Nasil yenmeli pekiVajinismus kadının kasılmasıyla ilişkiye girememesi istemsiz kasılma demek vajenin açılmamasu demek.
İSTANBUL VE İZMİRE DE KLİNİK AÇMIŞLAR CANIMdr. süleyman eserdağ
BENDE VAJIYDIMSanirim vajiyim yardimci olurmusunuz
AHH AHH BÖYLE ÇOK PARA HARCAYIPTA SONUÇ ALAMAYANLARA ÇOK ÜZÜLÜYORUM...1 yıl olduu ama Haydar dön çok paramızı yedi daha gücümüz kalmadı
ücret hastaya göre değişiyorÜcret falan ne nasıl
[/QUOTE]Uzun zaman geçmiş halledebildnz mi"mecebugun mü ben hiç inanmıyorum yenebileceğime ve bir gün bu huzur dolu evliliğim yıkılacak diye her gün düşünerek kendimi kahrediyorum, sokakta yürürken her çiftin gözüne bakıyorum düşünüyorum acaba benim gibi olan var mı diye. çook kötü bir durum bir kadın böyle bir şey yaşaması çok kötü kendimden utanıyorum.
ücret ne kadar hera gerçekten kesin çözüm mü dr şenay eserdağ ile konuştum çok sıcak biri kesin yeneriz dedi ama kararsızımİSTANBUL VE İZMİRE DE KLİNİK AÇMIŞLAR CANIM
EŞİ ŞENAY ESERDAĞ VİDEOLARINI İZLE
O KADAR TATLI ŞEFKATLİ BİR DOKTOR Kİİ
BAZEN DİYORUM Kİ İYİ Kİ VAJI OLMUSUM
hera da tedavi yöntemi ne acabaücret hastaya göre değişiyor
ki bu mutluluğa karşı az bile alıyorlar
resmen artık vajı değilim hala inanamıyorum
kesin çözüm istiyosan doktora gidicem ama benimle herkez çok ilgilenilsin istiyosan yapana kadar bırakmasınlar istiyosan Dr şenay eserdağ ı gitmeni tavsiye ederim. Bende çok çektim am orda yendim bin şükür vacinusmusta önce Allah sonra Heraücret ne kadar hera gerçekten kesin çözüm mü dr şenay eserdağ ile konuştum çok sıcak biri kesin yeneriz dedi ama kararsızım
Çok. Sevindim tebrik ederimmerhaba arkadaşlar bu illet ile tam tamına 22 aydır uğraşıyorum ve dün bitti kurtuldum.. şimdi buraya yazacaklarım reklam gibi gelmesin sizeçünkü bende sizin gibiydim her yazıyı her tavsiyey reklam oalrak algılıyorum evet bir kurtulma çabası içinde olanlar ne olur benimle iletişim geçin bu derti yaşayan kimse kalması artık ben çok acıar çektim çook yoruldum.. gelelim nasıl yendiğime öncelikle herkes gibi bende bu hastalığı kabul etmedim geçecek olacak diye diye neredeyse iki yılımı heba ettimm. ve artık evliliğimde çatırdamlar hissetim artık kurtulmam lazımdı ve olduda.. internette bir arayış içindeyken reyyan özcan temizkan doktorumu buldum tesadüfen çok araştırdım inanın önce inanmadım çünkü bir dr sosyal medyada her yerde hastası olmayan insanların dahi tek tek sorunlarını dinlemiş ilgilenmiş bu beni şüphelendirdi acaba gerçek mi diye :)neyse uzun bi düşünme süresnden sonra gitmeye karar verdim.. ve kapıdan içeri girdiğinizde güler yüzlü melek sizi karşılıyor içimden dedi tamam doğru yerdesin.. benim eşim seans lara katılmadı ama reyyan hanım hiç problem etmedi..ikimiz çıktık bu yola ve sürekli her anımda her sorunumda arkamdaydı. ben pes ettikce desteğini hiç esirgemedi benden hep yanımdaydı belki reyyan hanım için en zor vaka bendim çünkü benim eşim hep bi sorun çıkardı ve hiç bir zaman pes etmeme müsade etmedi.. düşünün anneniz nasıl üstünüze titrer aynı anne şefkati ile yaklaşan bir insan ve onunla tanıştığınızda adeta sizi çemberine alıyor ve bu hastalığı yenene kadar bırakmıyor... ki bu hastalığı yendikten sonra da ben bırkacağımı düşünmüyorum. inşallah hamileliğimde de onunla devam edeceğim rabbim nassip ederse...şunu söylemden geçemeyeceğim diğer bu piyasada olan dr lar gibi sadece para odaklı çalışmıyor inanın sizin mutluluğunuzu sizden çok düşünyor..bu yazıyı okuyan arkadaşlarım lütfen ertelemeyin çünkü olmuyor erteledikçe daha da zor oluyor. ben kurtuldum sıra sizde...
saol canım :)Çok. Sevindim tebrik ederim