- Konu Sahibi Kenzi Mahfi
Nasıl yendiniz 10 yılda uzun bir süreArkadaşlar ben 10 yıllık evliyim yedi ay uğraştım bu illetle inanın yapılamayacak hiç bir şey yok acı hiç bir şey olmadı doktora gitmeden kendi kendime yendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl yendiniz 10 yılda uzun bir süreArkadaşlar ben 10 yıllık evliyim yedi ay uğraştım bu illetle inanın yapılamayacak hiç bir şey yok acı hiç bir şey olmadı doktora gitmeden kendi kendime yendim
En kısa zamanda internetten dilatör seti ve su bazlı kayganlaştırıcı almanızı tavsiye ederim. Ben onlar sayesinde 2 gunde kurtuldumMerhaba ben 7 aylık evliyim ve vajinismusum bu platformda bu durumla ilgili birçok yazı ve tecrübeler okudum ve yazmaya karar verdim tecrübelerinize açığım paylaşırsanız sevinirim teşekkürler
bende orta derece vajinismusum dilatör aldım ama cesaret edemiyorum içeri ittirmeye hangi doktora gittiniz acaba tedavi ücreti ne kadardıNe derecede vajinismussun? Mesela kimiso vajinasina dokunamiyor kimisi aynadan bile bakamiyor kimisi ise parmağını ıceriye alabiliyor...bunlar önemli...eğer ağır bi vaka isen imkanin varsa hemen vajinismusla ilgilenen bi doktora git derim...ben orta derecede bi hastaydım..parmağımın sadece ucunu alabiliyordum..ittirince orda duvar var hissine kapiliyordum...baktim yapamiycam doktora gittim ve 3 seansta kurtuldum cok şükür
Istanbulda Nazife Ergen Miçozkadıoğluna gittim..tedavi 3500 le 5000 tl arasinda degisiyordu ben 4000 bin ödedim canimbende orta derece vajinismusum dilatör aldım ama cesaret edemiyorum içeri ittirmeye hangi doktora gittiniz acaba tedavi ücreti ne kadardı
Merhaba ben de bir ara bu doktoru araştırmıştım. Ama tedaviden korkuyorum çok acılı veya stresli geçiyor mu?Istanbulda Nazife Ergen Miçozkadıoğluna gittim..tedavi 3500 le 5000 tl arasinda degisiyordu ben 4000 bin ödedim canim
Hayırrrrr..sakın korkmayin bende sizin gibi düşünüyordum ilk seansima çok tedirgin gittim hatta...ama canımın acıdığı tek bir an bile yok....hiç ama hiç can yakıcı bişey yok...ne yap ne et Nazife hocaya git..herseyi öğretiyor hicbirseydeb korkmuyorsun...mesela ben gecen kadın doğuma gittim beni alttan muayne etti speklumla bile baktı sıfır acı...Çünkü Nazife hoca nasıl davranmam gerektiğini öğretmisti...iyiki gitmişim iyikiMerhaba ben de bir ara bu doktoru araştırmıştım. Ama tedaviden korkuyorum çok acılı veya stresli geçiyor mu?
Bilmiyorum ki kendimden de artık çok umutsuzum bu durumu kabullenip depresyona girdim şu an resmen psikolojim hiç bu kadar kötü olmamıştı aslında Uzaklaşmak mı gerekir bir süre tedavi mi bilemiyorum.. bitik haldeyimHayırrrrr..sakın korkmayin bende sizin gibi düşünüyordum ilk seansima çok tedirgin gittim hatta...ama canımın acıdığı tek bir an bile yok....hiç ama hiç can yakıcı bişey yok...ne yap ne et Nazife hocaya git..herseyi öğretiyor hicbirseydeb korkmuyorsun...mesela ben gecen kadın doğuma gittim beni alttan muayne etti speklumla bile baktı sıfır acı...Çünkü Nazife hoca nasıl davranmam gerektiğini öğretmisti...iyiki gitmişim iyiki
Vajinismus %100 tedavisi olan bi hastalik...lütfen kendine bu kötülüğü yapma..hiç umutsuz olma ne vakalar var kurtulmuş olan..ben tedaviye gittigimde kocaman bi dosya vardi tedaviyr gelip kurtulanlar mektup yazmış onlari okudum tek tek ve inancim artti...eğer maddi durumun el verirse ve istanbula yakinsan git ve hayatini satin al bu yükten kurtul...atlatinca diyorsun ki iyiki gitmişim keşke daha erken gitseymişimBilmiyorum ki kendimden de artık çok umutsuzum bu durumu kabullenip depresyona girdim şu an resmen psikolojim hiç bu kadar kötü olmamıştı aslında Uzaklaşmak mı gerekir bir süre tedavi mi bilemiyorum.. bitik haldeyim
merhabalar buraya vajinusmusla ilgili araştırma yapmak için geldim. Ve yorumlardan sizin vajinismusu yendiğinizi gördüm o sebeple mesaj atıyorum dilerim mesajımı görür cevap yazarsınız.Canım sana özelden yazcam birebir yenen biri olarak