Herkese merhaba,
1 yıldır evliyim ve malesef vajinismus derdinden muzdaribim. Bu konu ile ilgili başlıkları, kurtulanları okuyup cesaret aldım. Bazı şeyleri üstü kapalı anlatacak yol bulamadım lütfen okumak istemeyenler atlasın bu yazıyı. İlişki de herkesin dediği o bir yerden sonra sanki duvar varmış hissi malesef bende de oluyor asıl sorun zaten o his bende. Ve bugün ilk defa kendimi test etmek istedim. Çok afedersiniz parmağımla kontrol ettiğim de bence orda gerçekten de duvar var. Yaklaşık 1.5 parmak boğumu sonra sert birşey geliyor tıpkı bir duvar gibi. Çok sert bir yapısı var. Bastırınca dayanılmaz bir acı oluyor. (Benim ağrı eşiğim çok düşük zaten, delik olan kulağıma küpe takarken bile bayılmıştım yani kimisine normal gelecek acı bana çok geliyor ve bayılıyorum.) Internetten baktım tek bulabildiğim bilgi kızlık zarının sert olabileceği bunun da ilişkiye engel olabileceği ama ameliyat ile halledebileceği yönünde. Sorum şu: bu gerçekten kızlı zarı vs mi yoksa başka birşey mi? Kendine dokunduğunda böyle bir duvar hisseden oldu mu ya da bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı?