Tedavi sürecim 4 gün planlandı ama ben 3. Gün kurtuldum tavsiye ederim
anladım cnm teşekkür edermEgzersiz ama parmak egzersizi kesinlikle yok nefes egzersizleri ve başka egzersizler var kişiye özel tedavi uygulanıyor. Herkesin aynı değil
anladım cnm teşekkür ederm
Devleti biliyorum canim, ben bu isi meslek haline getiren insanlar icin konusuyorum. Tabi ki cozum yollari tikamissa doktora ben de karsi degilim ama bu konuyu arastirirken o kadar ucuk rakamlarla karsilastim ki, o yuzden karsiyim bu kisilere. Yaptiklari da pek matah bisey degil yani.bnde hiç bir kuruş bile almadılar.özele gidipte bikaç gün sonra yada dogumdan sonra tekrar edecegini bildigim için devlette en iyi şartlarda ve iyi bi uzmnla bitti
Ben tartışmak için yazmamıştım. Ben o doktorları sömürücü olarak görüyorum. Benim fikrim bu. Yazdıklarımı okuduysan kimseye aman gitmeyin demedim. Sen tavsiye yazmışsın, ben fikrimi söyledim. Zaten ne senin lafınla ne benim lafımla kimse hareket etmez.Reklam yapacak deilim sorunu olanlara tavsiye isteyen gider isteyen gitmez. Tabiki herkezin mahremi ama bu sağlık sonuçta doktor hasta arası mahrem olmaz. Biraz mantıklı düşünüp sorunu olanlara iyi örnek olmak kaxım herkes evde kendi kendine yapamaz genital bölgeye dokunamaxken kendi kendine nasıl halledersin. Evde kendi halledenin derecesi çok düşüktür. Vajinismus beş dereceden oluşuyo profesyonel destek şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?