Ya o kadar çelişkili anlamsız konisykrsun ki düşmanlık doktorla ne alakası var Allah aşkına, daha önce dedim doktora gidersem de ya yapamazsam çogu kişide gitmiş ama yenemmis herşey kafada bitiriyor kafanı rahatlatirsak anca öyle yeneriz evet bazıları da giderek yeniyor herkes aynı dehil sen ikide bı yaziyordun ki niye altının suyun buyun yokmu sana eşim önceden gitmeme karşıydı demisimdir sen ikide bı vay efendim kendini kandırma vs gibi cumlller yazıp duruyorsun neyi kandiricam pardon. Eğitimden vuruyor bide ya , senin eğitim seviyeyen yüksek olsa başkalarını egitmeden vurmazsin zatn. Vuramazsin zatn o ayrı da . Her yoruma nasıl saldirmisim bı çıkar bana sen ve senin gibi cümleyi başka yerlere çekenlere cevap veriyorum. Ve beni anlayan ne demek istediğimi anlayan kisilere de gayet üslup içinde konisyirum zatn merak etmeSize cevap vermedim ama bak nasıl hemen burdasın. Sizinle muhatap olmadım ama anında görmüşsün. Resmen takip edip hemen burada bitiyorsun. Bu da dediklerimi doğruluyor. Sihirli formül bekleme. Biri bir şey deyip de sen bir anda yenmeyeceksin. Çabalayarak olacak. Bana bu düşmanlığın da sadece doktora git dedim diye hee başka bi şey yok yani öncesinde gayet iyiydi mesaj olarak da konuşurduk. Kimsenin senşnle alay ettiği azarladığı yok eğitim seviyen düşük ki yapıcı yorumları bile azarlamak olarak algılıyorsun. Ne söylense insanları tersliyorsun. Daha ne denilebilir ki diyorum bu kez de bana saldırıyorsun. Bu tutumundan vazgeçmen lazım. Anatomini öğretecek kitaplar okuman videolar izlemen burada seni rahatlatmak içşn söylenenlere inanman lazım. Herkesin her söylediğine bşr şey bularak olmaz yani böyle.