Burada yazılanların hepsi doğru bazıları reklam olduğunu düşünmüş ancak kimse burada bunları yazmaz. Ben hepsini inanarak okudum araştırdım ve Dr Murat Ulusoy dan hemen randevu aldım. Kendisi inanılmaz mütevazi ona maddi manevi olarak ne ödesek hakkını ödeyemeyiz. Şuan onun sayesinde rahat bir nefes aldım. Eşim ve ben çok mutluyuz. Dünyayı kurtarmadı ancak benim hayatımı ve evliliğimi kurtardı. Eşimle bende severek evlendim ama gündüz mutluyken geceleri o kadar mutsuzdum ki anlatamam. Her gün ağlıyordum. Ve bir sabah uyandığımda eşime de durumu söyleyip tedavi olmak istediğimi söyledim. Başta çok korkuyordum nasıl olur bir buçuk günde diyordum. Her şey imkansız geliyordu gözüme. Tabi doktor beyin yanına gidince bütün korku ve endişelerim geçti. Kararlı olmak çok önemli geriye hiç adım atmadım ve sadece aynı gün içinde birlikte olduk. Bugün ikinci günüm ve hiç sorun yok. Yarın gönül rahatlığıyla eve dönüyoruz. Hiçbir şekilde ertelemeyin, bu hastalığı sadece yaşayanlar bilir. Ben hayatımdaki en kötü günleri geride bıraktım. Burada bana kim yardımcı olduysa onlara da binlerce kez teşekkür ederim, doğru yönlendirme çok önemli. Benim en büyük şansım ilk doktor da başarılı olmak. Çünkü herkes defalarca kez doktora gitmiş. Aklınıza ne takılırsa doktora beye sorabilirsiniz, çünkü her zaman yardımcı oluyor. Dr Murat Ulusoy iyi ki var bende birilerine yardımcı olursam ne mutlu bana.