- 19 Kasım 2016
- 5.286
- 4.059
- 173
- Konu Sahibi Nagggberrr
Adet canimBat noluyorrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet canimBat noluyorrr
Canım bende 3 yıllık evliyim 1 ay once yendim vajinismusu cok kolay oldu yaa ezıyet etmısım kendime ve esime ama iki parmak egzersizi yaptım o gece esimle deneme yaptık yani denemede sayılmaz illa yapıcaz diye denemedik sonra oluverdı bırden ben cok cesaret ettim amaa inan bana hic acımadı sadece yeteri kadar kayganlasmadıgı icin azıcık acıdı o kadarLütfen banada yardım edin hanımlar 3yillik evliyim olmuyo bı türlü parmak egzersizlerini yapıyorum ama penisi bı turlu alamiyorum psikolah kadın doğuma gittim ama hiç bı sonuç almadım severek evlendiğim adamı mutlu edemiyorum![]()
Canım birazzz gayret ett lutfenn yaa bak yapman gereken tek sey bu biraz cesaret ben de canım acıycak diye korkuyordum ama inan hic birsey olmuyorİnşallah benimde olur ben canım aciyacak diye de korkuyorumama çok yiprandim eşim eskisi gibi değil bana karşı soğuk davranıyor napcami sasrdm psikolog kadın doğum hepsine gttm ama sonuç hüsran
Supersınız kızlarCok seviniriiim
Merhaba asabildiniz mMerhaba arkadaslar Vajınımus hastalıgını parmak egzersiziyle yenenler nasıl yendinizz? Nasıl basardınız bunu 3 yıllık evliyim evliligim bitmek üzree
Evt canım ıkı ay oluyor cok sukurrr yendimmMerhaba asabildiniz m
i sorunu bende ayrılık aşamasında yım bu konudan dolayı
Bu arada jinekoloğun gözetiminde parmak egzersiziyle tek seansta yendim darısı başına inşallah, mesajımı görünce cevap at doktorun adını yazayım istersen sana, yada o 2 haftanın bana 20 yıl gibi geldiğini ama çözüldükten sonra nasıl gözümde büyüttüğümü de anlatayım hiç üzülme çözümü olan bir hastalık bu
Evt canım ıkı ay oluyor cok sukurrr yendimm
Merhaba siz aşabildidiz miİnşallah benimde olur ben canım aciyacak diye de korkuyorumama çok yiprandim eşim eskisi gibi değil bana karşı soğuk davranıyor napcami sasrdm psikolog kadın doğum hepsine gttm ama sonuç hüsran