Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu konu hakkında kendi başına evde yenmiş insanlar var mı iki hafta oldu evleneli ve acı çekiyorum kendimi kasmamaya çalışıyorum ama orası çok dar olmuyor gibi sadece bir parmağımı sokabiliyorum
Kendi başına evde yenmiş pek çok insan var. Hiç endişelenme, burada pek çok insan sana yardımcı olacak. Etiketleme yapmayı bilmiyorum ama popüler konu var vajinismusla ilgili oraya gel, durumunu yaz. Herkese sana adım adım ne yapman gerektiğini söyleyecek. Ne kadar iyi bak en azından şu anda parmak sokabiliyorsun harikasın. En kısa zamanda atlatacaksin.
Bu konu hakkında kendi başına evde yenmiş insanlar var mı iki hafta oldu evleneli ve acı çekiyorum kendimi kasmamaya çalışıyorum ama orası çok dar olmuyor gibi sadece bir parmağımı sokabiliyorum