- 13 Temmuz 2020
- 5
- 0
- 33
-
- Konu Sahibi Sosyalciyim1711
Hayır reklam değil. Oraya gidince bir yerlerde kalmak gerekecek. Otel ayarlamak gerekecek. Oteller çok pahalıydı. Doktor beyin hastalarına özel indirim vardı hastalarını yönlendirdiği oteller var. Her bütçeye uygun mesela biz en düşük olan bir otelle anlaştık . Onu demek istedim. Reklamsa sadece doktor beyin reklamını yaparım. Giden zaten kendi görür karar verir. Gerçekten çok memnun kalmasam asla buraya yazıp bu ve bale girmem. Iyi günler dilerimReklam mı yapıyorsun doktor beyin anlaşmalı olduğu oteller felan..
Ne yapıyor bu doktor acabaBurada yazılanların hepsi doğru bazıları reklam olduğunu düşünmüş ancak kimse burada bunları yazmaz. Ben hepsini inanarak okudum araştırdım ve Dr Murat Ulusoy dan hemen randevu aldım. Kendisi inanılmaz mütevazi ona maddi manevi olarak ne ödesek hakkını ödeyemeyiz. Şuan onun sayesinde rahat bir nefes aldım. Eşim ve ben çok mutluyuz. Dünyayı kurtarmadı ancak benim hayatımı ve evliliğimi kurtardı. Eşimle bende severek evlendim ama gündüz mutluyken geceleri o kadar mutsuzdum ki anlatamam. Her gün ağlıyordum. Ve bir sabah uyandığımda eşime de durumu söyleyip tedavi olmak istediğimi söyledim. Başta çok korkuyordum nasıl olur bir buçuk günde diyordum. Her şey imkansız geliyordu gözüme. Tabi doktor beyin yanına gidince bütün korku ve endişelerim geçti. Kararlı olmak çok önemli geriye hiç adım atmadım ve sadece aynı gün içinde birlikte olduk. Bugün ikinci günüm ve hiç sorun yok. Yarın gönül rahatlığıyla eve dönüyoruz. Hiçbir şekilde ertelemeyin, bu hastalığı sadece yaşayanlar bilir. Ben hayatımdaki en kötü günleri geride bıraktım. Burada bana kim yardımcı olduysa onlara da binlerce kez teşekkür ederim, doğru yönlendirme çok önemli. Benim en büyük şansım ilk doktor da başarılı olmak. Çünkü herkes defalarca kez doktora gitmiş. Aklınıza ne takılırsa doktora beye sorabilirsiniz, çünkü her zaman yardımcı oluyor. Dr Murat Ulusoy iyi ki var bende birilerine yardımcı olursam ne mutlu bana.
Aynı şeyi bende düşündüm. Kesinlikle en büyük şansım başka bir doktora gitmeden Doktor Murat Ulusoy a görünmek oldu ❤ sadece ve sadece yaşayanlar bilir. Çok sevindim geçmiş olsun size de. Allah ağzınizin tadını bozmasın.Burada yazılanların hepsi doğru bazıları reklam olduğunu düşünmüş ancak kimse burada bunları yazmaz. Ben hepsini inanarak okudum araştırdım ve Dr Murat Ulusoy dan hemen randevu aldım. Kendisi inanılmaz mütevazi ona maddi manevi olarak ne ödesek hakkını ödeyemeyiz. Şuan onun sayesinde rahat bir nefes aldım. Eşim ve ben çok mutluyuz. Dünyayı kurtarmadı ancak benim hayatımı ve evliliğimi kurtardı. Eşimle bende severek evlendim ama gündüz mutluyken geceleri o kadar mutsuzdum ki anlatamam. Her gün ağlıyordum. Ve bir sabah uyandığımda eşime de durumu söyleyip tedavi olmak istediğimi söyledim. Başta çok korkuyordum nasıl olur bir buçuk günde diyordum. Her şey imkansız geliyordu gözüme. Tabi doktor beyin yanına gidince bütün korku ve endişelerim geçti. Kararlı olmak çok önemli geriye hiç adım atmadım ve sadece aynı gün içinde birlikte olduk. Bugün ikinci günüm ve hiç sorun yok. Yarın gönül rahatlığıyla eve dönüyoruz. Hiçbir şekilde ertelemeyin, bu hastalığı sadece yaşayanlar bilir. Ben hayatımdaki en kötü günleri geride bıraktım. Burada bana kim yardımcı olduysa onlara da binlerce kez teşekkür ederim, doğru yönlendirme çok önemli. Benim en büyük şansım ilk doktor da başarılı olmak. Çünkü herkes defalarca kez doktora gitmiş. Aklınıza ne takılırsa doktora beye sorabilirsiniz, çünkü her zaman yardımcı oluyor. Dr Murat Ulusoy iyi ki var bende birilerine yardımcı olursam ne mutlu bana.
Hipnoz ile telkin yöntemi var. KeNdi geliştirdiği bir yöntem arayıp ulaşırsanız ya da mail atarsanız size gerekli tüm bilgileri her şeyi anlatıyor. 3-0 önde başlayıp gidiyorsunuz tedaviye içiniz rahat bir şekilde.Ne yapıyor peki bu dokt
Ne yapıyor bu doktor acaba