Vajinismus

O kadar kolay olmuyor ki evlendik evimizi kurduk güvenmesini ben de çok isterdim ama devir kötü diyor kendisi de beni de anla diyor
Siz de ondan cybh testleri isteyin, neden derse devir kötü kocacım nerden bilicem benden önce eskortların koynundan çıkmadığını dersiniz.

Girerken zaten engelleyecek ne bekliyordu ki cok cahil bir esiniz var. Doktora gidin beraber tabi sonra doktor esinize kizlik zari nedir nasil cesitleri vardir iliskide engelleyici birsey degildir vs ders versin bir.

Girerken zaten engelleyecek ne bekliyordu ki cok cahil bir esiniz var. Doktora gidin beraber tabi sonra doktor esinize kizlik zari nedir nasil cesitleri vardir iliskide engelleyici birsey degildir vs ders versin bir.
Bazı kadınların ilk ilişkisinde başta duvar gibi bir his oluyor.gerçekten de çok zor giriyor.onu demiş eşi.ama bu kadar ayrıntıyı tecrübe mi etmiş araştırmış mi bilemem.

Bazı kadınların ilk ilişkisinde başta duvar gibi bir his oluyor.gerçekten de çok zor giriyor.onu demiş eşi.ama bu kadar ayrıntıyı tecrübe mi etmiş araştırmış mi bilemem.
Ama bunu erkek degil kadin hissettigi icin vajinismus oluyor zaten. Ben oyle biliyorum yani.

Bu doğru ve çok zor maalesef ben yaşadım bildiğiniz pıt diye ses duyduk. İki taraf da hissediyor. 1 hafta da kanamam oldu. Hatta ben çok korkum hiç böyle birşey duymamıştım. Ama tam tersi hiç kanaması olmayan arkadaşlarım da var ya da bir damla. Kadından kadına çok değişen bir durum erkeklerin bu tür şeylere takıp kadını mutsuz etmesi çok üzücü gerçekten

Valla ben bu durumu senelerdir bu forumun kadınlarına anlatmaya çalışıyorum.dilimde tüy bitti, gıcık oldum.eskiden herkesin kanaması gerekiyor gibi bir algı vardı şimdi de tutturmuşlar bir yok kendini kastığın için yok, partnerin hoyrat davrandığı için kanıyor, zor giriyor.normalde kanamaması lazım, kolay girmesi lazım falan filan.bir yanlış algıdan diğer yanlış algıya geçtik.100 defa söyledim.ikisi de normal kişiden kişiye değişiyor diye.şimdi sana da üşüşürler kendini kasmışsın diye.oldu canim bir siz becerebildiniz bu işi.

Nerden buluyorsunuz böyle adamları ya neyin ispatı başka biriyşe olmadım dediğinizde konu kapanmış olması lazımdı neyi kanıtlayacaksınız

Canım sen vajinusmus değilmişsin ama eşin seni bakire muhabbetlerinden dolayı etkilemiş ve artık kasılıyorsun yani travmatik bir birliktelik yaşamışsın bu yüzden vajinusmus tetiklenmiştir

Eşiniz size böyle birşey ima etti ve siz hala evlisiniz? Bravo size

Benim de günlerce kanadı.hatta sonraki birkaç ilişkide de çok kanadı. Anca alıştı.aynıyız demek ki.

Evet benim kanama kendimi salmayı öğrenene kadar her seferinde oldu. Ama ilki çok kötüydü..
Bence salmakla alakası yok.açılmasi gerekiyor o bölgenin.sanki sonraki bütün ilişkilerimizde çok mu hazır oluyoruz? Seneler geçiyor.

Gerçekten kan muhabbetine katilmayin bu erkekler vampir mi ya nasıl arastirmiyorlar ya da işlerine böyle mi geliyor bilmiyorum. İlk cinsel ilişkimi üniversite arkadaşimla yaşadım hiç kanamam olmadı. Ama yalan yok ağrım olmuştu.

Vajınusmus geçmişi olan birisiyim 10 ay sonra tamamen birlikte olduk. Tek damla kan gelmedi normal yani gelmemesi çünkü parmak egzersizi yapıyordum. Eşiniz okunmuş açıkcaaı

Yakin arkadasim sevgilisiyle birlikte oluyor hiç kan gelmedi 3 yildir. Cinsellik sonrasi lokal bir kanama aala olmasi. Diğer arkadasimin da ayni sekilde doğum aninda islem gordu birlikte olmasina ragmen hymen tamamen gitmemiş detayi vardi unuttum. Ben ise hymen aldirdim girişteki zar denilen yapi kalin ve giriste yukseklik vardi yani doktor zorlasaydin cok kan gelebilirdi( koylerdeki o kan icinde kaldi efsaneleri gibi) benim gibi vakalar nadir olur. Anlatmak istedigim artik köyde doğum yapan evlenen insanlar edegiliz. 1 2 seans cinsel terapiye gidin eşinizde cahil belli ki. Egitimin yasi yok. Biraz daha saygisizlik yaparsa anlayacagi tondan cevabini ver. Saygisizlik yapmasin. Sihirli penisinleri var saniyorlar. Her dokunuş özel olsun istiyorlar. Ulkeyi bilmesek erkeklerimizi bilmesek ilkleri oldugumuza inancaz. Ben vajinismusu yendim. Üzerine hymen aldirdim. Birliktelik sonrasi hala ara sira kan geliyor ilginç olan kan gelmesi.Sert birliktelik, kuruluk, enfeksiyon bir cok sebepten kan gelebilir. Mantik olarak oraya penisi gectim el ayak girer kan gelmesi daha tuhaf birsey :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…