- Konu Sahibi Haticecimmm
-
Merhaba canm 8 aylik evliyim 3 buçuk ay cektim bnde vajinismus hastasıydım . Cook zor bir süreç yani eşinden uzak durmaya çalışmak en guzel gunlerimiz kotu degil ama eksik geciyordu. Herneyse uzatmayim . Ben ozele gittim. Ama devlette de kadin dogumcuya gitmelisin sanirim. Ben gittim bana parmak egzersizi ve kas gevsetici versi hicbir ise yaramiyor. Parmak sokamadim zaten aslaaa. Vajinayi tanimiyordum bile. Sonra baska bir klinikte tedavi oldm ve 1 haftada yendim. Ankarada oturuyorum gittigim yeri ogrenmek istersen yardimci olurumMerhaba vajinismus hastalık için ne yapmalıyım. Hangi doktora gitmeliyim. Devlet hastanelerinde hangi doktora gidilir?
Katiliyorum. Ben bakamazdim dokunamazdim bile. Zaten doktorum bana agir vaka demistiKızlar bu hastalık dereceli ve siz az çok kendinizin nasıl olduğunu ne derecelik hasta olduğunuzu bilirsiniz..Mesela bazı vajinismus hastası olan kadınlar parmak egzersizi yapabiliyor veya aparat boyutlarıyla kendi kendilerini tedavi edebiliyor belli bi mesafe kat ediyor işte onların bir uzmandan yardım almalarına gerek yok zaten Doktorun da yaptırdığı şey egzersizden başka bişey değil .Ama derecesi yüksek olan kadınlar da var ve bırak egzersizi vajinasına bile bakamayan.. işte eğer dereceniz bu şekildeyse ve uzun uğraşlara rağmen mesafe kat edemediyseniz daha fazla vakit kaybetmeden Ne yapın ne edin bi şekilde pahalı ucuz demeden uzman yardımı alın .. Tabiri caizse Hayatınızı Satın alın ..çünkü cinsel ilişki yeme içme gibi zaruri bi ihtiyaç çoğalabilmek için de öyle..
Her şeyden önemlisi gerçekten bu bi hastalık
Bi örnek veriyim mesela Allah korusun kanser vs olsak ve 5.000/7.000₺ arasında tedavi için fiyat verseler ne yaparız hayatımızı kurtarmak için buluruz bi şekilde .. bu da öyle bişey işte ..
Ben ilk doktora gittiğimde ikın cok rahat alirsin icine demisti cok sasirmistim. Sana vajinana almiyorsun gibi geliyor ama ıkınınca içeri giriyor. Ikin ve icine al. Bide ben ustteyken daha rahattim ikinip oturmuştum söylemeye utandm ama yardimci olmak icinYaa ikinmayi beceremiyorum sanırım ben p. Yerleştiriyoruz ikinsam da açılmıyor sorunum bu yoksa olsun artık bitsin yani. Hadi inşallah sevindim simdi
Kesinlikle katiliyorm. Arkadaslar buda bir hastalik oyle gormek lazim.. allah korusun kanser olsaniz tedavi olmayacak misiniz paraasina mi bakacaksiniz. Ertelemeden tedavi olunn. Ama gittiginiz yer coook onemli. Size daha buyuk yanlis ve korku da vereblir. Iyi araştırın. Isteyene gittigim yerin adini vereblirim ankarada oturuyorm. Cok tavsiye ederim. Dugunde takilan Bilezik bozdurup gtiim ben. Hic pisman deglmİyi de bu bir hastalık. Başka bir şey olsa bulup buluşturur gidersiniz, bunu niye ciddiye almıyorsunuz? İşinin uzmanı bir doktorun size yol gösterip motive etmesi, sakinleştirerek bu sorunu çözmesi lazım.
Merhaba canm 8 aylik evliyim 3 buçuk ay cektim bnde vajinismus hastasıydım . Cook zor bir süreç yani eşinden uzak durmaya çalışmak en guzel gunlerimiz kotu degil ama eksik geciyordu. Herneyse uzatmayim . Ben ozele gittim. Ama devlette de kadin dogumcuya gitmelisin sanirim. Ben gittim bana parmak egzersizi ve kas gevsetici versi hicbir ise yaramiyor. Parmak sokamadim zaten aslaaa. Vajinayi tanimiyordum bile. Sonra baska bir klinikte tedavi oldm ve 1 haftada yendim. Ankarada oturuyorum gittigim yeri ogrenmek istersen yardimci olurum
Kesinlikle katiliyorm. Arkadaslar buda bir hastalik oyle gormek lazim.. allah korusun kanser olsaniz tedavi olmayacak misiniz paraasina mi bakacaksiniz. Ertelemeden tedavi olunn. Ama gittiginiz yer coook onemli. Size daha buyuk yanlis ve korku da vereblir. Iyi araştırın. Isteyene gittigim yerin adini vereblirim ankarada oturuyorm. Cok tavsiye ederim. Dugunde takilan Bilezik bozdurup gtiim ben. Hic pisman deglm
Ankara’da gökçen hoca çağırdı ama biraz uzak bana.Merhaba canm 8 aylik evliyim 3 buçuk ay cektim bnde vajinismus hastasıydım . Cook zor bir süreç yani eşinden uzak durmaya çalışmak en guzel gunlerimiz kotu degil ama eksik geciyordu. Herneyse uzatmayim . Ben ozele gittim. Ama devlette de kadin dogumcuya gitmelisin sanirim. Ben gittim bana parmak egzersizi ve kas gevsetici versi hicbir ise yaramiyor. Parmak sokamadim zaten aslaaa. Vajinayi tanimiyordum bile. Sonra baska bir klinikte tedavi oldm ve 1 haftada yendim. Ankarada oturuyorum gittigim yeri ogrenmek istersen yardimci olurum
Merhabalar, cinsel terapi ile ilgilenen ürolog ile görüşebilirsiniz. Eğer görüşme imkanın yok işe bu can sıkıcı konunun üstesinden belki bu yolla gelebilirsin. Öncelikle psikolojik bir travman olabilir eğer öyle bir olay varsa onu çözümleyip denemelisin.Eğer öyle bir sorun yoksa önce kendi bedenini ve vajinanı tanımalısın ayna egzersiziyle(bir ayna yardımı ile cinsel organını tanı dokun clitorisini gör oradaki yapıları vajinal girişi incele dokunarak hoşuna giden bölgeleri bul) bunu hergün en az 15 dk yap. Bunu ilk 2 gün uygula. Sonra kendine dokun eşinin sana dokunmasına izin ver. Sonra birbirinize çıplak şekilde masaj yapın cinsel organlarınıza dokunun bu süreçte birleşme yaşamayın sadece ikinizde yeni keşifler yapın :)2. Ve 3.gün sonrasında dokunsal uyarılar hoşa gittikçe ön sevişme yapıp clitotal bölgenizi de uyararak haz yaşamaya başladığınızda parmak egzersizini deneyin hem siz hem partneriniz denesin.Eğer ağrı olursa birlikte olmayıp ertesi gün erotik masaja devam edip tekrar parmak egzersini deneyin.Eğer kasılmanız az ise uygun ortamı ayarlayıp (müzik , mumlar veya kokular ile )daha sonraki gün kayganlaştırıcı yardımıyla birlikte olmayı deneyin pelvik kaslarınızı gevşetin nefes teknikleri ile kendinizi rahatlatın.Giriş esnasında nefes verip gevşeyin anın tadını çıkarın. Acıyı değil hazzı hissedin.Merhaba vajinismus hastalık için ne yapmalıyım. Hangi doktora gitmeliyim. Devlet hastanelerinde hangi doktora gidilir?
Merhabalar, öncelikle psikolojik bir travman olabilir eğer öyle bir olay varsa onu çözümleyip denemelisin.Kulak pamuğu ile giriş olduysa vajinusmusu yenmek üzeresin. Bu dediklerimi 3-4 gün dene sorunun ortadan kalkacaktır. İşe ilk önce kendi bedenini ve vajinanı tanıyarak başlamalısın.Bunu ayna egzersiziyle(bir ayna yardımı ile cinsel organını tanı dokun clitorisini gör oradaki yapıları incele dokunarak yoluna giden bölgeleri bul) hergün en az 15 dk yap. Kendi vajinanı klitorisini ve oradaki tüm yapıları keşfet. Bunu ilk 2 gün uygula. Sonra kendine dokun eşinin sana dokunmasına izin ver. Sonra birbirinize çıplak şekilde masaj yapın cinsel organlarınıza dokunun bu süreçte birleşme yaşamayın sadece ikinizde yeni keşifler yapın :)2. Ve 3.gün sonrasında dokunsal uyarılar hoşa gittikçe ön sevişme yapıp clitotal bölgenizi de uyararak haz yaşamaya başladığınızda parmak egzersizini deneyin hem siz hem partneriniz denesin.Eğer ağrı olursa birlikte olmayıp ertesi gün erotik masaja devam edip tekrar parmak egzersini deneyin.Eğer kasılmanız az ise uygun ortamı ayarlayıp (müzik , mumlar veya kokular ile )daha sonraki gün kayganlaştırıcı yardımıyla birlikte olmayı deneyin pelvik kaslarınızı gevşetin nefes teknikleri ile kendinizi rahatlatın.Giriş esnasında nefes verip gevşeyin anın tadını çıkarın. Acıyı değil hazzı hissedin.Kızlar ben eşli denemeye çalıştim hep . Parmak egzersizi denemedim kulak çubuğu denedim olmuştu. Bir defa ucu girdi p.in bask hissedince geri çekildim . Benim durumum ne sizce ? 1 ay oldu bu arada
Küçükken halam beni taciz ederdi. Birden bire geldi aklıma. Ama ben kurtulmaya çalıştığımı hatırlamıyorum.Merhabalar, cinsel terapi ile ilgilenen ürolog ile görüşebilirsiniz. Eğer görüşme imkanın yok işe bu can sıkıcı konunun üstesinden belki bu yolla gelebilirsin. Öncelikle psikolojik bir travman olabilir eğer öyle bir olay varsa onu çözümleyip denemelisin.Eğer öyle bir sorun yoksa önce kendi bedenini ve vajinanı tanımalısın ayna egzersiziyle(bir ayna yardımı ile cinsel organını tanı dokun clitorisini gör oradaki yapıları vajinal girişi incele dokunarak hoşuna giden bölgeleri bul) bunu hergün en az 15 dk yap. Bunu ilk 2 gün uygula. Sonra kendine dokun eşinin sana dokunmasına izin ver. Sonra birbirinize çıplak şekilde masaj yapın cinsel organlarınıza dokunun bu süreçte birleşme yaşamayın sadece ikinizde yeni keşifler yapın :)2. Ve 3.gün sonrasında dokunsal uyarılar hoşa gittikçe ön sevişme yapıp clitotal bölgenizi de uyararak haz yaşamaya başladığınızda parmak egzersizini deneyin hem siz hem partneriniz denesin.Eğer ağrı olursa birlikte olmayıp ertesi gün erotik masaja devam edip tekrar parmak egzersini deneyin.Eğer kasılmanız az ise uygun ortamı ayarlayıp (müzik , mumlar veya kokular ile )daha sonraki gün kayganlaştırıcı yardımıyla birlikte olmayı deneyin pelvik kaslarınızı gevşetin nefes teknikleri ile kendinizi rahatlatın.Giriş esnasında nefes verip gevşeyin anın tadını çıkarın. Acıyı değil hazzı hissedin.
Sağlıkla kalın.
Bide eşim bu kadar sabırlı değil. Vemcain kullandım gerçekten hissizleştiriyor ama içindeki nane cinsel yerimi çok yakıyor. Erkekler de erken boşalmayı önlüyor. Onunla parmak egzersizi yapsam olur muMerhabalar, cinsel terapi ile ilgilenen ürolog ile görüşebilirsiniz. Eğer görüşme imkanın yok işe bu can sıkıcı konunun üstesinden belki bu yolla gelebilirsin. Öncelikle psikolojik bir travman olabilir eğer öyle bir olay varsa onu çözümleyip denemelisin.Eğer öyle bir sorun yoksa önce kendi bedenini ve vajinanı tanımalısın ayna egzersiziyle(bir ayna yardımı ile cinsel organını tanı dokun clitorisini gör oradaki yapıları vajinal girişi incele dokunarak hoşuna giden bölgeleri bul) bunu hergün en az 15 dk yap. Bunu ilk 2 gün uygula. Sonra kendine dokun eşinin sana dokunmasına izin ver. Sonra birbirinize çıplak şekilde masaj yapın cinsel organlarınıza dokunun bu süreçte birleşme yaşamayın sadece ikinizde yeni keşifler yapın :)2. Ve 3.gün sonrasında dokunsal uyarılar hoşa gittikçe ön sevişme yapıp clitotal bölgenizi de uyararak haz yaşamaya başladığınızda parmak egzersizini deneyin hem siz hem partneriniz denesin.Eğer ağrı olursa birlikte olmayıp ertesi gün erotik masaja devam edip tekrar parmak egzersini deneyin.Eğer kasılmanız az ise uygun ortamı ayarlayıp (müzik , mumlar veya kokular ile )daha sonraki gün kayganlaştırıcı yardımıyla birlikte olmayı deneyin pelvik kaslarınızı gevşetin nefes teknikleri ile kendinizi rahatlatın.Giriş esnasında nefes verip gevşeyin anın tadını çıkarın. Acıyı değil hazzı hissedin.
Sağlıkla kalın.
Bide eşim bu kadar sabırlı değil. Vemcain kullandım gerçekten hissizleştiriyor ama içindeki nane cinsel yerimi çok yakıyor. Erkekler de erken boşalmayı önlüyor. Onunla parmak egzersizi yapsam olur mu
[/QUOTE
Sabırlı olmazsa şirinleri göremeznane uçucu ve mentollü olduğu için tariş edebilir böyle şeyler kullanma eğer kayganlaştırıcı yoksa en güzeli bebe yağı
Bazı şeyler bilinç altımızda kodlanır biz o an önemsemesekte sonradan açığa çıkmış olabilir o yüzden kendi içinden halanı affettiğini o günlerin geride kaldığını hatırlat kendine iyi gelecektir.Küçükken halam beni taciz ederdi. Birden bire geldi aklıma. Ama ben kurtulmaya çalıştığımı hatırlamıyorum.
Ben de vajinusmus hastasıydım. Tedavi oldum. 18 ay çektim bu sıkıntıyı. Eşim bu konuda çok destek oldu bana. Ama yine de kendimi yetersiz hissediyordum. Evde yenemedim maalesef. Vajinumus konusunda eğitim almış kadın doğum uzmanları ilgileniyor bu konu ile. Psikoloğa da gittim hiç bir işe yaramadı. Evde parmak egzersizi falan yapmamı istedi ama yapamadım.Olmadı boşanıyoruz
Nasıl çözdünBen de vajinusmus hastasıydım. Tedavi oldum. 18 ay çektim bu sıkıntıyı. Eşim bu konuda çok destek oldu bana. Ama yine de kendimi yetersiz hissediyordum. Evde yenemedim maalesef. Vajinumus konusunda eğitim almış kadın doğum uzmanları ilgileniyor bu konu ile. Psikoloğa da gittim hiç bir işe yaramadı. Evde parmak egzersizi falan yapmamı istedi ama yapamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?