• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus

Bnmde 10 mart canim insallah olmayiz

Lütfen banada yardım edin hanımlar 3yillik evliyim olmuyo bı türlü parmak egzersizlerini yapıyorum ama penisi bı turlu alamiyorum psikolah kadın doğuma gittim ama hiç bı sonuç almadım severek evlendiğim adamı mutlu edemiyorum ☹️☹️☹️☹️☹️

Egzerdiz yapipsun nasil olmuyir ki canim

Bilmiyorum yiprandim artık napcami şaşırdım kimseye birşey diyemiyorum artık korunuyorz bebek düşünmüyoruz demekten sıkıldım herkesin kolayca yapabildiği şeyi ben nasıl yapamıyorum bilmiyorum en son dün gece denedik esim esim bacaklarini açıyorsun ama penis vajinaya değdiği de girişe izin vermiyorsun diyo onun da farkına variyorm eşim zorladikca canım da yanıyor kendimi kastigim için lütfen yardım edin banada

Bu kasılmaları nasıl engelleyebilirim kas gevşetici uyku ilacı spreyler deneedm ama olmuyor bu sefer olucak diyorum ama sonuç ağlamakla bitiyo

Lütfen banada yardım edin hanımlar 3yillik evliyim olmuyo bı türlü parmak egzersizlerini yapıyorum ama penisi bı turlu alamiyorum psikolah kadın doğuma gittim ama hiç bı sonuç almadım severek evlendiğim adamı mutlu edemiyorum ☹️☹️☹️☹️☹️
Canım bende 3 yıllık evliyim 1 ay once yendim vajinismusu cok kolay oldu yaa ezıyet etmısım kendime ve esime ama iki parmak egzersizi yaptım o gece esimle deneme yaptık yani denemede sayılmaz illa yapıcaz diye denemedik sonra oluverdı bırden ben cok cesaret ettim amaa inan bana hic acımadı sadece yeteri kadar kayganlasmadıgı icin azıcık acıdı o kadar

İnsallah bende basaririm ama çok yoruldum yiprandim banada yardımcı olun lütfen hangi pozisyonda denwdiniz peki ben üstte iken hiç yapamiyorm

Bacaklarimi açıyorum ama penis vajinaya degdignde kasiliyorm eşim içeri giremiyor sanki bı duvar varmış gibi zorladıkca canm yanıyor herhangi bir krem falan kullandınız mi

Yok hicbirsey kullanmadım ustte pozisyonda yendim elimle yavas yavas ittirdim iceri dogruuu ucunda bekledim azcık sonra yavas yavas git gel yaptımm oldu sonra

İnşallah benimde olur ben canım aciyacak diye de korkuyorumama çok yiprandim eşim eskisi gibi değil bana karşı soğuk davranıyor napcami sasrdm psikolog kadın doğum hepsine gttm ama sonuç hüsran

İnşallah benimde olur ben canım aciyacak diye de korkuyorumama çok yiprandim eşim eskisi gibi değil bana karşı soğuk davranıyor napcami sasrdm psikolog kadın doğum hepsine gttm ama sonuç hüsran
Canım birazzz gayret ett lutfenn yaa bak yapman gereken tek sey bu biraz cesaret ben de canım acıycak diye korkuyordum ama inan hic birsey olmuyor

Bende diyorum kendi kendime her seferinde olucak diyorum ama olmuyor insallah basaricam yenilmicem evliliğinin bitmesinde izin vermicem

Bu arada jinekoloğun gözetiminde parmak egzersiziyle tek seansta yendim darısı başına inşallah, mesajımı görünce cevap at doktorun adını yazayım istersen sana, yada o 2 haftanın bana 20 yıl gibi geldiğini ama çözüldükten sonra nasıl gözümde büyüttüğümü de anlatayım hiç üzülme çözümü olan bir hastalık bu
Evt canım ıkı ay oluyor cok sukurrr yendimm

Nasıl yendiniz yardımci olabilir misiniz bana biz şimdi ayriyiz yaklasik kırk gündür yani hiç iyi degikim bunun yüzünden ayrılmak hiç istemiyorum

Back