• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus

Size cevap vermedim ama bak nasıl hemen burdasın. Sizinle muhatap olmadım ama anında görmüşsün. Resmen takip edip hemen burada bitiyorsun. Bu da dediklerimi doğruluyor. Sihirli formül bekleme. Biri bir şey deyip de sen bir anda yenmeyeceksin. Çabalayarak olacak. Bana bu düşmanlığın da sadece doktora git dedim diye hee başka bi şey yok yani öncesinde gayet iyiydi mesaj olarak da konuşurduk. Kimsenin senşnle alay ettiği azarladığı yok eğitim seviyen düşük ki yapıcı yorumları bile azarlamak olarak algılıyorsun. Ne söylense insanları tersliyorsun. Daha ne denilebilir ki diyorum bu kez de bana saldırıyorsun. Bu tutumundan vazgeçmen lazım. Anatomini öğretecek kitaplar okuman videolar izlemen burada seni rahatlatmak içşn söylenenlere inanman lazım. Herkesin her söylediğine bşr şey bularak olmaz yani böyle.
Ya o kadar çelişkili anlamsız konisykrsun ki düşmanlık doktorla ne alakası var Allah aşkına, daha önce dedim doktora gidersem de ya yapamazsam çogu kişide gitmiş ama yenemmis herşey kafada bitiriyor kafanı rahatlatirsak anca öyle yeneriz evet bazıları da giderek yeniyor herkes aynı dehil sen ikide bı yaziyordun ki niye altının suyun buyun yokmu sana eşim önceden gitmeme karşıydı demisimdir sen ikide bı vay efendim kendini kandırma vs gibi cumlller yazıp duruyorsun neyi kandiricam pardon. Eğitimden vuruyor bide ya , senin eğitim seviyeyen yüksek olsa başkalarını egitmeden vurmazsin zatn. Vuramazsin zatn o ayrı da . Her yoruma nasıl saldirmisim bı çıkar bana sen ve senin gibi cümleyi başka yerlere çekenlere cevap veriyorum. Ve beni anlayan ne demek istediğimi anlayan kisilere de gayet üslup içinde konisyirum zatn merak etme

aslında kimse saldırgan değil. Sen o yönde baktığın için öyle düşünüyorsun. Yazılanlarda herkes yardımcı olmaya çalışmış. Sakin sakin okursan sen de göreceksin aslında saldırmadıklarını. Kendince sebeplerin var anlıyorum ama inan bunlar bi sebep değil. Aile evin ile kendi evin arasında ne kadar mesafe var bilmiyorum ama bir şekilde çalışmalara devam etmelisin. Her gün denemelisin. Beklenmedik bi olay olur ha tamam o zaman bir iki gün ya da artık ne kadarsa o kadar ertelersin o da mecbur olduğun için. Ama şu durumda denememek için engel çok yok🌸
Vala ben kimin yapıcı kimin. Kötü yorum yaotigini gayet iyi anlıyorum ayrıt edebiliyorum. Bu hastalığı zatn herkesten saklamisim, aile evindeyim kalkıp yapamam anca ben tek olduğum zaman kafamın rahat olduğu zaman deniyorum. Ama kalabalık Ken de yapamam hicbirsekilde . Zstn her yerde yazmıyor mu doktor bile diyir tek başınzayken deneyin hayır sanki herkes yanımda oyoe. Yarım geliyor dilatöru alamıyorum zorlanıyorum, spry yan etki ediyir bende yapmıyorum jelle sürekli denemelerim oluyor yapamayınca bırakıyorum. Arada eldiven le de deniyorum oturup kaderime razı geldim diye bişi yazmamisim ki.

Söylediklerimden hangisine yalan diyebilirsşn? Ben sana burda kötü yorum neden yapayım durduk yere? Sen böyle davranmasan kimse sana böyle şeyler yazmaz. Bu yazdıklarımı neden kötü niyetliymişim gibi algılıyorsun? Tanımadığım hayatımda hiç görmediğim birine kötü yorum yapsam elime ne geçecek? Beni kaç kişi onayladı onlar da mı sana karşı kötü niyetli? Neden sana her gerçeği söyleyene saldırıyorsun? Hiç mi aa acaba haklı olabilirler mi demek aklına gelmiyor? Bu hastalığın nasıl bir şey olduğunu biliyorum neden alaycı konuşayım sana? Vahiy indi galiba diyen sen değil miydin de bana alaycısın diyorsun? Sen kendin alaycısın en başta. Şunu da söylemeden geçemicem kendini o kadar güzel kandırmışsın ki bu hastalığı yenebileceğine inancin yok hiç. Doktorun fayda edeceğine inancın yok. Erkenden yenmek zorunda değilim falan demişsin bu hastalığı yenmek isteyen biri böyle mi konuşur ? o zaman sen 5 yıl sonra yen der insanlar da.
Tamm en çok sen biliyorsun 40 tane soru sordun hepsine cevap verirdim de . Demekki anlama. Kabiliyeti. Yok. Sen bana yorum yapma yeter. Boyoe konuşarak çok iyi gidiyorsun

Tamm en çok sen biliyorsun 40 tane soru sordun hepsine cevap verirdim de . Demekki anlama. Kabiliyeti. Yok. Sen bana yorum yapma yeter. Boyoe konuşarak çok iyi gidiyorsun
Anlama kabiliyetim mi yok hshshjdjjs ne bu ilkokul kavgası mı? Ayrıca ben sana ne zaman altının yok mu vs dedim ? Üç kuruş para psikolojinden daha mı önemli dedim. Görüyorum ki senin psikolojinden daha değerli. Her cümlende hissettiriyorsun bunu. Karşımda eğitimsiz, cahil kalmış, durumları doğru anlamlandıramayan biri var maalesef ki. Sorduğum sorulara cevap verebilsen bu hastalığı yeneceksin zaten de sende o kafa nerde maalesef?

Anlama kabiliyetim mi yok hshshjdjjs ne bu ilkokul kavgası mı? Ayrıca ben sana ne zaman altının yok mu vs dedim ? Üç kuruş para psikolojinden daha mı önemli dedim. Görüyorum ki senin psikolojinden daha değerli. Her cümlende hissettiriyorsun bunu. Karşımda eğitimsiz, cahil kalmış, durumları doğru anlamlandıramayan biri var maalesef ki. Sorduğum sorulara cevap verebilsen bu hastalığı yeneceksin zaten de sende o kafa nerde maalesef?
Snaa çok güzel cevapları veriyorum zatn ki böyle kibirli konuşmaya devam ediyorsun hala anlama problemin var herhalde benim msjlarima sen yorum yapma . seviyene inmek istemiyorum anladın mı . Sen cahil olmasan zstn bana eğitimsiz demezsin en büyük cahil sensin tammi . Kit sorularıni kendine sakla . İnşallah böyle büyük konuşmanın ahkam kesmenin bedelini ödemezin .

Snaa çok güzel cevapları veriyorum zatn ki böyle kibirli konuşmaya devam ediyorsun hala anlama problemin var herhalde benim msjlarima sen yorum yapma . seviyene inmek istemiyorum anladın mı . Sen cahil olmasan zstn bana eğitimsiz demezsin en büyük cahil sensin tammi . Kit sorularıni kendine sakla . İnşallah böyle büyük konuşmanın ahkam kesmenin bedelini ödemezin .
Hakaret edip de cevabını verince kibirlisin bilmem ne diye ağlama. Sen umarım bu saldırganlığının bedelini ödemezsin. Bir daha da bana yazılmış bir şeye sen cevap verme. Nereye saldıracağını şaşırdın iyice. Milletin konusuna da atlama.

Tabiki herkesin vücut kas yapısı farklı buna birşey demiyorum ben. Yüzlerce kezde sorabilirsin yardımda alabilirsin ama bu hastalık erteleme hastalığı zaten. Bahanelere sığınmak olmuyor Ama biraz azimli olman lazım sende onu göremiyorum sadece. Lütfen yapamıyorum edemiyorum deme yapmaya calıski bizde daha çok üstüne düşelim
Bence de sende ki cesaretsizlik ve erteleme hastalığı. Nasılsa birgün olur zaten eşim 2 ayda bir geliyor diye o moda girmişsin. Yaşla bunun bi ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Evet tamda hadi artık bitsin kurtulayım bu iş diyip kalkıp yapacaksın. Seni eleştirmiyoruz inan umurumuzda olmasan yenmeni istemesek vakit ayırıp cevap vermeyiz. Açık açık diyoruz kalk her gün ağlasan bile 1 saat çalış bekleme ile orasının kasları açılmıyor gevşemiyor. Biraz azim lazım. Sana yardımcı olan insanlar var burda bir sürü biz yendik diye sana hava atmıyoruz burda her duamda sizlere de yer veriyorum bunu her kadın aşsın ve yapabilsin diye. Dediklerimize biraz kulak ver. 23 yaşındasın şuan en güzel zamanlarını erteleyerek heba etme diye uğraşıyoruz. Her zaman cevap veriyoruz pozisyon söylüyoruz yöntem söylüyoruz. Eşin yanında yokken dilatör ile çalışman lazım. Doktor da öyle yapıyor canım. Önce dilatör ile başlıyor direk git eşinle dene demiyor.

Back
X