- 10 Eylül 2024
- 3
- 0
- 26
-
- Konu Sahibi hemsirenizz
4 yıl vajinusmus ile savaştım. Tam pes ettim derken elma krem sayesinde yendim.merhabalar eminim aramızda çok sayida vajinismus olan insan vardır ben hemsireyim zamanında kadın doğumda da çalışıp bir çok kez doğumlarda vakalarda bulunan biri olarak tam 1 yıllık evliliğimde bu problemle karşılaştım kendime çok şaşırdım çünkü hem çok cesur hemde hiç canı tatlı biri olmadım ama gel gelelim ki bu sorun beni baya bir yıprattı beraber çalıştığım kadın doğum doktorlarına gittim onlar da baya bir şaşırdılar ve bunu çok doğumun içinde olmamın bende bir travma olabileceğini söylediler sonrasında cinsel terapist için baya bir araştırma yaptım ama günümüzde malesef böyle şeyler çok maliyetli olduğu için ondan da vazgeçtim ve bu dilimde aşırı yoğun çalışıyorum 24 nöbetlerim blok gecelerim var eşimle zaten zor görüşüyoruz haliyle bu yorgunlukla da kendimde istek bulamıyorum benim gibi bu durumu yaşayanlar anlatsın bakalım
Emla krem*4 yıl vajinusmus ile savaştım. Tam pes ettim derken elma krem sayesinde yendim.
Emlak kremle nasıl yendiniz acaba ? Bana da yardımcı olur musunuz lütfenEmla krem*
Merhabalar bende yeni evliyim 6 aylık diyebilirim bende vajinismusdum sürekli denemeler aglama krizleri vs vs hepsi gerçekleşti ve cisedde Bi doktorla karşılaştım 6. Seansımdan sonra zaten ilk ilişkimizi gerçekleştirdik okadar inanılmaz bir durumdu ki anlatamam asla acı verici bir hissiyat yok okadar rahat olduki anlamadım bilemerhabalar eminim aramızda çok sayida vajinismus olan insan vardır ben hemsireyim zamanında kadın doğumda da çalışıp bir çok kez doğumlarda vakalarda bulunan biri olarak tam 1 yıllık evliliğimde bu problemle karşılaştım kendime çok şaşırdım çünkü hem çok cesur hemde hiç canı tatlı biri olmadım ama gel gelelim ki bu sorun beni baya bir yıprattı beraber çalıştığım kadın doğum doktorlarına gittim onlar da baya bir şaşırdılar ve bunu çok doğumun içinde olmamın bende bir travma olabileceğini söylediler sonrasında cinsel terapist için baya bir araştırma yaptım ama günümüzde malesef böyle şeyler çok maliyetli olduğu için ondan da vazgeçtim ve bu dilimde aşırı yoğun çalışıyorum 24 nöbetlerim blok gecelerim var eşimle zaten zor görüşüyoruz haliyle bu yorgunlukla da kendimde istek bulamıyorum benim gibi bu durumu yaşayanlar anlatsın bakalım
Sürtünme yoluyla hamile kalmaya çalıştım ve işe yaradı gerçekten hamile kaldım onuda normal doğması için zorladım normal doğurdum ondan sonra düzeldi 10 yıl önceydi iki yıl uğraştım en son bu şekilde yenmek zorunda kalmıştım şuan gayet normal bir şekilde oluyor şuan ikinciye hamileyimmerhabalar eminim aramızda çok sayida vajinismus olan insan vardır ben hemsireyim zamanında kadın doğumda da çalışıp bir çok kez doğumlarda vakalarda bulunan biri olarak tam 1 yıllık evliliğimde bu problemle karşılaştım kendime çok şaşırdım çünkü hem çok cesur hemde hiç canı tatlı biri olmadım ama gel gelelim ki bu sorun beni baya bir yıprattı beraber çalıştığım kadın doğum doktorlarına gittim onlar da baya bir şaşırdılar ve bunu çok doğumun içinde olmamın bende bir travma olabileceğini söylediler sonrasında cinsel terapist için baya bir araştırma yaptım ama günümüzde malesef böyle şeyler çok maliyetli olduğu için ondan da vazgeçtim ve bu dilimde aşırı yoğun çalışıyorum 24 nöbetlerim blok gecelerim var eşimle zaten zor görüşüyoruz haliyle bu yorgunlukla da kendimde istek bulamıyorum benim gibi bu durumu yaşayanlar anlatsın bakalım
Merhabalar bende yeni evliyim 6 aylık diyebilirim bende vajinismusdum sürekli denemeler aglama krizleri vs vs hepsi gerçekleşti ve cisedde Bi doktorla karşılaştım 6. Seansımdan sonra zaten ilk ilişkimizi gerçekleştirdik okadar inanılmaz bir durumdu ki anlatamam asla acı verici bir hissiyat yok okadar rahat olduki anlamadım bile
Hangi doktor la yendinizSürtünme yoluyla hamile kalmaya çalıştım ve işe yaradı gerçekten hamile kaldım onuda normal doğması için zorladım normal doğurdum ondan sonra düzeldi 10 yıl önceydi iki yıl uğraştım en son bu şekilde yenmek zorunda kalmıştım şuan gayet normal bir şekilde oluyor şuan ikinciye hamileyim
Ben Doktorla yenmedim kendi kendime çözdümHangi doktor la yendiniz
Merhabalar bende yeni evliyim 6 aylık diyebilirim bende vajinismusdum sürekli denemeler aglama krizleri vs vs hepsi gerçekleşti ve cisedde Bi doktorla karşılaştım 6. Seansımdan sonra zaten ilk ilişkimizi gerçekleştirdik okadar inanılmaz bir durumdu ki anlatamam asla acı verici bir hissiyat yok okadar rahat olduki anlamadım bile
Hangi doktorSürtünme yoluyla hamile kalmaya çalıştım ve işe yaradı gerçekten hamile kaldım onuda normal doğması için zorladım normal doğurdum ondan sonra düzeldi 10 yıl önceydi iki yıl uğraştım en son bu şekilde yenmek zorunda kalmıştım şuan gayet normal bir şekilde oluyor şuan ikinciye hamileyim
Neler yaptığınızı bize de anlatıp umut olur musunuz bize ne yaparsam yapim atlatamıyorum hep korkuyorum çok agricak bir yerim yırtılır çok kanama olur nasıl olucak hep kendimi kasıyorum bacaklarımı bile açamıyorum normalde bir iğne ağrısına bile dayanamıyorum ne yapsam atlatabilirimBen Doktorla yenmedim kendi kendime çözdüm
Cided hangi doktoru bende çok araştırıyorum bir türlü karar veremedimMerhabalar bende yeni evliyim 6 aylık diyebilirim bende vajinismusdum sürekli denemeler aglama krizleri vs vs hepsi gerçekleşti ve cisedde Bi doktorla karşılaştım 6. Seansımdan sonra zaten ilk ilişkimizi gerçekleştirdik okadar inanılmaz bir durumdu ki anlatamam asla acı verici bir hissiyat yok okadar rahat olduki anlamadım bile
Canım ben doktorada gittim neler neler denedim olmadı sürtünme yoluyla hamile kalmaya çalıştım o şekilde hamile kaldım bu hemen olmuyor 5 ay denedik 5. Aydan sonra hamile kalmışım onuda normal doğması için zorladım normal doğurdum hatta kan kaybından ölme riski yaşadım ama yinede normal doğsun diye zorladım 36 tane dikiş atıldı düşün doğumdan bı yıl sonra normal bir şekilde ilişki oldu şimdide gayet normal oluyor eğer bn sezeryanla dogursaydim hala vajinismus devam ederdi benceHangi doktor
Neler yaptığınızı bize de anlatıp umut olur musunuz bize ne yaparsam yapim atlatamıyorum hep korkuyorum çok agricak bir yerim yırtılır çok kanama olur nasıl olucak hep kendimi kasıyorum bacaklarımı bile açamıyorum normalde bir iğne ağrısına bile dayanamıyorum ne yapsam atlatabilirim
Sürtünme ile hamile kalınıyor mu sonuçta zar var ya ablaCanım ben doktorada gittim neler neler denedim olmadı sürtünme yoluyla hamile kalmaya çalıştım o şekilde hamile kaldım bu hemen olmuyor 5 ay denedik 5. Aydan sonra hamile kalmışım onuda normal doğması için zorladım normal doğurdum hatta kan kaybından ölme riski yaşadım ama yinede normal doğsun diye zorladım 36 tane dikiş atıldı düşün doğumdan bı yıl sonra normal bir şekilde ilişki oldu şimdide gayet normal oluyor eğer bn sezeryanla dogursaydim hala vajinismus devam ederdi bence
Canım ne derecede olduğunu bilmiyorum ama bende uç kısmına kadar girebiliyordu kusura bakma açık anlattım ama içime doğru boşalmaya çalıştı hep sonra ayaklarımi duvara yaslayıp sabaha kadar yatardim özellikle ovulasyon testi ile takip ettim ay böyle yaptım hamile kaldımSürtünme ile hamile kalınıyor mu sonuçta zar var ya abla
Seni anlayabiliyoruz benim bide kimsem yok biliyomusun eşimden başka boşansam ortada kalacaktım ama eşim Allah razı olsun ömür boyu da yapamasak seni bırakmam dedi hepSürtünme ile hamile kalınıyor mu sonuçta zar var ya abla
Benimde eşim abla bekliyor hep en iyi doktoru bul da o şekilde diyor kadınlar kulübüne bakınca biraz kafam karışıyor fazla doktor önerisi var hangisi diyorum hep Google den falan bakıyorum Adana da iyi bir tane varmış bakalım rabbim bize neyi gösterecek çok istiyorum artık hal olsun parası falan umurumda değil sadece kesin beni iyileştirecek doktor istiyorumSeni anlayabiliyoruz benim bide kimsem yok biliyomusun eşimden başka boşansam ortada kalacaktım ama eşim Allah razı olsun ömür boyu da yapamasak seni bırakmam dedi hep
İşte bir öneri olsa içim çok rahatlicak burda gittim kızlık zarı operasyonu geçirdim ucuna makas attılar Belki geçer diye ama boş gerçekten hiç bişey işe yaramadı sadece bu alanda uzman bir doktordan tedavi almak gerekiyormuşSeni anlayabiliyoruz benim bide kimsem yok biliyomusun eşimden başka boşansam ortada kalacaktım ama eşim Allah razı olsun ömür boyu da yapamasak seni bırakmam dedi hep
Benim hemşire bir arkadaşım vardı rahim ağzıma lokal anestezi yaptirmistim ona rağmen yapamamıştim o iki yıl ömrümden ömür gitti Cok şükür atlattım inşallah sende atlatırsın zor bir durum Allah yardımcın olsunİşte bir öneri olsa içim çok rahatlicak burda gittim kızlık zarı operasyonu geçirdim ucuna makas attılar Belki geçer diye ama boş gerçekten hiç bişey işe yaramadı sadece bu alanda uzman bir doktordan tedavi almak gerekiyormuş