Hiç konuyu açmadı sürekli nette ,telefonu şifreli konustugu biride vardı surekli gizlilik içinde idiAdamda bence sorun. Hastaneye gidelim deseymiş
Ben bircok doktora gittim ama sorun yok dediler ,tam ilişkiye başlıyorduk hem bitiyordu yoruluyor yada tuhaf bı sekilde hemen yataktan kalkıyorduSorunun sende olduğuna emin misin? Eşin cinsel ilişkiyi ilerletebiliyor muydu? Sorunun sende olduğundan emin ol bence. Belkide eşin seni kandırdı, sorun ondaydı.
Çok kullanmis sakinleştirici filanPardon psikiyatri hapı kullanmış
Hiç o konuyu açmadı ta ki ailesi doktora gidin diyesiye kadar onlar girdi arayaAdamda bence sorun. Hastaneye gidelim deseymiş
Bende bakcm maalesef ki hemen ayrıldıkEvlilik ve cinsellik danışmanlığı yapan doktorlar var. Araştırmayıp da hemen boşanmak bu devirde çok ilginç. Bu sitede vardı öyle bir forum başlığı. Yeni evliyken bakıyordum belki hala vardır.
Olabilir ben sürekli kadin doğuma gittiğimde evlenmeden önce gel yardimci olmak isterim demişti bende öle yapcm en azından destek alirim ve ins Rabbim hayırlı insanlar çıkartır karşımızaBende vajinusmus tedavisi oldum. Terapiye gittiğimde, terapiye gelen başka biri bir arkadaşından bahsetmişti. Bahsettiği kişide vajinusmus yüzünden eşinden ayrılmış daha sonra biriyle sevgili olmuş, hiçbir sorun yaşamadan beraber olmuşlar.
Psikolog, beynimizin istemsiz olarak bizi ilişkiye zorlamayacak kişileri seçtiğimizi karşımızdaki insanın bu konuda çok etkili olduğunu söylemişti. Belki sizinde yeni birlikteliğinizde bir sorun olmayacak.
Bazen bişey olmamis gibi davraniyordu en son tartışmamız da bana bacağını acamadin sen dedi orada film koptu bende ayrıldıkilişkinin hemen bitmesi yorulması sonra sana tepki göstermesi garip, birde sen de sorun yada eşinde önemli olan bunu birlikte aşabilmek değilmi, aşmak mı istemedi,kendinde kusur çıkacak diye kaçmak mı istedi. anlamadım wallahi.
Bekaret söz konusu malesefki durumum biras zor galibaO zaman ya kendisi problemliydi uğraşmak ortaya atılmak istemedi ya aranızda sevgi yoktu. O başlık çok faydalı bir başlık. Yalnız mastürbasyon falan öneriyor. Bekaret konusunu ne yaparsın onu bilemem.
Sorun olur mu ama şuan o evli kafam çok karışıkÇok kullanmis sakinleştirici filan
Evet eşim anlayışlı ve sabirliydi birlikte cozdukİnşallah peki ilk evlilik mi sizin
Ne güzel hep birlikte mutlu huzurlu olunEvet eşim anlayışlı ve sabirliydi birlikte cozduk
Öncelikte tedavi ol , ondan sonra evliliği düşün . Ciddi bir hastalık , ameliyatla tedavi olan var . Tedavi olmazsan aynı şeyleri yaşama şansın çok yüksek . Dünyada evlilikler yoğunluk olarak cinsellik üzerinde kurulduğu için konu önemli !Ben 22-23 yasinda evlendim 1.5- 2yil sürdü çok ama çok sevdim yada sevdiğimi sandım rvlendijevl sonra iliskiye giremedim sorunun bende oldugunu söyledi ve cinsel konu hakkında da hiç konuşmadık şuan kafam çok karışık tekrar evlenmek istiyorum ama yine korkularim var yine ayni problemi yasarmiyim die bana fikir ve düşüncelerinizi soyler misiniz
Bana sorun sizde değil de eşinizdeymis gibi geldi. Gizli eşcinsel olabilir. Tekrar evlenmek istediğiniz kişiyle konuyu konuşun. Çünkü vaginismusta iki tarafın da sorumlulukları var.Ben bircok doktora gittim ama sorun yok dediler ,tam ilişkiye başlıyorduk hem bitiyordu yoruluyor yada tuhaf bı sekilde hemen yataktan kalkıyordu
Çok teşekkür ederim saten kesin evlenmeden önce konuscam ki kiminle evlendiğini bilsin sonradan sorun yaşamayalimBende de vardı hatta o kadar beterdi ki eşim yaklaştığı anda katıla katıla ağlamaya başlardım. Terapist ile 4 hafta gibi bir sürede çözdük. Eşim de destek oldu tabi ki. Tek başına aşabileceğin birşey değil maalesef. Evlenmeyi düşünüyorsan eş adayın ile bu konuyu açıkça konuşmalısın. Evlenmeden terapiste gitmeye başlayın birlikte. Sonrası çorap söküğü gibi gelir.
Yaşarken içinden çıkılmaz gibi geliyor insana ama aslında çok basit birşey. Grip olmuşsun da reçete yazdıracakmışsın gibi düşün. Kadın doğum hastanelerinde bu konuda uzman psikologlar oluyor. İhmal etme lütfen.
Kolaylıklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?