• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus

Bu süreç ne kadar devam etti peki sizde ne kadar egzersiz yaptıktan sonra normal ilişkiye geçtiniz kremsiz dilatörsüz falan 🙏🏻
Yendikten sonra 2 günde bir en az birliktelik öneriliyor. 1-2 haftaya dilatör ve kreme gerek kalmıyor.

Selam canım kızlar yardımınıza ihtiyacım daha önceden vajinismusu yendim diye post atmıştım ama malesef acele etmişim dilatorler egzersizler iyi gidiyordu giriş ilkte zor olsa da sonra alışıyordu, regl durumu sonrasında bayram için memlekete gittim bir süre ilişki olmadı 1 ay kadar, dün gece denedik sanki her şey başa döndü istemsiz bir şekilde yine kasıldım sanırım hiç girmedi benim moralim sıfır tabi şuan ne yapacağımı bilmiyorum kendi kendime aşacağıma inancım kalmadı gibi hissediyorum 🥲
Önerilerinize tavsiyelerinize açığım 🙏🏻
Tekrar dilator çalışması yapın isterseniz yada eşli çalışma yaptınızda eşiniz yardımcı olsun daha önce olduğu için büyük sıkıntı yaşamazsiniz

Kızlar bende vajinismus un ama ileri derece değil 8 ay evliyim, herşeyi yapabiliyorum istemeden sıkmadan dokunuyorum sürtme vs vs penis geziniyor üstünde hazırlıyorum kendimi tam giricekjen başı kayıyor idarar deligi yönüne dik gidiyor ve canım yanıyor oenisin başı bir türlü girişine alamıyorum vok çok deniyorum ama olmuyor kasiliyorum o arada heyvanlaniyorum oanikliykrum tam giriş olacak aslında arada oluyor da ama vajinamin dar. Olduğunu düşünüyorum artık ondan kayıyor yukarı doğru yada ne yapsam tam delik yönüne gelip içeri alabilirim ya bende sadece o. Kaldı başını alabilsem yönüne doğru eşim itip yenerima am orda zorlanıyorum ya
Dilatör seti alın deneyin burda herkes bu şekil yeniyor olumsuz sonuç alırsanız doktora gidin bu tedaviyi uygulayan daha fazla zamaniniz gitmesin psikolojik olarak yıpratıcı durum

Kızlar bende vajinismus un ama ileri derece değil 8 ay evliyim, herşeyi yapabiliyorum istemeden sıkmadan dokunuyorum sürtme vs vs penis geziniyor üstünde hazırlıyorum kendimi tam giricekjen başı kayıyor idarar deligi yönüne dik gidiyor ve canım yanıyor oenisin başı bir türlü girişine alamıyorum vok çok deniyorum ama olmuyor kasiliyorum o arada heyvanlaniyorum oanikliykrum tam giriş olacak aslında arada oluyor da ama vajinamin dar. Olduğunu düşünüyorum artık ondan kayıyor yukarı doğru yada ne yapsam tam delik yönüne gelip içeri alabilirim ya bende sadece o. Kaldı başını alabilsem yönüne doğru eşim itip yenerima am orda zorlanıyorum b

Kızlar bende vajinismus un ama ileri derece değil 8 ay evliyim, herşeyi yapabiliyorum istemeden sıkmadan dokunuyorum sürtme vs vs penis geziniyor üstünde hazırlıyorum kendimi tam giricekjen başı kayıyor idarar deligi yönüne dik gidiyor ve canım yanıyor oenisin başı bir türlü girişine alamıyorum vok çok deniyorum ama olmuyor kasiliyorum o arada heyvanlaniyorum oanikliykrum tam giriş olacak aslında arada oluyor da ama vajinamin dar. Olduğunu düşünüyorum artık ondan kayıyor yukarı doğru yada ne yapsam tam delik yönüne gelip içeri alabilirim ya bende sadece o. Kaldı başını alabilsem yönüne doğru eşim itip yenerima am orda zorlanıyorum ya
Bende 8 aydır evliyim 6 ay sonrası yendim çok şükür doktor eşliğinde kendim yenemedim tek başıma zaman çok hızlı geçiyor daha erken gitseydim diyorum hep araştırdım eşimde destek verdi Allah şükür olsun karanlık günler bitti insanın gözüne para gelmiyor sağlık herşeyden önemli böyle doğal birşey

evet bende öyle düşündüm dilatör çalışmasına başlayım tekrardan sanırım arayı çok açmamak gerekiyor yoksa kaslar eski gergin haline geri dönüyor 🥲

evet bende öyle düşündüm dilatör çalışmasına başlayım tekrardan sanırım arayı çok açmamak gerekiyor yoksa kaslar eski gergin haline geri dönüyor 🥲
Vakit kaybetmeden başlayın bende yendigimde regl araya girince bir haftalık kısa sürede ilkte zorlandim yapamamistim ikinci denemede oldu kastigim farkında olduğum için yapabildim

Bende 8 aydır evliyim 6 ay sonrası yendim çok şükür doktor eşliğinde kendim yenemedim tek başıma zaman çok hızlı geçiyor daha erken gitseydim diyorum hep araştırdım eşimde destek verdi Allah şükür olsun karanlık günler bitti insanın gözüne para gelmiyor sağlık herşeyden önemli böyle doğal birşey
Kaç seans gitiniz

Dilatör uygulama yapıldı mı doktorun yanında örnek biz evde dilatör yapamıyoruz ya amaç doktor konuşunca egzersiz verince kendisi yaparsa belki bedenen rahatlariz diye artık yapabiliriz, yani sürekli konuşma mi yapıldı

Milyonlarca kadınınki geniş de bir seninki mi dar? Ay kusura bakma tutamadım kendimi kdlsldlsj Size defalarca bir sürü kadın yazdı, ben yazdım, defalarca konu açtınız verilebilecek tüm tavsiyeler verildi neredeyse ve 8 ay gercekten çok uzun bir süre. Doktora gitmeyi inatla neden reddediyorsunuz? Sizin psikolojinizden daha mı değerli üç kuruş para? Ben de bu sorunu yaşadım ve yaşadığımız şehre gelir gelmez hastaneye gittim. Doktor bana istanbulda bir doktor ismi verdi hemen uçak bileti baktım. Akşamına bir anormallik yok denilince psikolojik olarak rahatlamış olmalıyım ki yapabildik ve bu sorunu aştım. Ama bu kadar uzun süre aşamasaydım kesinlikle koşa koşa doktora giderdim. Canınızın hiç mi kıymetş yok anlam veremiyorum.
Bende kendisine çok kez özelden yazıp destek oldum halinden anlıyorum diye çünkü bizzat ben yaşadım. ama çok şükür ben evde yendim bu illeti doktora gitmeden. sağolsun burda kızlarda destek oldu şöyle yap böyle yap Dilatör al diye. Aldım söyledikleri herşeyi denedim. Hepsi olumlu sonuç verdi. Hepsinin yardımıyla da yendim çok şükür üzerimden yük kalktı 🌸🤲 doktora gitseydim daha erken yenerdim belki ama eşim göndermedi maddi durumdan dolayı. yeni evliyim bende 1,5 ayda yendim. İş güç çıkınca ara vermek zorunda kaldığımda oldu bu yüzden 1,5 ay sürdü . Arkadaş vicdan rahatlatmak için takılıyor buralarda sanırım. dün yine bi konu altında gördüm ve sordum hala almadın mı Dilatör. Acıyormuşta eldivenle denicek daha. Ne bileyim. İnsan biryerden başlamadı . Birşey söyleyince de tersliyor. yardımcı olmaya çalıştı herkes burda ama boş. Erkekte bir yere kadar sabreder bence. Hadi çabalasa dicem ama o da yok. Sürekli bi bahane erteleme kendisini kandırıyor sadece umarım yener Allah yardımcısı olsun diyelim

Bende kendisine çok kez özelden yazıp destek oldum halinden anlıyorum diye çünkü bizzat ben yaşadım. ama çok şükür ben evde yendim bu illeti doktora gitmeden. sağolsun burda kızlarda destek oldu şöyle yap böyle yap Dilatör al diye. Aldım söyledikleri herşeyi denedim. Hepsi olumlu sonuç verdi. Hepsinin yardımıyla da yendim çok şükür üzerimden yük kalktı 🌸🤲 doktora gitseydim daha erken yenerdim belki ama eşim göndermedi maddi durumdan dolayı. yeni evliyim bende 1,5 ayda yendim. İş güç çıkınca ara vermek zorunda kaldığımda oldu bu yüzden 1,5 ay sürdü . Arkadaş vicdan rahatlatmak için takılıyor buralarda sanırım. dün yine bi konu altında gördüm ve sordum hala almadın mı Dilatör. Acıyormuşta eldivenle denicek daha. Ne bileyim. İnsan biryerden başlamadı . Birşey söyleyince de tersliyor. yardımcı olmaya çalıştı herkes burda ama boş. Erkekte bir yere kadar sabreder bence. Hadi çabalasa dicem ama o da yok. Sürekli bi bahane erteleme kendisini kandırıyor sadece umarım yener Allah yardımcısı olsun diyelim
Ne değişik sin yardımcı oldun diye gelip burda konusucakmisin yani teşekür ederim evet baya yazmistin tamm sen yendin güzel de
neye burda hava atıyorsun onu anlamadım takılıyor Muş ta bilmm nede sen çok biloylrsun dimi , kimin ne çektiğini nerde durup pes edip tekrar devam etigini çok biloylrsunuz dimi kimisi hemen atlatır kimisi geç atlatır, atlatan da gelip burda ay ben çok yazmıştım ay ben şunu bunu demiştim diye sonradan böyle yazıyorlar işte o kadar değişik siniz ki yaptığınız şeyi sonrada bı yerelere yazıyorsunuz. Vicdanını rahatlatmak içinmiş, sen zatn benimlesin dimi. Şuan bunu yazidiginiza bile inanamıyorum ya ben hurda kaç yıl sürmüş msjlari okudum . Ama o saylardaki bayanlar o kadar saygılı ve samimi konuşmuslarki şimdiki vajinusmuslar bakıyorum herkes gelip burda kafasına göre yorum yapıyor, sonrada tersliyor diyorsunuz,

Sen erken yendin diye bende erken yenmek zorunda değilim . Keşke yensem cesaretli olsam hemen yapsam ama herkes aynı değil istersem defalarca sorayım, ne olmuş yani sorunca sıkılıp cevap vermek istemiyor saniz cevap vermeyin zor degilki ben zorla dememeisim bana cevap yazın , şimdilik doktora gideniyorum veya giderim belkide belirsiz böyle birşeyi yaşıyor Ken anlamıyorum yardım edenler neden sonrafan böyle değişik yorumlar yapıyor,

Sen erken yendin diye bende erken yenmek zorunda değilim . Keşke yensem cesaretli olsam hemen yapsam ama herkes aynı değil istersem defalarca sorayım, ne olmuş yani sorunca sıkılıp cevap vermek istemiyor saniz cevap vermeyin zor degilki ben zorla dememeisim bana cevap yazın , şimdilik doktora gideniyorum veya giderim belkide belirsiz böyle birşeyi yaşıyor Ken anlamıyorum yardım edenler neden sonrafan böyle değişik yorumlar yapıyor,
Öncelikle arkadaşım sakin ol. Birbirimizi kırmayalım. Evet çoğu yerde bende yazılarını okuyorum sana mesajlada cevap verdim yardımcı oldum. Sana şunu diyor herkes, o kadar yazan tarif eden fikir veren yol gösteren var tamam maddi durumun yok olabilir haklısın ama al ve evde başla b yerden böyle olmaz gerçekten eşin çaba görmeli sende. Tabi ki hafifte olsa canın yanacak. Adet olunca da canın yanıyor farklı acılar ama sonuç olarak acı o da. Hepimiz bu sorunla aylarca uğraştık. Ama sen bekliyorsun bi el gelsin bana dokunsun püf bitsin bu çile. Öyle olmuyor malesef ne doktoru kabul ediyorsun ne evde çalışmayı. Sana sprey krem ve pembe dilatör set al başla dedim geçen hatta alınca yaz dedim tarif edicem sana yine. Bu kadar insan sana yardımcı olmaya çalışıyor kimseyi kırma.

Öncelikle arkadaşım sakin ol. Birbirimizi kırmayalım. Evet çoğu yerde bende yazılarını okuyorum sana mesajlada cevap verdim yardımcı oldum. Sana şunu diyor herkes, o kadar yazan tarif eden fikir veren yol gösteren var tamam maddi durumun yok olabilir haklısın ama al ve evde başla b yerden böyle olmaz gerçekten eşin çaba görmeli sende. Tabi ki hafifte olsa canın yanacak. Adet olunca da canın yanıyor farklı acılar ama sonuç olarak acı o da. Hepimiz bu sorunla aylarca uğraştık. Ama sen bekliyorsun bi el gelsin bana dokunsun püf bitsin bu çile. Öyle olmuyor malesef ne doktoru kabul ediyorsun ne evde çalışmayı. Sana sprey krem ve pembe dilatör set al başla dedim geçen hatta alınca yaz dedim tarif edicem sana yine. Bu kadar insan sana yardımcı olmaya çalışıyor kimseyi kırma.
Ben sakinim ama yenen herkes gelip burda ben yazdım yok zaman geçiriyor bu sayfalarda vs vs .yazması asıl beni kırıyor, nerden biliyorsunuz ki yapmıyorum spry aldım dilatörum var jel var kaç kere yazdım , spry bende yan etki yapıyor şişiyor onu kullanmayı bıraktım diyorum en azından yenersem sprysiz yapayım diye . Dilatöru herkes alamaz ki . Her insan dilatör alamıyor yani., bı kaç defa yazıp AA evet gazmisim gene yapmıyor ama her yerde yazıyor diyemez kimse . Eşim çabamı görüyor sürekli yanımda değil herkesin eşi gibi yanımda olsa belki daha hızlı atlatirim zaman kaybim ondan vok oliyor denemler yapıyorum olmayınca bırakıyorum, ne yapım yani

Bana yardımcı olan herkes yendikten sonra gelip böyle kırıcı alaycı yazacaksa yardımcı olmasınlar 23 yasinds bı insanım ben herşeyi hemen yapamam ki belki siz benden daha cesaretli olabilir siniz belki ben o kadar hazır olmayabilirim bu çok normal siz bunu bunu yapın diyince oluyor mu sanki sizde yaşadınız bu durumu ha diyince tamm yapacağım diyince oluyor mu ki benim hemen olsun

Bı insanin üstüne bu kadar da gidilmez ya. Herkes kendine göre yorum yapıp kırıcı konuşuyor, sanki söyleyince ben öylece oturup bekliyorum dimi. Bu hastalık herkrsete farklı yani herkes aynı cesarete degil. Keşke hemen olsa keşke hemen kurtulsam ama öyle kolay olmuyor ben regl olurken bile fazla ağrım yok bilmiyorum ki ,

Tabiki herkesin vücut kas yapısı farklı buna birşey demiyorum ben. Yüzlerce kezde sorabilirsin yardımda alabilirsin ama bu hastalık erteleme hastalığı zaten. Bahanelere sığınmak olmuyor Ama biraz azimli olman lazım sende onu göremiyorum sadece. Lütfen yapamıyorum edemiyorum deme yapmaya calıski bizde daha çok üstüne düşelim

Back
X