- 14 Nisan 2020
- 45
- 35
- 38
- 30
- Konu Sahibi Kenzi Mahfi
-
Merhaba ben 7 aylık evliyim ve vajinismusum bu platformda bu durumla ilgili birçok yazı ve tecrübeler okudum ve yazmaya karar verdim tecrübelerinize açığım paylaşırsanız sevinirim teşekkürler
Arkadaslar vajinismusu yaklaşık 5 10 dakika önce yendim burdan güç alarak yaptım herseyi ve inanın bana şu an ağlayarak yazıyorum. 2 senelik evliyim hep bugun yarın dedik grcti günler ama baktım olacak gbi değil buraya uye oldum yenenlerle konustum her yerden bilgi topladım ve hemen aparat sipariş ettim bugun geldi aparatlarım saat 6 da sıcak bir duş alıp oturdum denemeye başladım ilk aparat küçücük ve ben onu bile alamıyordum 3 saat falan denedim ama yok olmadı ağlama krizine girdim yapamıyorum diye sanki kapalıydı sonra pes ettim derken tekrar buraya girdim yazıları okudum tekrar tekrar yine cesaretlenip tekrar denedim il aparatı almam yaklaşık 6 saat sürdü aslında acı degildi hissettiğim sadece kasklıyordum bunu biliyordum yaklaşık 10 dakika önce aldım aparatı içime ve size yemin ederim hissetmedim bile girdiğini sonra 2 yi denedim o da oldu şu an mutluluktan ağlıyorum nolur pes etmeyin hemen bir aparat seti sipariş verin 3 ve 4. Aparatı yarın deniycem
Rica ederim kuzumÇok yardımcı oldunuz bana çoook teşekkürler 2 senedir ne salakmışım diyorum. Şimdi bunun için mi bekledim inanın çook kolay sadece azim 6 saat hiç durmadım ara vermedim ama sonunda 3. Boya kadar geldim yapabilirsiniz gercekten ertelemeyin burda hep bende okurdum ama yok ya ben yapamam benimki kapalı derdim hiç öyle değil sadece aparat girerken nefes alın nefes verin inanın orası açılıyo bugun yapınca bende saatlerce inanamadım hala inanamıyorum
Bana da bana da yazar mısınCanım sana özelden yazcam birebir yenen biri olarak
Daha iyisini yapcam cnm seni topiğe etiketlicem ordan devam edersinBana da bana da yazar mısın☺☺
Lütfen banada yardımcı olunBende daha yeni bu illeti yenen biri olarak yardımcı olurum kızlar her zaman ❣
Banada yazın lütfennnBana da bana da yazar mısın☺☺
Banada yardımcı olurmusunuzBende daha yeni bu illeti yenen biri olarak yardımcı olurum kızlar her zaman ❣
Bende elimi pek sokamam, fitil koymakta çok zorlanırım, o da mi vajinusmus oluyormuşNe derecede vajinismussun? Mesela kimiso vajinasina dokunamiyor kimisi aynadan bile bakamiyor kimisi ise parmağını ıceriye alabiliyor...bunlar önemli...eğer ağır bi vaka isen imkanin varsa hemen vajinismusla ilgilenen bi doktora git derim...ben orta derecede bi hastaydım..parmağımın sadece ucunu alabiliyordum..ittirince orda duvar var hissine kapiliyordum...baktim yapamiycam doktora gittim ve 3 seansta kurtuldum cok şükür
Nasıl yendinizCanım sana özelden yazcam birebir yenen biri olarak
Benide etiketler misin canim o yseni bir topiğe etiketlicen cnm inş yararı olur sana ☺
Etiketliyorum cmmBenide etiketler misin canim o y
topige
Tamam etiketleyin ve özelden yazmanızıda bekliyorum saolunBenide etiketler misin canim o y
topige
Nelerdir acaba onlar, özelden yardımcı olur musunuzAramiza hoşgeldin umarim en kisa zamanda kurtulursun forumda bir cok yazi var iyice incelemeni tavsiye ediyorum.
Ben buradaki ilac vs tavsiyeleri sayesinde 4. Boyutta dilatoru basardim 10 aylik evliyim cok az kaldi basarmama. Forumdaki yazilari incele bol bol
Lütfen bana daCanım sana özelden yazcam birebir yenen biri olarak
Sizin adınıza sevindimArkadaslar vajinismusu yaklaşık 5 10 dakika önce yendim burdan güç alarak yaptım herseyi ve inanın bana şu an ağlayarak yazıyorum. 2 senelik evliyim hep bugun yarın dedik grcti günler ama baktım olacak gbi değil buraya uye oldum yenenlerle konustum her yerden bilgi topladım ve hemen aparat sipariş ettim bugun geldi aparatlarım saat 6 da sıcak bir duş alıp oturdum denemeye başladım ilk aparat küçücük ve ben onu bile alamıyordum 3 saat falan denedim ama yok olmadı ağlama krizine girdim yapamıyorum diye sanki kapalıydı sonra pes ettim derken tekrar buraya girdim yazıları okudum tekrar tekrar yine cesaretlenip tekrar denedim il aparatı almam yaklaşık 6 saat sürdü aslında acı degildi hissettiğim sadece kasklıyordum bunu biliyordum yaklaşık 10 dakika önce aldım aparatı içime ve size yemin ederim hissetmedim bile girdiğini sonra 2 yi denedim o da oldu şu an mutluluktan ağlıyorum nolur pes etmeyin hemen bir aparat seti sipariş verin 3 ve 4. Aparatı yarın deniycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?