Vajinismus

Arkadaslar vajinismusu yaklaşık 5 10 dakika önce yendim burdan güç alarak yaptım herseyi ve inanın bana şu an ağlayarak yazıyorum. 2 senelik evliyim hep bugun yarın dedik grcti günler ama baktım olacak gbi değil buraya uye oldum yenenlerle konustum her yerden bilgi topladım ve hemen aparat sipariş ettim bugun geldi aparatlarım saat 6 da sıcak bir duş alıp oturdum denemeye başladım ilk aparat küçücük ve ben onu bile alamıyordum 3 saat falan denedim ama yok olmadı ağlama krizine girdim yapamıyorum diye sanki kapalıydı sonra pes ettim derken tekrar buraya girdim yazıları okudum tekrar tekrar yine cesaretlenip tekrar denedim il aparatı almam yaklaşık 6 saat sürdü aslında acı degildi hissettiğim sadece kasklıyordum bunu biliyordum yaklaşık 10 dakika önce aldım aparatı içime ve size yemin ederim hissetmedim bile girdiğini sonra 2 yi denedim o da oldu şu an mutluluktan ağlıyorum nolur pes etmeyin hemen bir aparat seti sipariş verin 3 ve 4. Aparatı yarın deniycem

Arkadaşımız Burada yazanları uyguladı gelin okuyun uygulayın sizde yenin

Çok yardımcı oldunuz bana çoook teşekkürler 2 senedir ne salakmışım diyorum. Şimdi bunun için mi bekledim inanın çook kolay sadece azim 6 saat hiç durmadım ara vermedim ama sonunda 3. Boya kadar geldim yapabilirsiniz gercekten ertelemeyin burda hep bende okurdum ama yok ya ben yapamam benimki kapalı derdim hiç öyle değil sadece aparat girerken nefes alın nefes verin inanın orası açılıyo bugun yapınca bende saatlerce inanamadım hala inanamıyorum

Rica ederim kuzum inan çok sevindimmm

Bende elimi pek sokamam, fitil koymakta çok zorlanırım, o da mi vajinusmus oluyormuş

Nelerdir acaba onlar, özelden yardımcı olur musunuz

Sizin adınıza sevindim aparat mi daha kolay sizce yoksa parmak mi. Ben henüz aparat temin etmedim. Parmağımla deniyorum fakat onu bile ittiremiyorum öylece duruyor

Canim bende dolatör siparis ettim ama esim parmagini sokunca zevk aninda giriyor diyor ama hepsi girmiyormus dilatör komplemi girmeli anlamiyorum ki

Arkadaşlar ben 10 yıllık evliyim yedi ay uğraştım bu illetle inanın yapılamayacak hiç bir şey yok acı hiç bir şey olmadı doktora gitmeden kendi kendime yendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…