• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus

merhaba bir cozum buldinuz mu doktor ise yaradi mi acaba.
Tedavim bitti Esra hanım çok yardımcı oldu daha sonra myom ameliyati geçirdim suan iyileştim. İliski konusu halloldu önümüzdeki hafta deneyeceğim ameliyattan oncede gerçekleşmişti.Vajinismusu astığım icin çok mutluyum darısı tüm isteyenlere.

Tedavim bitti Esra hanım çok yardımcı oldu daha sonra myom ameliyati geçirdim suan iyileştim. İliski konusu halloldu önümüzdeki hafta deneyeceğim ameliyattan oncede gerçekleşmişti.Vajinismusu astığım icin çok mutluyum darısı tüm isteyenlere.
Merhabalar yeni üye oldum ve aramalar sonucu bu yazılarını gördüm.Benim myomlarım var açık ameliyat olmam gerekiyo konyadan gelcem Esra çabuk cömert araştırdım başka yerlerden özelden yazarmısınız sorularım var.Burda doktor bulamadım bir de tekrarlama oluyormuş güvenip biyere karar veremedim Ankarada kalacak yerimde var oyüzden düşünüyorum.En kısa sürede dönüşünü bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim.

Back