- 31 Mayıs 2018
- 68
- 20
- 8
- 30
- Konu Sahibi Betusskuruu
-
Ben terapi aldım canım maddi durumum yoktu kadın doğum uzm vardı burda o doktoru buldum normal poliklinik ücretiyle fakat terapi tek başına yetersiz .parmak egz verdi bana malesef yapamadım son çare dilator alıp denicem dedim doktora oda bı ise yaramaz kafada bitiyor dedi ama dinlemedim onu dilatorle burdaki ark yardımıyla kurtuldum sende burdan baslayabilirsin yardımcı olurum.Nasil kurtuldunuz bana yardimci olurmusunuz acaba bende 9 aylik evliyim ve bu hastalik benim pesimde
Tabiyki öncelikle şunu unutma bunun /100 tedavisi var canını boşa sıkma çözüm odaklı ol ben bı serçe parmağa dayanamazken dilatirun bütün boylarıyla bı günde egz yapabildim önemli olan doğru yöntemi bulmak demekki senin içinde parmak egz uygun değilmişBende aldim terapi 3 seans gittim ve oldukca pahalidi benim de maddi acidan ve parmak egzersizi verdi yapamadigim iccin biraktim canim 9 aylik evliyim ve her gece aglamaktan biktim evliligim istirap gibi gecio artik nolur bana yardimci olurmuusn
Evet bendede öyle oluyodu hala daha igreniyorum aklıma gelince sanki kıça bı tırnak var içime batıyor öyle hissediyordum ama gerek kalmadı çok sukurAynen parmak egserzisi icim bile almio yapamiom kendimi cok kasiyorum ve cok titreme oluyo
Ben ilk 6 ay bilmiyodum sorunun bu olduğunu hep strestendir zamana bırakalım diyoduk sonra eşim bendeki belirtileri yazdı ve vajinismus bu dedi baya bı araştırdım ama malesef para olmadığı için bı doktora gidemedim sakinleştirici aldım ise yaramadi alkol işe yaramadı artık psikolojim bozuldu iyice 2 sene 11 ay sonra yendim son çare bu dediğim doktora gittim ondsnda bişey çıkmayınca dilatir aldık eşimin desteğiyle egz yaptık çok şükür üçüncü egz sonunda oldu bı sure daha dilatorleri kullandım sonra bıraktım artık normal olutoSiz kac ay cektiniz bu hastaligi ve tam olaral nasil kurtuldunuz nerden basladin ilk olarak canim
Bana biri büyü var sende ondan olmuyo dedi ama ben inanmadım onun peşine düşmesin umursamadim sözde bağlama buyusuymus sözde bunlarla vakit kaybetmemek lazım al dilatoru kayganlastiriciyi başlayın egz yaptıkça o kasları kontrol altına alıyosun zamanla kasılma azalıyor benim bacaklarım bı kapaniyodu kitleniyodu resmen artık geride kaldı o günlerYaa inanmiyorum 2 sene demek bende 9 aylik evliyim ben ilk gunler farkına vardim cok doktoralara gittim cok inanin para doktum ama hicbir faydasi olmadi hocalara bile gittim inanin olmadi olmadi artik bende kafayi yemek uzereyimmm dilator dediginiz ne peki nasil nerden aliniyo ve nasil yapilio birde ben bu siteyi ilk kullaniyom ve ilk zor zar size yazdim pek anlamadim karisik cok canim bir sorun olmaz demi
Şimdi netten bı bak görseline ten rengi dört farklı boyda plastik fitili andırıyor gitti gidiyora bakabilirsin ama plastik olsun demiri falan var onlara gerek yokDilator ne canim nerden aliniyo
Şimdi biz ilk geldi Ogün yaptık egz sorunsuz yaptık ikinci egz bı kaç gün sonra yaptık o arada eşimle kustuk bıraktık belli bı zaman geçti belkide bı ay geçmiştir tam hatırlamıyorum sonra üçüncü egz sonunda penisle denedik olduEvet baktım canim alacagimm hemen sen kaçıncı gun kurtuldun peki hemen duzeldimi
Olur olur bak benim nasıl oldu böyle yenen binlerce kadın varTamam canim cok tesekkur ederim cok sagol insallah olur benimde
Sen dilatoru al kayganlastirici bide uyuşturucu krem başlarız egzersize uyuşturucu krem çokta gerek yok ben aldım iki tüp anca kullandım küçüktü tüpler sonra ihtiyaç duymadimInsallah canim insallah olurr artik yoruldum cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?