Bende kendisine çok kez özelden yazıp destek oldum halinden anlıyorum diye çünkü bizzat ben yaşadım. ama çok şükür ben evde yendim bu illeti doktora gitmeden. sağolsun burda kızlarda destek oldu şöyle yap böyle yap Dilatör al diye. Aldım söyledikleri herşeyi denedim. Hepsi olumlu sonuç verdi. Hepsinin yardımıyla da yendim çok şükür üzerimden yük kalktı

doktora gitseydim daha erken yenerdim belki ama eşim göndermedi maddi durumdan dolayı. yeni evliyim bende 1,5 ayda yendim. İş güç çıkınca ara vermek zorunda kaldığımda oldu bu yüzden 1,5 ay sürdü . Arkadaş vicdan rahatlatmak için takılıyor buralarda sanırım. dün yine bi konu altında gördüm ve sordum hala almadın mı Dilatör. Acıyormuşta eldivenle denicek daha. Ne bileyim. İnsan biryerden başlamadı . Birşey söyleyince de tersliyor. yardımcı olmaya çalıştı herkes burda ama boş. Erkekte bir yere kadar sabreder bence. Hadi çabalasa dicem ama o da yok. Sürekli bi bahane erteleme kendisini kandırıyor sadece umarım yener Allah yardımcısı olsun diyelim