Vajinismus

Adasahl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2020
7
1
1
29
Hanımlar merhaba ben de buraya birgün vajınusmus yendim diye yazacağım günleri bekliyordum çooook şükür sonınca başardımmmmm inanın o kadar kolaymış ki size anlatamam yani ben böyle yazılar okuyunca çok sinirlenşrdğm sadece güvenmek ve rahat bırakmak kendinizi kızlık zarı gidince ben hemen rahatladım sorun baskı hep onda zaten o gidince hemen açılıyor yollar ne olur ertelemeyin

1 yıl yaşadım bu sorunu seni cok iyi anlıyorum ama yapınca neden bu kadar bekledim kolaymış ya diyor insan. sen ne kadar savaştın bu sorunla bu arada gözün aydın :)

1 yıl yaşadım bu sorunu seni cok iyi anlıyorum ama yapınca neden bu kadar bekledim kolaymış ya diyor insan. sen ne kadar savaştın bu sorunla bu arada gözün aydın :)
Çok teşekkür ediyorum darısı herkese olsun çok kolaymış tabi bunu anlamak baya zaman aldı

Tebrikler canım yenmek benim de iki ayımı almıştı sevindim senin adına

Yenenleri görmek gerçekten mutluluk verici bende yakın zamanda bu illeti yenenlerdenim.Darısı diğer arkdaşların başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…