- Konu Sahibi cigdemyldz
Merhaba kızlar
Başlıktanda anlıyacağınız gibi vajinismus sorunum var.yardımmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar
Merhaba kızlar
Merhaba kızlar
evet yazalı 1 sene olmuş ama bende sana yaşayan ve yenmiş biri olarak yardımcı olmak isterim. bende yaklaşık bu sorunu 2,5 yıl yaşadım ve neredeyse bu sebepten evliliğimi bitirdim. elbette tek neden o değildi ama sorun sorunu doğrdu ve ayrılmak zorunda kaldım sonucunda. yaşayanlara en önemli taysiyem kesinlikle çift olarak doktora gidilmesi. benim eşim hiç buna yanaşmadı. sonrasında boşanınca kendim doktorlara gittim muayeneler oldum ve iyikide gitmişim birde ne öğreneyim rahim ağzımda kansere doğru giden yara var. eğer muayene olmayıp öylece dursaydım çoktan rahim ağzı kanseri olmuştum hemde hç anne olmadan ve 22 yaşında neyseki leep yapıldı ve kurtuldum. çok şükür şimdi iyiyim. sonra düşüşündüm doktorda bukadar acı çektim korkacak ne varmış? şimdi 1 yıldır süren bir beraberliğim var ve korkacak hiçbirşey yokmuş, birazda karşındaki kişi ile alakalıymış! aslında sorun bizde değil karşı tarafın beyninde! bişmem anlatabildimmi. yaşayan her kimse allah yardımcısı olsun..
merhaba, yasadiklarini benimle paylastigin icin sana tesekkür etmek istiyorum. Ve cok büyük gecmis olsun. Nihayetinde hem hastalikdan hemde vajinismusdan kurtuldun. Bende 3 bucuk senedir evliyim ve iliskiye giremiyorum. Her seferinde kasiliyorum veya esimi itekliyorum ve bir sonuc elde edemiyoruz. Allah esimden razi olsunki bugüne kadar hep arkamda durdu bir gün olacak ümidiyle. Ama sonucta böyle bir evlilik nereye kadar gidebilirki?! Evet, bu benim son sansim diye düsünüyorum. Tedavi icin Istanbula gidecegim haftaya. Kararimi verdim ve herseyi organize ettim. Ama yinede icimde bir korku var, yenemezsem bu hastligi, doktor ne gibi bir tedavi yönetmi uygulayacak. Maddi yöndende cok pahali, hem hotel hem ucak bileti hemde tedavi ücreti. Eger yenemezsem bu hastaligi birsürü para bosuna gidecek. Ve zamanimda kisitli oldugu icin (almanyada yasiyorum) biraz tedirginim. Doktorla telefonda bi kac kez görüstüm ve en fazla 5 günde yeneceksiniz dedi, ama yinede iste icimde bu korku beni öldürecek. Karsi taraflada ilgili diye yazmissin, evet belkide bu biraz bu duruma gelmem icin bir sebep, cünkü esimde daha önce cinsel iliskiye girmedi. Ve oda hic tecrübe sahibi olmadigi icin, acitacak yanlis birsey yapcak diye korktum. Ilk basda esimin her anlamda karisi olmak istiyorum ve sonrada anne olmak istiyorum. Insallah Dr. Saygin bey bana yardim edecek ve bende sizler gibi bu hastalikdan kurtulacagim.
sakın umutsuzluğa kapılma, bence zamanmış, paraymış hiçbirini düşünme. sadece olacak, yapacağım de. ben yaşadıktan sonra dedimki kendime ( allahım ne kadarda safmışım. ne varmış bunda korkacak. aksine çok güzel bir duyguymuş bunu yaşamak ) emin ol seni en iyi benimle birlikte yaşayanlar anlar. sen buraya yani türkiyeye tatile geliyormuşsun gibi düşün! ve kafanı oldukça rahat tut. sonuçta bu psikolojik birşey, olumsuzu şimdiden düşünürsen diyelimki aksilik oldu korkun dahada artar. birde doktorda mutlaka anlatacaktır ama yıllar boyu cinsel hayatı mükemmel giden bir kadın bile heyecansız bir ilşkiyi yaşamak istememeyebilir. bu sebeple ilişki öncesi yaşayacağınız şeyler, fazteziler çok önemli. sonra zaten gerisi çorap söküğü gibi gelecek. senin adına inan dua edeceğim. lütfen bizleride gelişmelerden haberdar et. döndüğünde bu işi başardığını görmek istiyoruz :)
bol şans...
Cigdem bizim topige gel orda sana yardimci olalim canim
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...ube-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim.html
En sonuncu safyaya gel, kaç yillik evlisin, neler yaptin hepsini anlat canim çok kisa bi sürede yenebilirsin
merhabalar nereye ne yazicagimi bilemiyorum satfamda kimseler yok kimle dertlesicegimi bilemiyorum 7 yillik evliyim artik caresizlik icindeyim tum umudumu kaybettim hayyatta hicbirseyden zevk almaz oldum doktorada gittim ama cozum bulamadim ne olur bana yardimci olun cokmu gec kaldim acaba