve gerçekten de sorunumu çözdü. İstersen sana da önerebilirim
Yendinmi cnmMerhabalar, 8 aydır vajinismusum. iliskiye giremiyorum. Sürekli kasiliyorum. Bu sefer olacak dedigim halde hem basaramadim. Maddi durumda iyi degil psikologa gidemedim. Bu hastaligi yenen arkadaslar yardimci olabilir mi
İstanbulda kim canım yazar mısın lütfenMerhabalar, ben de 2 yıllık evliyim ve vajinismusdan muzdariptim. Sorunum dün çözüldü. İstanbulda çok önerilen bir doktora gittim ve gerçekten de sorunumu çözdü. İstersen sana da önerebilirim
Ben de yenmek istiyorum neler yaptınız acabaYeneli bnde iki ay oldu arkadaslar korkmayin tavsiyede bulunabilirim
Ozelden anlatiyorum canim ozele gel gercek korkkulacak birsey yokBen de yenmek istiyorum neler yaptınız acaba
Eskişehir de oturuyorumCnm nerde oturuyosun
Yardimci olmk isterim cnm eger istersenizEskişehir de oturuyorum
Tabiki yardımcı olursanız çok sevinirimYardimci olmk isterim cnm eger isterseniz
Ozelden ulasir misinizTabiki yardımcı olursanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?