Vajinismus

Kenzi Mahfi

Ne için varsan onun için yaşa 🍃
Kayıtlı Üye
12 Mart 2020
55
82
38
Merhaba ben 7 aylık evliyim ve vajinismusum bu platformda bu durumla ilgili birçok yazı ve tecrübeler okudum ve yazmaya karar verdim tecrübelerinize açığım paylaşırsanız sevinirim teşekkürler

Mrb. Parmak ve dilatorle yenenler var. Ben parmak egzersizleri ile yendim şükür. Ama en başta kafadan atmalısın.

Merhaba ben 7 aylık evliyim ve vajinismusum bu platformda bu durumla ilgili birçok yazı ve tecrübeler okudum ve yazmaya karar verdim tecrübelerinize açığım paylaşırsanız sevinirim teşekkürler
Merhaba canm öncelikle cok gecmis olsn. Bende 4 ay vajinismustum. Yapamadim. Her seyi denedim. Internette okumadigim yazi dinlemedigim video kalmadi. Doktora gitim parmak egzersizi vermisti onuda yapamadm. Kas gevseticiler uyusturucu kremler hicbiri ise yaramadi. Cunki vajinayi tanimiyordm bilee. 2 ayri hastaneye gittim kadin doguma bana bir iki rahatlatıcı hap cay ve egzersiz verdi ama olmadi. Cunku doktorlarda bu konuda tecrubesizdi.Oyuzden cok arastirip ankarada iyi bir hekime gitim. Ama sadece vajinismus uzerine calisiyor bu hekim. Oyuzden bu hastalikta tecrube cok onemli. Ve 5 seansta yani 6 gun sonra iliskiye girebildim. Evet 6 buçukmilyar para verdm ama bu hastalik cok berbat bisey. Gozumde hic parasi yoktu. Su an cok mutluyum ve hic pisman deglm.doktora gitmeni oneririrm. Kendi başına çözülmüyor malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…