vajinismus

Canım markette kayganlastırıcılar var bende ilk evlendihim de ayni sorunu yasadim Rabbimin izniyle artik bitti. Öncelikle kesinlikle kayganlastirici kullan kırmızı bi kutusu var sonrada bi atne atarsx sakinleştirici şurup al kafanda bitir herşeyi bak göreceksin ise yariycsk inşallah ben her yolu denemistim mutlaka dene derim ne kadar zor olduğunu çok iyi anliyorum

Merhabalar. Ben de 8 aylık evliyim. Vajinismustum ama dün çözüme ulaştık. Dr murat ulusoy sayesınde tam 9 saatte her sey bitti. Mucize gibi. Eğer gercekten maddi durumunuz elveriyorsa ertelemeyin. Mutluluktan uçuyorum şu an. Çünkü bunca aydır yasadıgım kabuslar son buldu

Uzun zaman geçmiş halledebildnz mi"mecebugun mü ben hiç inanmıyorum yenebileceğime ve bir gün bu huzur dolu evliliğim yıkılacak diye her gün düşünerek kendimi kahrediyorum, sokakta yürürken her çiftin gözüne bakıyorum düşünüyorum acaba benim gibi olan var mı diye. çook kötü bir durum bir kadın böyle bir şey yaşaması çok kötü kendimden utanıyorum.[/QUOTE]

[/QUOTE]
canımmm herayı arayabilirsin
yada facebookta sayfası var hera diye
bak orda bir sürü başarı hikayeleri var... benım hikayemde var...mutlulukla dolacaksın okudukca

Kizlar herkese merhaba.. Vajinismuslu olan arkadaslarima Rabbm en kisa zamanda careee versin sabir versin.. Sevincten aglamayi nasip etsin..1 hafta once burda bi yazi okudum. Anestezi yoluyla ilişkiye girmek.. Hemen esimi yolladm eczaneye bu arada 17 aylik evliyim. Eşim anestezi aldi yaninda da geitgelen vaji kayganlastirici aldirdim. Oturdum kendimi topladm hazirladim düşündüm düşündüm düşündüm kendimi iyice hazırladım acimayacak v3 ben bunu bu gece aşacağım diye. Kendimi hazirladigim an eşime dedim hadi. Önce ayna aldim anestezinin uzun ince cubugu var vajiye cok rahat girer kalemden cok daha ince. Sonra sıktım icime 4 fıs kadar sonra 2 fısda girişe sıktım. Cagirdim esimi 2 3 dk on sevişme ama o kadar heycanliyim ki on sevisme bitsin istiyorum. Esim sertlesince denemeye basladik 3 cm girdi ama cok yavas hareket etti hic korkutmadı ve guven verdi. Sonra 3 cm girdi bekliyoruz öyle esimim p...si uyuştu anesteziden. Sonra 15 dk gecti anestezi sure 15 dk kadar zaten. Uyusuklugu acilmaya basladi vajinin. Tekrar sıktım anestezi iyice icine sikabildim girişte uyusuk oldugu icin. Sonra tekrar denedik bacaklarım bana dogru çekince bacaklar kasılmadi. Bide afedersiniz ikindim ikininca delik aciliyormus esim girdi yavas yavaş. Vajiyi kasmadim ikininca kasamıyorsunuz ikinmaya odaklaninca. Cocuk isityorduk icime boşaldı. Ne kadar girdiginin farkinda degildim. Esim p....si yavas yavas cikarinca resmen 7 8 cm icerdeydi. Hickiriklarla aglamaya başladım korktu eşimde cok mu acıdı ozur dilerim aglama felan diyor. Dedimmm mutluluktann boyle kizlar uzun oldu size faydam olsun diye çok kesmeden yazdim. İnşallah faydam olur size Rabbim yardım etsin hepimize Ben tam olarak aşamadım ama yarıdan fazlasını aşağı bildiğimi düşünüyorum üzerinden bir hafta geçti şimdi Kasıklarım ve belim ağrıyor adet günüme yaklaşık 20 gün var Hamile miyim öyle mi zannediyorum ya da bu belirti mi bilmiyorum ama inşallah hamileyimdir sorularınız varsa yardımcı olabilirim arkadaşlar

Deneyin deneye deneye acilacaktir.. Egzersiz bir nevi.. Ama orjinal egzersiz ve esinizle.. His var aci yok.. Lutfeenn deneyin kurtulunn benimm yüzüm yeni güldü.. Her sey değişti.. Tam asamadim ama korkmuyorum haftada bir esimle yapacsgiz böyle lutfen en azindan yere giris olsun. Vajina cok esnek zatenn esnedikce esniyor oyle yirtilcakmis gibi bi sey degil lastik gibi.. Sizleri burda böyle görünce icim parcalaniyor cunku derdi ceken bilir

İSTANBUL VE İZMİRE DE KLİNİK AÇMIŞLAR CANIM
EŞİ ŞENAY ESERDAĞ VİDEOLARINI İZLE
O KADAR TATLI ŞEFKATLİ BİR DOKTOR Kİİ
BAZEN DİYORUM Kİ İYİ Kİ VAJI OLMUSUM
ücret ne kadar hera gerçekten kesin çözüm mü dr şenay eserdağ ile konuştum çok sıcak biri kesin yeneriz dedi ama kararsızım

ücret ne kadar hera gerçekten kesin çözüm mü dr şenay eserdağ ile konuştum çok sıcak biri kesin yeneriz dedi ama kararsızım
kesin çözüm istiyosan doktora gidicem ama benimle herkez çok ilgilenilsin istiyosan yapana kadar bırakmasınlar istiyosan Dr şenay eserdağ ı gitmeni tavsiye ederim. Bende çok çektim am orda yendim bin şükür vacinusmusta önce Allah sonra Hera

Merhaba, vajinusmustan muzdarip kadın arkadaşlarım. siteye üye olup mesajımı iletmemdeki amaç benimle aynı durumda olup umutsuzluğa kapılanlara ulaşabilmek.öncelikle vajinusmus insana kendini çok kötü hissettiriyor, neden olduğuna anlam veremiyorsunuz, eşinizi çok seviyorken herşey yolundayken neden olabileceğini bir türlü çözemiyorsunuz ve bütün mutluluğunuz kursağınızda kalıveriyor. bütün bunları ve daha birçoğunu balayında yaşamaya başladım ne yazık ki. ama eşimin anlayışı ve daha sonrasında bunu profesyonel bi yardımla çözebileceğimiz düşüncesi bize Ankara Koru Hastanesindeki hekimimiz Aylin Anıl Arslan'ı bulmamızı sağladı.Anıl Hoca bizi daha görür görmez inanılmaz bi motivasyonla bize bu sıkıntımızı aşacağımıza inandırdı. hikayemizi dinlediğinde bunu başaracağımız tarihi bile verdi. daha yeni evliydik ve bundan kurtulmak istiyorduk biran önce. birkaç seansla ve planlı egzersizlerle, verdiği ev ödevleriyle planladığı zamandan önce çözdük bu sıkıntıyı. Anıl hocaya hayatımda yaşadığım en stresli dönemleri atlatmamda yardımcı olduğu için minnettarım.bunu yapıyorken inancınız da çok önemli, tabi bir de sizinle ne olursa olsun yürümeye hazır bi hayat arkadaşınız... sonuç olarak arkadaşlar, asla umutsuzluğa kapılmayın. vajinusmus kesin olarak çözülebilen bi rahatsızlık. ve sizler gibi birçok kadın olduğunu ve bunu çözmeyi başardıklarını unutmayın...

merhaba arkadaşlar bu illet ile tam tamına 22 aydır uğraşıyorum ve dün bitti kurtuldum.. şimdi buraya yazacaklarım reklam gibi gelmesin sizeçünkü bende sizin gibiydim her yazıyı her tavsiyey reklam oalrak algılıyorum evet bir kurtulma çabası içinde olanlar ne olur benimle iletişim geçin bu derti yaşayan kimse kalması artık ben çok acıar çektim çook yoruldum.. gelelim nasıl yendiğime öncelikle herkes gibi bende bu hastalığı kabul etmedim geçecek olacak diye diye neredeyse iki yılımı heba ettimm. ve artık evliliğimde çatırdamlar hissetim artık kurtulmam lazımdı ve olduda.. internette bir arayış içindeyken reyyan özcan temizkan doktorumu buldum tesadüfen çok araştırdım inanın önce inanmadım çünkü bir dr sosyal medyada her yerde hastası olmayan insanların dahi tek tek sorunlarını dinlemiş ilgilenmiş bu beni şüphelendirdi acaba gerçek mi diye :)neyse uzun bi düşünme süresnden sonra gitmeye karar verdim.. ve kapıdan içeri girdiğinizde güler yüzlü melek sizi karşılıyor içimden dedi tamam doğru yerdesin.. benim eşim seans lara katılmadı ama reyyan hanım hiç problem etmedi..ikimiz çıktık bu yola ve sürekli her anımda her sorunumda arkamdaydı. ben pes ettikce desteğini hiç esirgemedi benden hep yanımdaydı belki reyyan hanım için en zor vaka bendim çünkü benim eşim hep bi sorun çıkardı ve hiç bir zaman pes etmeme müsade etmedi.. düşünün anneniz nasıl üstünüze titrer aynı anne şefkati ile yaklaşan bir insan ve onunla tanıştığınızda adeta sizi çemberine alıyor ve bu hastalığı yenene kadar bırakmıyor... ki bu hastalığı yendikten sonra da ben bırkacağımı düşünmüyorum. inşallah hamileliğimde de onunla devam edeceğim rabbim nassip ederse...şunu söylemden geçemeyeceğim diğer bu piyasada olan dr lar gibi sadece para odaklı çalışmıyor inanın sizin mutluluğunuzu sizden çok düşünyor..bu yazıyı okuyan arkadaşlarım lütfen ertelemeyin çünkü olmuyor erteledikçe daha da zor oluyor. ben kurtuldum sıra sizde...

Çok. Sevindim tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…