vajinismus

melek sevim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
13
0
1
Merhabalar, 8 aydır vajinismusum. iliskiye giremiyorum. Sürekli kasiliyorum. Bu sefer olacak dedigim halde hem basaramadim. Maddi durumda iyi degil psikologa gidemedim. Bu hastaligi yenen arkadaslar yardimci olabilir mi

Merhabalar, ben de 2 yıllık evliyim ve vajinismusdan muzdariptim. Sorunum dün çözüldü. İstanbulda çok önerilen bir doktora gittim ve gerçekten de sorunumu çözdü. İstersen sana da önerebilirim

muayene ücreti biraz pahalı (4000tl) ama iyileşene kadar kaç seans gidersen git farketmiyor, ben 2 seansta hallettim mesela.

Merhabalar, 8 aydır vajinismusum. iliskiye giremiyorum. Sürekli kasiliyorum. Bu sefer olacak dedigim halde hem basaramadim. Maddi durumda iyi degil psikologa gidemedim. Bu hastaligi yenen arkadaslar yardimci olabilir mi
Yendinmi cnm

Kızlar ben de 1 senelik evliyim vajinismusum lütfen tavsiyeleriniz var mı psikoloğa da gittim hiç fAydası yok

İstanbul'da Dr. Yeşim Yerçok hanım bu konuda gerçekten iyi. 2-3 seansta probleminizi çözüyor hanımlar. Kendisini google'dan araştırabilirsiniz. Ben onun sayesinde yendim.

Back