Merhaba arkadaşlar tam 2 yıl vajinismus ile yaşayıp bi sürü doktora gidip çözüm bulamayan biriydim. Tesadüfen DR SÜLEYMAN ESERDAĞ ı buldum onun kliniğine gidip başarısız olan kimse yokmuş ve 3günde yüzde yüz tedavi garantisi veriyorlar diye okudum. Ve hemen arayıp randevu aldım. O kadar sıcak bi ortamla karşılaştım ki anlatamam gerçekten de dedikleri gibi 3.günde kurtuldum. Su an nasıl mutluyum anlatamam. Bu sorunu yaşayan arkadaşlara tavsiyem başka yerlerde boşa zaman kaybetmeden hemen DR SÜLEYMAN ESERDAĞ HERA KLİNİK ile iletişime geçin.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
vajinismus
- Konu Sahibi seher0610
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
Tedavi sürecim 4 gün planlandı ama ben 3. Gün kurtuldum tavsiye ederim
Ama ne yaptınız yani nasıl geçti egsersizmi ilaç mı vs mi
- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
anladım cnm teşekkür edermEgzersiz ama parmak egzersizi kesinlikle yok nefes egzersizleri ve başka egzersizler var kişiye özel tedavi uygulanıyor. Herkesin aynı değil
- 16 Eylül 2014
- 42
- 24
- 18
- 38
anladım cnm teşekkür ederm
mrb. bende aynı derten yakınıyorum şu sıralar yana döne çözüm arıyorum.açıkçası bu tür doktor muayenehaneleri oldukça
pahalı (yani bana göre ) senin tedavinde neler yapıldı yada belki evde yapabileceğimiz şeylerdir . anlatıp yardımcı olabilirsin, en küçük bir ayrıntı bile bizler için çok önemli.
- 12 Eylül 2014
- 49
- 11
- 13
aynı şey basımdaydı devlet hastanesinde 8 seanslık bi tedaviyle atlattım inan bn çok abartmışım dyorum kndime .doktorum cok iyiydi basta syleyim ödevler evde yapılıyo sende bitiyo hersey seans esnasında zaten eşsiz kabul etmiyo çünki ikinizin sorunu diyerekten ödevlerde okadar kolaykı ilk hemen vermiyo zaten genel nedenleri anlattık sonra sorular sorunlar bittik sonra gayet basarıyla atlattım
- 12 Ocak 2014
- 3.749
- 1.808
- 448
- 34
- 12 Eylül 2014
- 49
- 11
- 13
- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- 198
Kac para verdiniz? 5 bin mi 6 bin mi?
Boyle doktorlar kesinlikle bu durumu kullanan insanlar. Ben olsam elin doktoruna gidip vajinama vibrator sokmasina izin vermezdim. Onun yaptigini ben kendi mahremimde yaptim, kendim basardim. Ya da esler yapsin.
Ben burda reklama comak sokmus gibi olucam ama o gittiginiz doktorlar sihirbaz degil, o kadar para versem ben de yenmek zorunda hissederim kendimi
Boyle doktorlar kesinlikle bu durumu kullanan insanlar. Ben olsam elin doktoruna gidip vajinama vibrator sokmasina izin vermezdim. Onun yaptigini ben kendi mahremimde yaptim, kendim basardim. Ya da esler yapsin.
Ben burda reklama comak sokmus gibi olucam ama o gittiginiz doktorlar sihirbaz degil, o kadar para versem ben de yenmek zorunda hissederim kendimi
- 12 Eylül 2014
- 49
- 11
- 13
- 12 Eylül 2014
- 49
- 11
- 13
- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- 198
Devleti biliyorum canim, ben bu isi meslek haline getiren insanlar icin konusuyorum. Tabi ki cozum yollari tikamissa doktora ben de karsi degilim ama bu konuyu arastirirken o kadar ucuk rakamlarla karsilastim ki, o yuzden karsiyim bu kisilere. Yaptiklari da pek matah bisey degil yani.bnde hiç bir kuruş bile almadılar.özele gidipte bikaç gün sonra yada dogumdan sonra tekrar edecegini bildigim için devlette en iyi şartlarda ve iyi bi uzmnla bitti
- 12 Eylül 2014
- 49
- 11
- 13
[QUödevlerim="pink dream, post: 36980009, member: 626096"]mrb. bende aynı derten yakınıyorum şu sıralar yana döne çözüm arıyorum.açıkçası bu tür doktor muayenehaneleri oldukça
pahalı (yani bana göre ) senin tedavinde neler yapıldı yada belki evde yapabileceğimiz şeylerdir . anlatıp yardımcı olabilirsin, en küçük bir ayrıntı bile bizler için çok önemli.[/QUOTE]
Ev ödevleri var tabi ama ilk etspta dr gitmk şart
pahalı (yani bana göre ) senin tedavinde neler yapıldı yada belki evde yapabileceğimiz şeylerdir . anlatıp yardımcı olabilirsin, en küçük bir ayrıntı bile bizler için çok önemli.[/QUOTE]
Ev ödevleri var tabi ama ilk etspta dr gitmk şart
Reklam yapacak deilim sorunu olanlara tavsiye isteyen gider isteyen gitmez. Tabiki herkezin mahremi ama bu sağlık sonuçta doktor hasta arası mahrem olmaz. Biraz mantıklı düşünüp sorunu olanlara iyi örnek olmak kaxım herkes evde kendi kendine yapamaz genital bölgeye dokunamaxken kendi kendine nasıl halledersin. Evde kendi halledenin derecesi çok düşüktür. Vajinismus beş dereceden oluşuyo profesyonel destek şart
- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- 198
Ben tartışmak için yazmamıştım. Ben o doktorları sömürücü olarak görüyorum. Benim fikrim bu. Yazdıklarımı okuduysan kimseye aman gitmeyin demedim. Sen tavsiye yazmışsın, ben fikrimi söyledim. Zaten ne senin lafınla ne benim lafımla kimse hareket etmez.Reklam yapacak deilim sorunu olanlara tavsiye isteyen gider isteyen gitmez. Tabiki herkezin mahremi ama bu sağlık sonuçta doktor hasta arası mahrem olmaz. Biraz mantıklı düşünüp sorunu olanlara iyi örnek olmak kaxım herkes evde kendi kendine yapamaz genital bölgeye dokunamaxken kendi kendine nasıl halledersin. Evde kendi halledenin derecesi çok düşüktür. Vajinismus beş dereceden oluşuyo profesyonel destek şart
Derecesi ne olursa olsun bu hastalığı çeken bilir. Ben 3. ayımda yendim. Ama 3 ayda psikolojim alt üst olmuştu. Ben eşim bana daha dokunmadan acıyor diye çığlığı basıyordum. Herkes kendi yaşadığını bilir.
Ben kendi kendime yaptım çünkü para vermek istemedim. Çok zorlandım egzersizlerde, pes edecek oldum. Pes edersem bu yoklukta para mı vericez doktorlara dedim. Hallettim çok şükür.
Yine söylüyorum, bazı doktorlar vajinusmuslu kadınların durumundan istifade ediyorlar.
Geçmiş olsun bu arada.:)