Vajinismus

Baskıdan sonrası anlamıyorsun ki bişey zaten ben soruyprum mesela eşime içimde misin şimdi Tamamen diye evet diyor o da sonra ben sık bırak yapıyorum falan sende öyle yap sık bırak sık bırak
Ya hadi inşallah olacak bende basaracagim

Haklısın ama şuan herkesin durumu ortada ve ekonomi giderek kötüleşiyor. Çalışmayı düşünüyordum şuan sokağa bile çıkamıyoruz

Özeller çok para istiyor
İyi de bu bir hastalık. Başka bir şey olsa bulup buluşturur gidersiniz, bunu niye ciddiye almıyorsunuz? İşinin uzmanı bir doktorun size yol gösterip motive etmesi, sakinleştirerek bu sorunu çözmesi lazım.

Haklısın ama şuan herkesin durumu ortada ve ekonomi giderek kötüleşiyor. Çalışmayı düşünüyordum şuan sokağa bile çıkamıyoruz
Ben şu an değil daha sonrasından bahsetmiştim inşaAllah kendi kendine yenenlerden olursunuz siz ben çok istemiştim kendim yenebilmeyi ama olmadı çok cesaretsizdim

Ya hadi inşallah olacak bende basaracagim
O baskı kısmı aslında en zor gözüken ama ondan sonrasi en kolay olan kısım..tam o andan eğer sen alttaysan ayaklarini iyice aç kendini sal penise odaklanma...emin ol o baskidan sonrasi kayıp gidiyor

O baskı kısmı aslında en zor gözüken ama ondan sonrasi en kolay olan kısım..tam o andan eğer sen alttaysan ayaklarini iyice aç kendini sal penise odaklanma...emin ol o baskidan sonrasi kayıp gidiyor
Ağrı olmuyor mu peki

Ağrı olmuyor mu peki
Ya o an insana ağrı acı gibi geliyor o baskı..Aslında durup biraz vücudunu dinleyince aa bu acı değilki canımı yakmıyorki bu yoğun bir baskıymış sadece diyorsun...beynimiz o baskıyı acı diye öyle bi kodlamışki acı hissetmediğini bile anlamiyorsun

Hadi ya baskı geldiği an korkuyorum bi yandan da acırsa acısın bitsin diyorum . Artık kurtulmak istiyorum

Hadi ya baskı geldiği an korkuyorum bi yandan da acırsa acısın bitsin diyorum . Artık kurtulmak istiyorum
Bende öyleydim...sen baya bi noktaya gelmişsin kendini rahat birakir ciş yapiyo gibi yaparsan emin ol kayıp gidicektir

İyi de bu bir hastalık. Başka bir şey olsa bulup buluşturur gidersiniz, bunu niye ciddiye almıyorsunuz? İşinin uzmanı bir doktorun size yol gösterip motive etmesi, sakinleştirerek bu sorunu çözmesi lazım.
Eşim çalışmıyor nasıl bulup buluşturayım. Herkes kafasına göre

Kendi adıma söyliyeyim ben aparat alsam bile evde kendi başıma yenemezdim...bilen birinin kafamdaki tüm yanlışları düzeltmesi gerekirdi..ben hep kendimi septali kizlik zarim var et parçası kopucak canim yanicak diye sartlamistim..Çünkü aynada baktığımda nette arastirdigim Kızlık zari tiplerinden septaliya benzetmistim oradaki yapiyi...zaten ne olduysa o gunden sonra oldu....doktora gitmem 3.5 yilimi aldi...gittim doktorum ilk muayne etti ve kızlık zarinda hicbir sorun yok septali falan değil dedi gülümseyerek..sonra oradaki yapıyı öğretti aparatlarla çalıştırdı acı hissini baskı olarak kodladi bana...hissettigim aci değildi baskiydi sadece....herseyin bu kadar kolay olacagini bilseydim doktora vajinismusun ilk günü giderdim...er te le me yin arkadaslar

Size rastladığım için çok sanslıyım şuan bende de aynı korku var septalı diye korkuyorum Lütfen bana bi yardım edin nasıldı sizin

Bende eski vajinismus hastalarındanım 2.5 aylıkken doktora gidip 4.ayımda yendim sukur ve şuan hamileyim sabır ve azim gerektiren bi durum. Bi kac seans doktora gittikten sonra evde tek başıma yaptım hep.

Merhaba vajinismus hastalık için ne yapmalıyım. Hangi doktora gitmeliyim. Devlet hastanelerinde hangi doktora gidilir?
Merhabalar doktora gitmek fayda vermiyor ve çok fazla ücret istiyorlar internet üzerinden dilatör seti alıp kendi kendinizi tedavi edebilirsiniz zaten doktor da aynı şeyleri yapıyor dilatör seti ilk yağlayın rahat giriş olsun diye her boyutu ayrı ayrı deneyin ama ilk iki gün biri deneyin sonra bir iki sırayla devam edin ama 4.boyuta gelince direk 4 denemeyin yine aynı sıra 1 2 3 4 ne kadar çok egzersiz yaparsanız o kadar rahat atlatırsın iz

Bil bol kegel egzersizi yapın.. aparatlarin girişinde sorun yaşarsanız eğer yavaş yavaş kegel yapa yapa deneyin insaAllah olumlu sonuç alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…