B Bursaerzurum Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2023 3 0 18 16 Eylül 2023 Konu Sahibi Bursaerzurum #1 Merhaba arkadaşlar 1 yıllık evliyim ve eşimle birliktelik yaşayamıyorum vajinusmus olduğumu öğrendim bunu nasıl atlatabilirim bana yardım edermisiniz
Merhaba arkadaşlar 1 yıllık evliyim ve eşimle birliktelik yaşayamıyorum vajinusmus olduğumu öğrendim bunu nasıl atlatabilirim bana yardım edermisiniz
elifizmir35 Kalp herkeste var ; Yürek başka bir şey Pro Üye 13 Eylül 2023 862 666 19 Eylül 2023 Konu Sahibi Bursaerzurum #2 Bursaerzurum .!.: Merhaba arkadaşlar 1 yıllık evliyim ve eşimle birliktelik yaşayamıyorum vajinusmus olduğumu öğrendim bunu nasıl atlatabilirim bana yardım edermisiniz Genişletmek için tıkla... Bunu nerden ve nasıl öğrendiniz ? Rahim ağzı yarası, enfeksiyon gibi rahatsızlıklarınız da olabilir. Bence Bir doktor desteği alın muayene olun.
Bursaerzurum .!.: Merhaba arkadaşlar 1 yıllık evliyim ve eşimle birliktelik yaşayamıyorum vajinusmus olduğumu öğrendim bunu nasıl atlatabilirim bana yardım edermisiniz Genişletmek için tıkla... Bunu nerden ve nasıl öğrendiniz ? Rahim ağzı yarası, enfeksiyon gibi rahatsızlıklarınız da olabilir. Bence Bir doktor desteği alın muayene olun.
A ahilalc Hilal Ceyhan Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2023 23 12 17 Ekim 2023 Konu Sahibi Bursaerzurum #3 Bursaerzurum .!.: Merhaba arkadaşlar 1 yıllık evliyim ve eşimle birliktelik yaşayamıyorum vajinusmus olduğumu öğrendim bunu nasıl atlatabilirim bana yardım edermisiniz Genişletmek için tıkla... Merhaba vajinusmus oldugunuzu doktorunuz mu soyledi bende 3 yil bu sacmalikla ugrastim sonunda yendim sormak istedigin bisey olursa yardimci olabilirim nasil bi psikoloji oldugunu iyi biliyorum
Bursaerzurum .!.: Merhaba arkadaşlar 1 yıllık evliyim ve eşimle birliktelik yaşayamıyorum vajinusmus olduğumu öğrendim bunu nasıl atlatabilirim bana yardım edermisiniz Genişletmek için tıkla... Merhaba vajinusmus oldugunuzu doktorunuz mu soyledi bende 3 yil bu sacmalikla ugrastim sonunda yendim sormak istedigin bisey olursa yardimci olabilirim nasil bi psikoloji oldugunu iyi biliyorum