• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus...

Csrt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2019
9
6
1
30
Merhaba arkadaşlar. Yeni evliyim ve vajinismus hastasıyım. Herkes gibi bu hastalığı yenmek istiyorum. Nereden başlamalıyım ne yapmalıyım bilmiyorum. Direkt doktora mi gitmeliyim ya da kendim yenmek için neler yapabilirim? Bu hastalığı yenmiş arkadaşlardan rica ediyorum. Nasıl bir süreç izlemeliyim ? Doktora gideceksem hangi doktoru seçmeliyim(malum bu hastalığın tedavi ücretleri de pahalı) ya da evde kendim yenebilirsem nasıl bir yol izlemeliyim? Desteklerinizi yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler.

Bu konuyla alakalı bir sürü başlık var. Yenenler de var, onlara da bak.

Didem Kurban Ankara Hera Klinik diyorum başka birşey demiyorum. İki gün önce vajinismusu yendim. Onlar olmasa yapamazsın. Emin ol sorununu çözecek en doğru yer orası. Benim sorunum tam 3 günde çözüldü. Biz 5-6 gün diye düşünmüştük ama daha kısa zamanda çözüme ulaştık 🤗

Formuma göz atabilirsiniz detaylı bir şekilde nasıl vajinismusu yendigimi anlattım.

Merhaba arkadaşlar. Yeni evliyim ve vajinismus hastasıyım. Herkes gibi bu hastalığı yenmek istiyorum. Nereden başlamalıyım ne yapmalıyım bilmiyorum. Direkt doktora mi gitmeliyim ya da kendim yenmek için neler yapabilirim? Bu hastalığı yenmiş arkadaşlardan rica ediyorum. Nasıl bir süreç izlemeliyim ? Doktora gideceksem hangi doktoru seçmeliyim(malum bu hastalığın tedavi ücretleri de pahalı) ya da evde kendim yenebilirsem nasıl bir yol izlemeliyim? Desteklerinizi yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler.
Bende yendim. Merhaba kızlar. Bu sayfayı okuyarak çokça cesaretlendim ve onc3 parmak egzersizlerine başladım (su bazlı olmayan kayganlastiricilari asla kullanmayın cunku daha çok canınız yaniyor biz ezcaneden su bazlı jellia jel aldik ve hic yakmıyor cok rahat oluyor bebe yağı ve durexin katganlastiricilarini denedik ama çok yakıyor bu jel cok rahatti) parmak egzersizlerinde iki parmak alabilmekte rağmen denemeler başarısız oluyordu sonra netten dilator set sipariş ettik eşimle. Eşim bu dönemde cok anlayışıydı. Dilator şetle 4.sune geldigimde eşimle denedik ve olduuuu bazı arkadaşlar üstte denemiş olmus ama bizde olmadi ben yatak ucuna geldim eşim ayakta denedik ve oldu bide o dilatorle yapabilince kendinize güven geliyor kızlar inanın ve yapın ikinma ve nefeste cok onemli mutluluklar bir an once yenmeniz dileğiyle..

Back